Sari la conținut

ronalddonald

Membru Banat
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ronalddonald's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Bai voi astia, stiti ca in alte tari ati fi luat amenzi grele pentru imprastiat stiri false si dezinformari?
  2. Banuiesc ca ai pregatit si vreo cateva zeci de mii de euro pentru platit amenzi, asa-i? Stii ca vecinii pot sa te dea in gat la politie. Plus ca de Craciun vor umbla patrule de politie pe strazi. Tu ti-o faci. Cat despre covid, daca ai scapat prima oara, nu exista garantia ca o sa scapi si a doua, poti sa faci forma mai grava si sa te lase cu sechele, sau mai rau. In fine, n-are rost sa tastez degeaba.
  3. Mai stiti calendarul ala PSD din 2017 cu promisiuni facute de Dragnea, Tariceanu si Grindeanu? PSD-istii au plecat de la guvernare cu injuraturi, huiduieli, scuipaturi si batai. Au plecat cu mult scandal, cu jandarmeriade, proteste si motiune de cenzura, ba Dragnea a sfarsit la puscarie. https://lh3.googleusercontent.com/proxy/T0NzL_-PiKX6WGf6107yEM76GXzYUvU5kx0i6saQyYmjix3ymoQ0Npfdq9C4xKOZu-Mm-5zhQ1owKQ59FbiZnjQKNML7yUaC3Br8JnzsYcFGB2vX_chaLhZyP4OtzUmXuHeIU9EvqzPaUH5ktm3YpsPtsBOXlfCLZ5amFXstCapAjOXVeg https://lh3.googleusercontent.com/proxy/8dLvCZQmnyv23_TQ3tZf8v8y-7Dzqxta_wge99_jqeDmSa7CvBf_EPXarD1LfEF19YBd6fUeHnqHFuI-srSzyUgfaEIT9J5CLBWGvK0dc1wcOKysqdUBU_4VnCbKjl6cOZOHqHs2JYMAgJ3_mDyrUjyfGTzb3aYhnLpT1hDN9sbbTV3EOg https://yellowgondolin.files.wordpress.com/2017/08/fb_img_1498028794776.jpg?w=584 https://revista22.ro/files/news/manset/default/foto-dosar-1-1438.jpg Cred ca sunt resemnat cu gandul ca PNL va sfarsi la fel.
  4. Tocmai acum cand economia romaneasca e in COLAPS, si la anu' e posibil sa dam faliment ca tara, Orban si cu Catu promit: -construit 1000 de km autostrada. -Pensii crescute - construit trei spitale regionale, primul va fi construit la Iasi , apoi la Cluj si Craiova -scoli modernizate -desfiintarea STS -Reformarea CCR -modificarea constitutiei si legilor - fara penali in functii publice, fara OUG in justitie, infiintarea unui parchet pentru protectia mediului, un DNA al padurilor, -reorganizarea MAE si digitalizarea politiei -digitalizarea actelor de stare civila -reabilitarea gradinitelor, caminelor, liceelor, creselor si scolilor, si taberelor scolare - 2% din buget pentru NATO -desfiintarea pensiilor speciale -pensii private si asigurare privata pentru sanatate -ADERAREA LA ZONA EURO IN 2024! Parca ma simt ca in 2016 cand Dragnea promitea 8 spitale regionale, eliminarea impozitelor, construirea a 2000 km de autostrada si a liniilor ferate......multa lapte si miere +ciocolata....in schimb Romania a primit numai sloboz si pisat + cacat pentru ca Dragnea s-a preocupat mai mult sa scape de puscarie. Credeti ca se va repeta istoria, dar de asta data cu PNL, care e un PSD galben?
  5. Cred ca Motanul avea de ales intre scaderea traficului............si platit daune morale considerabile pentru toate fetele a caror conturi de Facebook , Only Fans si Instagram ce le-au fost postate pe aici, incalcand GDPR-ul. Cativa l-au avertizat sa-l inchida de vreo 2-3 ani.
  6. si ca sa ma angajez ca "lucrator in bucatarie la Mc", ce actiuni trebuie sa intreprind?
  7. si ce ar trebui sa le spun data viitoare ca sa ma recruteze ?
  8. Trebuie sa fii NAIV sa te muti in America acum, sa mai consideri America ca taramul fagaduintei si libertatii. Esti in urma cu stirile pentru ca Trump a pierdut alegerile in fata lui Biden.Sau mai bine spus, KAMALA. Nu stiu cat va conduce Biden, dar iti spun ca Kamala va fi presedinte de facto.......si cu siguranta va conduce America vreo 3 mandate pana in 2032. In timpul asta o sa instaureze o dictatura progresista. Mai ales ca America va deveni acum si colonie chineza, fiind supraindatorata cu 1 trlion de dolari la China si si-a mutat toata industria si prioductia acolo. Sa vezi cum vor veni investitorii chinezi sa inceapa sa-si implementeze modelul chinezesc in America, cu cenzura si pedepse. Parerea mea e ca democratia americana nu va mai exista din data de 21 ianuarie 2021. Alegerea lui Trump in 2016 n-a putut decat sa amane inevitabilul. Daca castiga Hillary in 2016, se implementa dictatura inca de atunci. Crede-ma, e sinucidere curata sa fii republican/conservator in America in urmatorii ani. O sa fie dictatura cumplita, un comunism albastru mai light, dar cumplit. Ajungi sa fii dat afara din corporatie pentru o postare pe twitter scrisa acum 10 ani in care ai facut o gluma rasista/misogina/homofoba. Sau sa te bage la puscarie chiar daca o curva pe care ai futut-o e una din aia smardoaica care sa minta la politie ca ai violat-o. Si stai ca daca vine si isterica aia de Alexandra Occazio Cortez presedinte din 2032 dupa Kamala , pai aia o sa construiasca lagare pentru republicani si conservatori.Nu te muta boss-ule in America ca o sa regreti amarnic. Ramai in Romania, ori eventual muta-te in Vaslui , Galati sau Teleorman, judetele astea mai pesediste si mai sarace, unde poti sa faci afaceri usor. Macar in Romania stii ca o sa treaca multi ani pana vine NWO-ul cu marea resetare aici. Sau muta-te in Rusia, Ucraina, Turkmenistan, Kazahastan, Turcia..... numai ca acolo dai de alta dictatura. NWO nu o sa fie implementat peste noapte, poate sa dureze si 100 ani, dar NWO-ul progresist este deja ca si implementat in America, Canada, Franta, Suedia, Olanda, Belgia, Spania si Germania, toate conduse de guverne de stanga foarte interventioniste. Doar Italia, Polonia, Grecia, Regatul Unit, Ungaria , si poate Romania , tari care vor sa-si pastreze traditiile si libertatile si au guverne de dreapta conservatoare, inca incearca sa i se opuna. Dar partial sunt deja "integrate".
  9. mai degraba o sa dispara si o sa devina ilegala......in TOATA LUMEA fetele care vor sa faca bani usor se vor apuca de videochat de acum inainte care a devenit o afacere profitabila pe timp de pandemie. nu faci bani multi, dar e mai confortabil fetele de noua generatie s-au emancipat, au devenit feministe, nu vor sa si-o traga cu toti paznicii bosorogi,santieristii transpirati , cocalarii nespalati si camionagii imputiti cei de la Davos au decis ca prin marea RESETARE se va interzice prostitutia de tot pentru ca e considerata sclavie sexuala luati-va papusi gonflabile, roboti sexuali, jocuri erotice, sau faceti-va muschi si bani si cautati-va iubita, sau o sa ramaneti pe laba ....ca prostitutia va deveni istorie in maxim 5 ani. voi nu constientizati ce dictatura ne paste dupa pandemie lumea asa cum era inainte de 2019 nu va mai fi la fel niciodata
  10. E de rau daca am ajuns sa fiu respins la interviu si de Mcdonald, KFC si Burger King? Am observat vca restaurantele au personal destul, deci nu inteleg de ce ma mai cheama la interviu.
×
×
  • Creează nouă...