Sari la conținut

Cosm123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Cosm123

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Cosm123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Am fost eu la ea, totul protejat,100/200 ,pozele sunt reale .La final s a sters cu servetele umede si treci la urmatorul ..a pus un prosop pe ea sa para prospat iesita din dus.Eu unul m am saturat de nespalate ..
  2. Cand am fost eu era singura, eu am dat 200 ca sa nu ma grabeasca ca erau inca 4 jos care asteptau din ce spunea, oricum tot aia a fost . .. Avea cred 3 tel care sunau incontinuu. Face on si np. ca si paleta de servicii. Ia doar capul in gura si cu 2 degete o tine ..se mai uita in telefon mai trimite un mes scurt. Noi suntem prosti ca le dam bani ..
  3. Am fost eu la ea acum 10 zile cred, super fast, poze reale ,150 nr ,poze reale , bani aruncati. Nu recomand , doar pentru palmares daca nu aveti ce face cu banii.
  4. Ca si top clar Maria il deschide din punctul meu de vedere chiar daca a ridicat stafeta de curand, are prezenta, stie , fizic, draguta. E o parere personala doar atat si ce am reusit eu sa vad si e activ la acest moment.
  5. Eu unul am fost sincer de 2 ori , recunosc ca a 2 oara din greseala .Nu mi se pare ceva deosebit .. cred ca e doar o parere personala. Nu prea vreau sa i mi consum tragerile .. poate din cauza asta. Din punctul meu de vedere nu o ajuta nici locatia si nici prezenta. Ca meserie e acolo.., dar cred putin instabila. Dar repet o doar o parere . Stima!!
  6. Am mai punctat o vizita la d ra . A ridicat putin preturile 150/250 , dar decat sa plec cu gandul ca am investit prost mai bine merg la ceva confirmat ca fiind de calitate.Clar este de top avand in vedere ce este pe piata acum la noi. Eu unul m am c am saturat sa le dau bani doar ca raspund la telefon si servicii de ccat. Sper sa se mentina cel putin la nivelul asta. Recomand 100%.
  7. Vizitata dra zilele trecute . M am cerut la dus si m a anuntat ca nr la ea este max 20 min ... Oralul este bunicel , dar este pe foarte repede inainte din punctul meu de vedere. Cred ca mi a spus de vreo 4,5 ori sa ma grabesc sa termin in timp ce i si tot verofica telefonul. La final s a sters cu un servetel umed . Concluziile va las sa le trageti singuri.. Pe mine unul nu ma mai prinde.
  8. 200/ 400 nimic deosebit sincer ceva limbute , saruturi, colega c am mare ca fizic , ascultatoare , l a un moment dat se plictisea ..nu participa , dar daca ii spui ce sa faca se conformeaza.
  9. Am reusit sa o prind si eu zilele trecute pe domnisoara , chiar este ok. Oral 9.50 GFE 9 Normal 9.5 Face si finalizare orala dar este extra. Am incercat impreuna cu colega , nimic notabil. Piesa de rezistenta este clar ea. Merita vizitata , pentru mine este super. Amenda 100/200 . Asta ca sa sparg gheata ..
×
×
  • Creează nouă...