Sari la conținut

SuntSiEuMic

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre SuntSiEuMic

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

SuntSiEuMic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. S-a inteles gresit din pacate. In postul meu intial, primul, n-am spus nimic despre atentii, bani sau altele. Legat de bani/atentii/cadouri i-am raspuns lui futacul ca ar fii o varianta pana la .. sa ma mai dezmortesc putin. A devenit ciudata discutia si se interpreteaza gresit, eu zic sa-i punem stop in caz ca apare Cenusareasa si isi face vreo idee gresita. Multumesc anticipat.
  2. @nimenieu N-am spus asta. Ce reiese din topicul meu este ca ma uit dupa cineva alaturi de care as putea sa recuperez timpul pierdut. La recomandarea lui Futac am mentionat ca nu ar strica si chiar as fii dispus sa ofer mici atentii pentru ceea ce caut in caz ca tipa pe care o caut initial intarzie sa apara :))
  3. Apreciez, mersi. Chiar ma gandeam acum la asta si as fii deschis la cateva sesiuni de practica contra-cost cu o persoana dispusa. Tin sa mentionez ca nu ma dau banii afara din casa, deci ..
  4. Inainte sa incep tin sa mentionez ca aceasta postare nu este troll/misto/caterinca/pamflet sau metoda de a "combina" pentru alte scopuri. O sa fiu sincer si deschis. Salutare, vin umil in fata voastra dupa multi ani "pierduti" in placerile vietii alaturi de fete ( sa nu se inteleaga gresit, nu cu baieti), pur si simplu nepasator la timpul respectiv avand alte prioritati, alte placeri etc. Totul se rezuma cu un flirt, o masturbare si cam atat. De ce? Nu stiu. Hidos nu sunt, handicap fizic/mintal nu am, prost nu sunt, nedotat nu sunt, cred ( nu cunosc standardele din ziua de azi dar 14 si putin in opinia mea e decent), probleme cu igiena n-am avut niciodata, dintii toti in gura ii am :)), cat de albi pot fii la un fumator adica nu am complexe sau ceva de genul pana in prezent cand singurul meu complex e ca nu stiu ce sa fac cu o fata. I`m chocking :D. M-am lovit de o varsta, 25-26, cand toti in jurul meu sunt casatoriti, umbla cu cate 2-3-5-10 femei si eu am ramas in urma rau cu aceste aptitudini desi mi-as dori sa cunosc mai bine tot ce inseamna pasiunea, reciprocitatea si tot ce tine de acest aspect al vietii. Pot sa fiu foarte deschis in conditiile in care ma simt in largul alaturi de o persoana, in ultimul timp se intampla foarte rar asta, dar se poate si e frumos :). Scopul acestui topic: doresc sa cunosc pe cineva care sa intre in hora cu mine, cel putin sa incercam. Pretentii nu am, singurul meu "moft" sa-i zicem asa e sa nu fie o persoana "iubitoare" de bombardieri/gleznutze goale. Despre mine: 1.85, 80kg, par negru pe cale de disparitie ( ereditar), ochi caprui-verzui, versatil. Nu port ochelari, nu am tatuaje, ma impac foarte bine cu tehnologia, limba engleza, cititul, sportul ( desi l-am cam neglijat in ultima vreme ), animalele si caii verzi pe pereti. Daca e in regula pentru tine cum suna da-mi un semn. Nu stiu exact cum se procedeaza pe aici, e prima oara. Putem discuta la inceput din perspectiva a doi anonimi fara sa ne dam nume, poze, sa ne vedem etc. O zi frumoasa !
×
×
  • Creează nouă...