Sari la conținut

Antoniaant25

Neverificata
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Antoniaant25

Informatii Personale

  • Sex
    Female

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Antoniaant25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Buna ! Plec din motive personale. Și eu sper ca o sa mai revin pe la voi 😘
  2. Buna, azi am dat un singur Block, unei persoane care după ce a primit poza de confirmare mi-a demonstrat ca avea alte interese, nu acelea de a veni sa ma cunoască. dupa cum spui tu ca nu ai cerut poza de confirmare, poate nu ești tu acela. Dar eu sunt sigura azi i-am dat Block doar acelei persoane și ca mi-am verificat agenda și telefonul.
  3. Buna dragii mei ! Aceasta este ultima zi a mea la voi in oraș . Va aștept pana in ora 22 . Pupici 😘
  4. Ceaw , orădenii mei😘! Disponibilă pentru programări. Dupa cum știți, programul meu nu îmi permite sa rămân mai mult . Acestea sunt ultimele 2 zile . Nu puteam sa vin in aceasta zona și sa nu va cunosc . Îmi pare foarte rău ca nu pot sta mai mult . Multi pupici și va aștept azi și mâine .
  5. Buna dimineața ! Disponibilă pentru programări 😘😘
  6. Inițial acolo voiam sa activez , dar m am răzgândit . Greșeala mea 😘
  7. Hei buna 😘 Am activat in Timișoara , tot așa cu prietena mea ,iar acum am decis sa va facem o vizita și vouă . In alte orașe din România nu am mai activat , in schimb am activat prin Europa ( nu sunt începătoare ) . Și in privința constănțencelor , o fi așa cum spui tu , eu sunt moldoveanca , iar prietena mea bucureșteanca 😘 pupici
  8. Buna dragii mei! Ma numesc Antonia și de mâine o sa fiu prezenta in orașul vostru pentru toți domnii careeîși doresc sa trăiască clipe de neuitat. Am auzit foarte multe păreri bune in privința voastră de la prietena mea și vin cu toată încrederea la voi in oraș , dar prefer sa va las sa ma convingeți. Am 22 de ani, bruneta cu ochi albaștrii seducători pe care nu o sa ii poți uita așa ușor. Sunt o persoana prietenoasa, deschisă și foarte comunicativa, iar bunul simt și seriozitatea ma caracterizează. Igiena este foarte importantă pentru mine . Sunt dornica de a face schimb de experiențe incendiare Te aștept într-un ambient romantic și discret unde răsfățul nu o sa lipsească și cu siguranța o sa îți dorești sa revii din nou. Ca servicii: - FK ( in funcție de igiena ) - NP - OP - ON ( in funcție de igiena ) - MASAJ de relaxare - DIFERITE POZIȚII ( inclusiv 69 ) - Accept oral - Sărutări corporale - Finalizare corporală - Fantezii NU ACCEPT ANAL ! NU accept alcoolici ! 1 finalizare ( 30 min ) - 150 2 finalizări ( 1 ora ) - 250 Nu ezita sa ma suni pentru orice detaliu erotic ai dorii sa l aflii. Va puppp și va aștept !😘😘 0728386576 ( inclusiv whatsapp )
  9. Buna seara dragii mei ! Țin sa va anunț ca mâine este ultima zii in orașul vostru . Pupici
  10. Buna !😘 Aproape de Dedeman de pe strada Divizia 9 Cavalerie.
  11. Buna ! La 150 finalizarea faciala este +50 RON, iar cea corporală este inclusă . La 250 este inclusă și cea faciala . Pupici 😘
  12. Buna dimineața dragii mei ! Va urez o săptămână cat mai frumoasa! Va reamintesc ca serviciile mele sunt : - FK - NP - OP/ON( in funcție de igiena ) - diferite poziții ( inclusiv 69 ) - finalizare corporală / faciala - masaj relaxare Pentru alte fantezii , nu ezitați sa ma sunați și discutam la telefon dacă se poate sau nu. Va pupacesc dulce dulce dulce 😘😘 NU fac ANAL! 0728386576 ( inclusiv whatsapp )
  13. Hei dragilor , va las aici poze făcute de azi din locație . Va aștept pentru a petrece clipe fierbinți ! Va pupacesc 😘😘 Tel: 0728386576 ( inclusiv whatsapp )
  14. Dragilor, in aceasta seara am ajuns la voi in oraș . De mâine sunt disponibilă pentru fanteziile voastre . Va pup și va aștept cu drag ! 0728386576 P.S: Locația o am la 5 minute de Iulius Mall😘😘😘
×
×
  • Creează nouă...