Jump to content

Alan81

Curvar Ucenic
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Reputatie Neutra

About Alan81

 • Rank
  Curvar Ucenic

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Brasov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vizitat Laura + Carmen. 1 ora cu ambele (500 lei). E nebunie curată ce fac fetele astea împreună. Laura - cur de milioane. Carmen - oral excepțional. Te sug, gem, te fut, te sărută, te freacă, toate de-a valma, într-o sinergie perfectă. Note: 10 la toate capitolele, inclusiv AP. N-ați futut, dacă nu le-ați futut pe ele împreună. Spor la mătărângit !!
 2. Vizitat domnișoara. Locație:6 Aspect: 7 Gfe: 9 OP: 6 NP: 8 De revenit: NU
 3. ATENTIE, MARE ȚEAPĂ!!! Am fost de 3 ori la ea. A doua și a treia oara pentru ca am vrut sa ajung la o presupusa colega de apartament. Eroare regretabila. Nu face oral, normal sau anal deși în anunț pretinde ca face total. Tot ce face este o laba tristă, taxata la preț de total. Este obraznică și refuza să înapoieze banii. CEA MAI PROASTĂ EXPERIENȚĂ TRAITĂ CU VREO ESCORTĂ.
 4. Doamne, da ce te-am mai așteptat. Săptămâna asta sigur trec pe la tine.
 5. Da. E tânără. Pozele de pe publi sunt reale.
 6. Am fost la ea, cu vreo 3 luni în urmă. Face tot ce zice acolo și în plus. E o elefanțoaică simpatică, destul de vorbăreță. Nu e foarte departe de a fi agreabilă la nivel de discuție. Note: Locație: 8+, apartament nou și destul de curățel. I-am aplicat un fisting, pentru care ii acord nota 8. S-a străduit sa îl primească până la capăt, chiar dacă nu a reușit. După, am trecut la anilingus. M-a lins cu multă poftă și fără nici un fel de fițe. Merită 9+ la capitolul ăsta. Alte servicii nu aș recomanda. De altfel, ar fi și greu să faci altceva cu ea, pentru
 7. Am vizitat-o. 1 finalizare anal. Preț 250 lei. Impresii: - Locatie de top - GFE 10 + - Oral bestial - Anal foarte bun Concluzie: recomand maxim. Pentru cei cărora le plac milfele, nu aveți voie sa o ratați.
×
×
 • Create New...