Sari la conținut

Tatuatuu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Tatuatuu

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Cluj
  • Interese
    Bani si femei

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Tatuatuu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

11

Reputație

  1. Am patit si eu cu ea acelasi lucru tura trecuta cand a fost la noi. E pusa pe fast fuck din pacate… pacat… arata bine si merita punctata dar cu atitudinea asta eu zic pass
  2. Tatuatuu

    Indisponibil

    Daca rezist mai mult te lasi de meseria asta ?! Si incepi sa o faci gratis ? 😈
  3. Tatuatuu

    Indisponibil

    Ca sa elucidam misterul greutati tale nu mai bine ne pui o poza fullbody ? Multumesc anticipat
  4. Tatuatuu

    Indisponibil

    Lorena fi sincera ai 90kg sau mai mult ?
  5. Bella isi merita locul in top… o suge bine se fute bine nu ai ce comenta … plus ca e 90% din timp on cluj. Delia la fel… singurul minus e ca nu face CIM in rest olteanca e ce tre ! Sophia e ok Lory e ce trebe … se fute in draci daca are chef plus ca o suge de te da pe spate. Roxana care a fost in top iarasi e ce trebe.
  6. Tatuatuu

    Indisponibil

    Ai dreptate am gresit apeland la serviciile unei femei care nu stie sa faca bani in alt mod decat sa isi vand corpul… sunt sigur ca trenul are mai multe clase ca si tine. Pt mine esti de evitat pt atitudinea si vorbele urate pe care le arunci clientilor !
  7. Tatuatuu

    Indisponibil

    Draga mea am facut postarea pt ca jignesti clientii nu din alt motiv ! Te-am respectat si am vorbit frumos cu tine cred ca meritam acelasi lucru !
  8. Tatuatuu

    Indisponibil

    Am avut o experienta tare neplacuta cu titulara topicului… azi in jurul orei 9 mi-am facut programare pt ora 12. Pana aici totul in regula imi spune sa ii dau mesaj cand ma pornesc catre ea… in jurul orei 11:30 ceva de genu imi trimite mesaj daca pot sao astept pana la 12:15… ii zic ok nici o problema… in jurul orei 12 imi trimite alt mesaj ca sa vin la 12:30 pt ca ea e inca la medic si nu ajunge… ii spun ca nu e ok pentru ca mi-am liber de la munca ca sa ii fac o vizita la care ea imi trimite mesaj vocal in care ma face animal pt ca nu am inteleso…. draga mea nu trebuia sa iti faci programari pana nu iti rezolvi problemele nu ne mai pune pe drunuri aiurea…
  9. Tu dece nu ai poza cu fata ? Majoritatea din noi nu o sa te. Izite pana nu iti pui poza cu fata ! Multumom anticipat !
  10. Asteptam prima recenzie nu mai vizitam pana nu vedem ca esti ce trebe 🙂
  11. Nu am spus ca nu e ok paula. Am spus doar ca pr 4-5 zile care le sta o data la 2 lunh la noi nu isi merita locul in top! Imi cer scuze daca i-am suparat pe cei indragostiti de ea dar asta este adevarul !
  12. Nu zice nimeni ca nu suge si se fute bine! Doar ca nu isi merita locul in top !
  13. Parerea mea sincera e ca top’ul e pt fetele care prestreaza constat in orasul respectiv… nu ca si albinutele astea 2 care fac turu tarii si stau cate 4-5 zile si au pretentia sa fie la top.
  14. Nu lucreaza cu circuit inchis doar ca ii cam bate lantu in ultima vreme… de ceva vreme are un comportament dubios… ba raspunde ba nu raspunde…
  15. Ai mai fost la noi daca nu ma insel… grabita si obraznica … nu te-as mai vizita nici cu slujbe. Din cate am aduc aminte ti-am si zis asta 🙈 eu unu nu mi-as mai risipi timpul …
×
×
  • Creează nouă...