Sari la conținut

RANYA111

Neverificata
  • Număr conținut

    276
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de RANYA111

  1. Acum 10 ore, Mihai2209 a spus:

    Vizitat @RANYA111 acum cateva zile bune,am uitat sa las recenzie😅 Am fost destul de tarziu,in jurul orei 2 dimineata parca,stiu ca ea nu face programari la ora aia si am avut destul de mult noroc,trebuia sa plece de dimineata din ce mi-a spus,am luat o ora pentru a ma bucura de clipele cu ea din plin,am ajuns la locatie unde ea ma astepta in halat (Nu m-a deranjat asta avand in vedere ora 🤣🤣) 150 numarul 300 ora,am stat 3 minute de vorba dupa care am inceput actiunea,oral bine executat dar fara deep(are aparat dentar si de asta nu prea poate,mi-a spus ca o tine aparatul dentar si nu poate din cauza asta...)un oral destul de bun cu atentie la "oo" si dat cu limba pe ea de jos pana sus,dupa 5 minute de oral am trecut la normal,unde ea s-a pus peste mine si a fost destul de implicata,dupa am trecut la misionar,unde avea niste gemete destul de "naturale" si pentru mine asta e un plus,dupa pe la spate si nereusind sa imi dau drumul am mai facut amandoi o pauza pentru ca eram destul de obositi deja si am mai stat de vorba,dupa am inceput de la capat in aceleasi pozitii,tin sa mentionez ca nu am reusit decat la final de ora sa imi dau drumul...si am reusit doar un numar(nu este vina ei sau ceva,pot sa imi tin controlul sa rezist si o ora fara sa imi dau drumul si nu este ca o lauda)Per total mie mi-a placut de ea,o fata super draguta si foarte cuminte si care este pro clienti si nu comenteaza la nici o pozitie sau daca o rogi ceva sa faca.

    Locatie: Curata si sa zic un 8

    Oral: 8(Nu face deep din cauza la aparat ca ii dadeam 10,dar tot este un oral bun)

    Normal: 9 Geme si se misca bine

    Din ce imi aduc aminte parca ca nu face FK si de CIM sau Anal nu am intrebat(Am vrut sa ma bucur de o partida mai classica si mai normala putin fara CIM sau Anal)

    Per total merita vizitata,o voi mai revizita si eu.

    HELLO!! CRED CA AI ÎNCURCAT RECENZIILE!! 

    CEI CARE MA CUNOSC, POT CONFIRMA ACEST LUCRU!! CEILALȚI, VA ROG SA NU LUAȚI IN CONSIDERARE ACEASTA RECENZIE!!
     

    EU NU AM APARAT DENTAR, ORA NU ESTE 300 LEI, NU AM AȘTEPTAT NICIODATA PE CINEVA  IN HALAT !!! VA ROG SA FIȚI MAI ATENȚI PE VIITOR!! 
     

    O SEARA FRUMOASA!!

     

    • Like 1
    • Haha 1
    • Inimioara 3
  2.  

    ❤️Dragilor, mai sunt disponibilă doar azi in oraș. Au mai rămas câteva locuri libere . ❤️

    Țin sa va mulțumesc pentru nenumăratele vizite și momente frumoase petrecute împreuna! Atât anul trecut, cât și anul acesta am cunoscut doar persoane minunate, pentru care am revenit și voi reveni de fiecare data cu drag in acest oraș. Pe aceasta cale vreau sa va urez Sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi vouă! Sa ne revedem cu bine anul viitor! Va pup și va imbratisez cu drag! 

    • Like 2
    • Inimioara 5
  3. Acum 22 ore, Zenon1 a spus:

    Baieti, nu mai stiu daca am facut vreo recenzie despre Ranya  .....nici acum nu voi face .  Dar nu ma pot abtine sa nu va spun, ca, de fiecare data cand plec de la Ranya, nu mi se sterge zambetul de pe fata toata ziua ! 

    😘😘😘

    • Inimioara 3
  4. Acum 16 ore, noanonymus a spus:

    Se pare că a fost anul meu norocos și am reușit să o cunosc pe Ranya. Contact pe wp la numărul din poze, doar acolo m-am uitat, că aveam și ce vedea, o fată superbă, stabilit întâlnirea de ieri pentru azi și așa ne-am întâlnit la locația ei din Pitești, unde avea tot ce trebuie pentru ce a urmat. După ce am intrat, am văzut-o pe Ranya în toată splendoarea ei, foarte frumoasă, elegantă, sexy, de asemenea jovială și vorbăreață, cu o voce foarte plăcută și senzuală, lucru constatat la o țigară și o apă plată. O notă generală în ceea ce privește aspectul, chipul, ochii, buzele, corpul, comportamentul, nu pot da decât pe cea maximă, este exact pe gustul meu și gustul meu este nediscutabil. Că tot este campionatul mondial, să spun că tot meciul de la sosire până la plecare, cu tot cu duș, țigări, apă și socializare, s-a desfășurat pe parcursul unei ore, preț bilet 250 lei și o mică atenție. ON și NP cu finalizare în balonaș în prima repriză, încheiată rapid, a doua repriză ON cu atenție peste tot, “jucătorul” a dat semne de oboseală dar Ranya nu l-a lăsat, l-a tratat cu mare atenție și insistență și pasiune, acesta reușind să marcheze în final un CIM de zile mari☺️ Îmi pare bine că te-am cunoscut frumoasă și superbă Ranya și sper să ne mai revedem vreodată, te pup😘🤗

    Mulțumesc frumos!! Și eu ma bucur ca ne-am cunoscut! Te pup! 😘😘

    • Like 1
    • Inimioara 2
  5. Acum 29 minute, Misuursulet a spus:

    Salutare nimfomani, vizitat domnișoara, progamat din timp, respectat la minut de ambele parti, locatie comoda, retrasa, et2 ap curat baie ok cu detoate, facut prezentare,o fata inaltuta 1,60/1,70, 50 si ceva de kg, ochi verzi, creola, un bronz perfect, dresuri, tocuri totul perfect, servicii ON/OP in functie de igena sau preferinta, fin orala, mai multe pozitii, 150 fin/250H,am optat pentru o ora (si nu mi a parut rau)ON/NP inmanat cadoul, mers la baie pentru refres, intrat in dormitor, ma astepta deja gata de joaca, debutat meciul cu un oral  umed si adanc exact cum l am cerut la inceput, intors caprita, pus balonasul unde s a asezat pe burta cu fundul in sus, o priveliste de nedescris, a fost de ajuns cateva secunde si am "deraiat"de pe drum

    Dusat, mers in buc fumat domnisoara o tigare, stat la un pahar de apa povestit niste intampari hazli din viata, mers in dormitor pentru repriza a 2 a: inceput tot cu oralu ei bestial, adanc cum imi place, atenta si la sateliti nu foloseste mana prea mult, undeam lasat inevitabilul sa se produca mers din nou la baie luat la revedere in stilul meu si tulit pe usa. 

    Multumesc Ranya pentru servicii si promit sa te revizitez 

    Pe voi va salut, sa aveti cioane tari si nu uitati viata e scurta dar merita traita!! 

     

    Mulțumesc frumos, te pup! 🥰🤗

    • Inimioara 3
  6. Acum 7 ore, dthunter a spus:

    Cu ceva noroc,am reusit sa ma sincronizez cu Ranya,initial nu am vrut sa scriu nimic pe aici dar tinand cont ca a fost prima data cand ne-am vazut las totusi o descriere aici. 

    Contact pe whatsapp ieri noapte si stabilit pentru astazi. Am ajuns la locatie,m-a ghidat la telefon spre scara si am ajuns sus.

    Ranya, aprox. 1.65, draguta,cu strungareata care ii da un aer asa inocent,cu forme misto,cur bombat si sani micuti dar frumosi, bruneta,curlly si da,cu un ten masliniu dar nu vad care ar fi problema cu asta,mie chiar mi-a placut cum arata. Parca, cumva nici nu imi venea sa ma uit in ochii aia ei la inceput,asa misto sunt :)).

    Ne-am intins la o tigara si cateva vorbe sa ne cunoastem,una alta,dupa care un duş de reimprospatare si ea ma astepta in pat.

    A inceput fata cu un oral np,cu atentie peste tot,dthroat cu ceva mentinere,cu putin facefuck,s-a ajutat destul de putin de mana. Fiind amator de genul asta de oral,n-am ajuns in pasarica si asa m-am dus "pe gheta" .

    O reimprospatare din nou,o tigara si o vorba doua,mi-a aratat dobermanul ei (poza,ca fizic nu ma simteam pregatit sa il vad) si apoi am trecut inapoi in camera pt a2a runda. Are fata asta un fund misto tare,e o placere sa o privesti cand o futi capra. Din pacate, n-am mai putut termina pentru ca oricum timpul se scurgea si a2a runda pentru mine e un challange de obicei..

    Am mai fumat o tigara la sfarsit,ne-am luat la revedere si m-am dus pe drumul meu. Chiar ma bucur ca am reusit sa dau de ea,n-a durat decat vreo 1 an si ceva :))).

     

    De revenit? da. De recomandat? of course.

    Te pup Ranya,ma bucur ca ne-am cunoscut 😘

     

    Mulțumesc frumos, și eu ma bucur ca ne-am cunoscut! 😘🤗

    • Like 1
  7. Acum 1 oră, dthunter a spus:

    pai si raspunzi la mesaje?

    eu unul sincer si acum un an tot nu reuseam sa dau de tine :)) si mai sunt si altii la fel ca mine.

    no offence ✌️

    Pai și tu ce ai rezolvat dacă ai scris aici? 😂
    Si eu sunt la fel de sinceră, crede-ma. Dacă doreai o programarea puteai sa-mi scrii pe wapp sau in pm. 😘

    • Like 1
    • Inimioara 1
×
×
  • Creează nouă...