Sari la conținut

Manu40

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Manu40

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Manu40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Salutare! Scriu o recenzie la cald. Am plecat de cateva minute de la aceasta minunata domnișoară. O profesionista in domeniu, o prezenta fantastica, cu o atitudine pro client. Nu dau note pt ca nu sunt relevante. Important este ca eu m-am simțit extraordinar de bine. Sper ca si Bianca. Recomand cu incredere dacă sunteți in căutarea unui loc cald si primitor. Condiția este sa fiți recunoscători pt ceea ce primiți. Bafta!
  2. Salutare tuturor Scriu aceasta recenzie după câteva luni de zile de la vizita la aceasta domnișoară minunata. Am reușit sa ajung în apartamentul ei dupa o programare ușoară pe WhatsApp. Am descoperit o tânără frumoasa, cu un corp armonios, numai buna de futut. Aida este deschisa la discuții și propuneri(în limitele ei) 😉. Nu sunt genul sa dau note, dar pot spune ca a meritat pe deplin ora petrecuta în compania Aidei.
  3. Salutare tuturor, După 3 vizite la Michelle am căpătat sânge în oua sa scriu câteva rânduri. Michelle este o adevărată doamna, pornista, matura și deschisa la discuții. Te face sa te simți excelent încă de la intrare. De apreciat este oralul neprotejat pe care ți-l face cu o placere deosebita. Intri în gura ei și termini când decide ea 😉. O alta atracție este squirt-ul care te înnebuneste atât pe tine cât mai ales pe ea. Futaiul vine sa completeze toate cele de mai sus pt o întâlnire reușită. Va urez sa o descoperiți și sa o apreciați!
×
×
  • Creează nouă...