Sari la conținut

Naituutreaba

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Naituutreaba

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Naituutreaba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-14

Reputație

  1. Iti multumesc pentru sfaturi !! Dar nu este nici una nici alta din ceea ce ai zis (enumerat) tu !! Eu nu o mai sun...asta este..eu am vrut..dar nu a fost sa fie...nu este nici o problema..fete sunt suficiente...dar repet d.p.m.d.v este un GEST FOARTE URAT SA NU RASPUNZI CAND TE SUNA CINEVA (NU RASPUNZI NICI CAND TE SUNA SI NU TRIMITI NICI UN MESAJ MACAR CU ORELE LA CARE SA O SUNI) am intrebat-o si aici pe forum..cand sa sun , prin ce metoda putem comunica...faceam exact cum spunea doar pentru a raspunde....chiar daca raspundea si zicea :"nu pot azi , lucrez cu circuit inchis, bla bla bla..."....orice era ok DAR DOAR SA DETINA MINIMUL DE BUN SIMT
  2. Si sunt 100% sigur ca nu sunt singurul care a pãţit asa....si daca tot se spune , fata este ocupata , fata are clienti..asta inseamna ca lucreaza fara pauze intre...si nu mai vreau sa aud ...stii nu esti tu singurul care ii scrie...ooo dar vai ..este cumva in top sa fie foarte solicitata sauuu....!?!?!? Frumos , elegant , raspunzi si comunici cu omul DIN MOMENT CE POSTEZI CA ESTI DISPONIBILA SI ITI AFISEZI NR DE TEL...ITI TRIMIT MESAJ..IL VEZI (MESAJU') NU RASPUNZI LA EL...TE SUN SI CE SA VEZI..NU RASPUNDE... SA ISI FACA UN TOPIC UNDE SA SCRIE : "disponibila pentru ignor...ofer ignorr total"
  3. Ce este asa greu de inteles !??? FATA NU RASPUNDE !!! NICI LA TELEFON !! NICI LA MESAJE !!!! (SPECIFICATE CU CE ATI ZIS VOI) VEDE MESAJUL CAND IL TRIMITI SI NU RASPUNDE !!! AU FOST SI CAZURI ( 3 LA NUMAR DACA BINE IMI AMINTESC) CAND LA 1-2 MINUTE DUPA CE A POSTAT PE FORUM AM SUNAT-O SI NU A RASPUNS !!!! CA SA INTELEAGA TOATA LUMEA ...FATA OFERA IGNORR TOTAALLL !!!! SUNA TELEFONU CONTINUU DAR NU RASPUNDE , MESAJE II TRIMIT PE WHATSAPP LE VEDE DAR NU RASPUNDE !!!! AM INTELES CA POATE ESTE OCUPATA SI ESTE FOARTE OK SA NU RASPUNDA CAND E CLIENTUL LANGA EA...MAAIII DAR DUPA CE PLEACA CLIENTUL...TRIMITE UN SMS INAPOI...SEARA DUPA CE SE TERMINA PROGRAMUL (BANUIESC , CA NU LUCREAZA NON STOP 24/24) TRIMITE UN MESAJ SAAAAUUUUUU RASPUNDE LA MESAJELE CARE TI-AU FOST TRIMISE !!!
  4. Eu nu am de castigat nimic daca scriu aici ceva care nu este adevarat si nici nu doresc sa conving pe nimeni , eu doar am spus ce s-a facut si cum ar fii frumos sa se faca...fiecare dintre noi este liber sa creada si sa aleaga ce vrea !! Este o libertate deplina !! Am zis de la bun inceput ca nu spun numele celor 2 fete de la top si nu contest nici faptul ca dupa ce am discutat la telefon nu am continuat si prin SMS !! Consider ca trebuie sa iti asumi ceea ce faci si daca faci ceva fa-o bine si cum trebuie ..daca nu stai parcat si lasa pe altcineva sa o faca asa cum se face....in primul rand noi le platim pe ele si nu invers , noi mergem la cativa km sa lasam 150 - 200 - 250 ron (depinde) ...in al doilea rand indiferent de meserie , statut , trebuie sa existe bun simt si respect intre noi (toti suntem egali , muritori de rand fiecare) si consider ca mai ales in "meseria" asta a lor , relatie dintre ele si client trebuie sa fie cu bun simt si cu respect reciproc....respect pentru omul acela care isi rapeste din timpul lui sa te sune sa vina la tine sa decarteze..ar trebui sa ii raspunzi , politicos si ii zici ce si cum. E ca si cum ai merge pe strada si ai cere ceva de la cineva si sa nu ii multumesti. Ca sa vedeti ce fel de personalitate are aceasta fiinta : a raspuns aici pe topic prin scuze si pareri de rau ca nu a raspuns deoarece am "prins-o" eu vezi doamne intr-un moment in care era ocupata...bun am inteles o data de doua ori de noua ori , ba da o singura data nu raspuns ...dupa cum am mai zis ..lucreaza cu circuit inchis ...creeaza frate un grup doar cu cei pe care ii stii deja si gata...ea ce face e ca si cum noi am zice ca mergem la ora cutare la ea si dupa sa nu mai mergem si ea sa sune si noi sa nu mai raspundem...ar fii frumos?? Nu se poate suni si spui , in cazul ei anunti pe forum ! Dar nu are rost sa imi mai irosesc timpul pentru ca el (timpul) este singurul lucru care nu se mai recupereaza si nu se gaseste de cumparat..in schimb femei au fost de cand e lumea si o sa fie mereu !! Fiecare este liber sa creada fix ce vrea si ce ii ofera satisfactie !! V-am salutat !!
  5. Sunt de acord cu tine sa nu sune inapoi !! Dar sa raspunda la telefon cand o suni ?? Trebuie sa raspunda??? Daca de sunat nu suna inapoi...de raspuns nu raspunde cand o suni...atunci sa renunte la tel..si sa mearga pe calea turzii sau pe centura ca acolo nu trebuie sa raspunda ca nu o suna nimeni...trebuie doar sa se deplaseze 0.1 m pana la masina !!
  6. Mai exista si fete care stiu sa se comporte si sunt asumate...eu cred ca ceva se ascunde la mijloc ..ceva miroase ... din moment ce ea singura isi face reclama si anunta programul si nr de tel...dupa care sa nu raspunda..ceva ceva nu este ok !!
  7. Da !! 2 din cele 3 care sunt in top la cluj !! Eu personal am fost sunat de 2 , nu pot sa dau numele lor , dar da exista...si au sunat inapoi , la 2 minute dupa ce le.am sunat...
  8. O sa caut alte fete care au Bun Simţ si stiu sa salute si sa raspunda la telefon DIN MOMENT CE AU NUMARUL AFISAT PE FORUM ! asta este daca la anumite persoane minimul de bun simt nu exista ...nu avem ce face ca sa il intoarcem (bunul simt) inapoi acasa din vacanta , sau poate ca se poate dar nu se prea merita...am incercat nu s-a putut , cautam altceva. Stiti bine majoritatea care sunteti pe forum ca pana si fetele de la top sau cele la care nu va asteptati..raspund la telefon sau suna inapoi , saaauuu specifica intr.un sms cand pot fi contactate !! Cum zice Danut : Citez !! " o curva daca iei sa ii pui stop la idei , si sa nu ii dai valore decat ca la un caine " O zi buna tuturor !! 😉
  9. Din punctul meu de vedere este neserioasa ....frate din moment ce postezi pe forum ca esti disponibila , raspundee la telefon ca deaia te suna oamenii sa vorbeasca cu tine ... sunt fete muulte care stiu sa sune inapoi sau sa trimita un sms sau in cel mai rau caz raspund cand le suni a 2 a oara sau a 2 zii.....asta nimic de aprox 2 luni incerc sa vorbesc cu ea si nimic ( nu am sunat chiar zilnic , la 3 -4 zile) , inteleg ca poate lucra doar cu cei pe care ii cunoaste , dar atunci ar fii frumos si politicos sa specifice , (" lucrez doar cu cei care ma cunosc" si gata treaba este rezolvata ) eu consider ca din moment ce postezi pe forum ca esti disponibila raspunzi si la tel sau dai un beep inapoi (poate este ocupata dar nu cred ca 2 luni nu a avut timp macar o data sa raspunda sau sa sune inapoi) ...eu as zice ca daca lucreaza cu circuit inchis sa isi faca un grup unde sa vb doar ea cu cei care au vizitat-o deja si gata sau sa specifice aici pe forum ...simplu !! Multumesc ! Sper sa nu fiu inteles gresit !
  10. La telefon pt programare...aici a raspuns.....am sunat si nu raspundee
  11. Nu m-a blocat ...suna dar nu raspunde nici cand o suni si nu suna inapoi
  12. Salut! Stie cineva cum se poate discuta cu domnisoara Diana 0751639483 ? (Telefonic , mesaj, mail ??) Nu raspunde la nimic niciodata si nici nu suna (sau macar sms) inapoi. Cei care ati fost la ea , cum ati reusit? Multumesc frumos!!
×
×
  • Creează nouă...