Sari la conținut

lawl

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lawl

Informatii Personale

  • Sex
    Male

lawl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. am uitat sa zic mai sus in afara de cele 2 ( cea roscata batrana si cea foarte grasa ) mai e una mai inchisa la ten ( probabil de etnie ) dar arata okay la ea am oprit odata si am intrebato cateva detalii mia spus de 50 ron un nr.nu puteam sa raman atunci la ea si iam cerut un nr de telefon dar din pacate a zis ca nu poate sa imi dea si ca ea doar cand e acolo la pod poate.tin sa mai mentionez ca in ultima perioada nici pe ea nu am mai vazuto acolo, as fi mers odata la ea.
  2. tin sa mentionez ca si eu trec aproape zilnic pe acolo si pot sa zic ca am vazut si eu una tinerica subtirica care arata destul de bine , era mai blonduta dar de fiecare data cand trec pe acolo imi doresc sa o mai prind odata sa o intreb niste detalii si poate un nr de telefon dar am vazuto foarte foarte rar, ( de 2 ori daca nu ma insala memoria ) dar de fiecare data eram intr'o conjunctura nefavorabila sa o abordez si chiar ma oftic !
  3. lawl

    Escorte langa adelin

    chiar nu vazusem threadul acela.. acum ca l'am citit si mia placut ce au zis baietii ma tenteaza sa merg si eu.despre detalii din ce am vorbim eu exact ce zic si baietii de 60 de ron 30 minute cu o finalizare dar am sunat de cateva ori si in plus mi se vorbea de fiecare data de asa zisa "oferta zilei" pe la vreo 80 ron daca nu ma insel, nu imi amintesc exact cea includea "oferta" dar suna promitator..
  4. salut, am luat urmatorul numar 0761242940 din curierul si am sunat si as vrea sa stiu daca a mers cineva acolo.ca detalii mi sau oferit urmatoarele: locatia langa targ pe langa adelin la intrarea aceea mica in targ mai jos de parcarea de la adelin vis-a-vis este o straduta si din cate am inteles e ca ar fi prima casa pe stanga. tipa cu care am vorbit mia dat detalii despre fete ( in concluzie sunt mai multe) si probabil ca cea de la telefon nu presteaza sau e ceva gen sefa lor :-?? . daca a fost cineva rog sa dea ceva . ms anticipat
×
×
  • Creează nouă...