Sari la conținut

5fivestars

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 5fivestars

  1. Dar nu a precizat din ce oras ar vrea sau ma insel eu?
  2. Bine ai venit sau revenit, pare mișto descrierea și tarife ok. Te contactez, ca să ajung și eu pe la tine
  3. Alexandraaa04, 21 - 0758.328.426 Imi ziceti si mie daca dati de ea sau daca face escort real!
  4. Da, ok, doar ca plecasem deja in directia ta. Spor la treburi, voi apela la altcineva cand este cazul!
  5. Îmi trebuie abonament premium ca să pot adăuga aici poza sau cum era? Cu copy paste vad ca nu am reușit.
  6. Te salut, ai zis ca te iau la misto cand eram in drum spre tine de la Eforie si cred ca apoi m-ai si blocat. Nu prea am inteles de ce, venea din alta zona spre summerland si nu puteam scrie deci dadea mesaje audio, acesta este tonul meu, nu radeam de tine. Nu cred ca era cazul sa discutam in formal in contextul care era atunci. Seara buna!
  7. Multumesc, era clar, nu stiu cum inserez aici pozele cu ea, pentru a se feri lumea. Acum cica este din Brasov, si-a updatat profilul de SD, oricum i-am facut report si acolo dar mare efect nu a avut, dar mai urmeaza. Eu zic sa va feriti de ea!
  8. https://sugardaters.com/ro/profile/nQzw_JDroB Alexandraaa04 - 21 de ani cica din Bucuresti
  9. Da, pot da niste poze, am mai multe cu ea, dar as posta aici doar ce are pe sugardaters. Din moment ce m-a blocat pe telegram si pe whatsapp nu cred ca mai are rost sa incerc sa dau de ea, este tepara este clar...
  10. Multumim pentru informatii, si eu as vrea sa ajung pe la ea cand trec prin zona, am discutat la telefon. Deci tot in Deva activeaza sau si-a schimbat locatia?
  11. Posibil sa fi pus silicoanele și cu un mic ajutor din show uri web promise și nefacute, avea un anunț de genul ala mai demult. L a scos probabil după ce a aflat toată lumea ca este neserioasa. Cu silicoane arata bine, nu am ce comenta.
  12. Neserioasa în sensul ca a promis sex chat și apoi m a blocat după ce am transferat suma discutata. Nu obișnuiesc sa înregistrez asta, nici nu știu cum se face.
  13. Neserioasa pe partea de online-foto video, a zis ca ne intelegem a luat o suma (mica intr-adevar) si apoi m-a blocat. Urat comportament.
  14. Este vorba de Alexandra cu nick-ul pe sugardaters Alexandraaa04 - 21 de ani, Bucuresti. Ea spune ca e din Bucuresti dar de fapt este din Galati si s-a laudat ca vine in Constanta sa ne vedem si desigur ca nu a mai aparut. Nu stiu daca este profesionista, posibil sa fie pe videochat. Semi-tepara sa spunem la modul frumos pentru ca la inceput mi-a raspuns si a fost ok, oricum incorect ce a facut. Voi posta si in sugardaters daca se poate posta si pot da si un numar de telefon si eventual alte date dar nu as posta direct aici deocamdata.
  15. Adica, sa ma dea afara de pe forum sau alte probleme cu sabiile din Galati :D. Este vorba de Alexandra cu nick-ul pe sugardaters Alexandraaa04 - 21 de ani, Bucuresti. Ea spune ca e din Bucuresti dar de fapt este in Galati si s-a laudat ca vine in Constanta sa ne vedem si desigur ca nu a mai aparut. Nu stiu daca este profesionista, posibil sa fie pe videochat... Voi posta si in discutii Galati si in sugardaters daca se poate posta.
  16. Cu alta din galati am mai avut o supriza, este semi-tepara, dar cred ca trebuie sa platesc abonament ca sa postez pe topicul cu cei care ati marcat cu sugardaters.ro. Voi scrie aici numele ei si cam ce s-a intamplat, pentru a sti baietii.
  17. Sa mi-l regleze si mie macar pe ala in direct, ca acolo pe online si asa mi-a tras teapa. Nu cred ca mai este acum in constanta ca am trecut si pe acolo saptamana trecuta...
  18. Va salut! Am gasit un nou salon (pentru mine probabil) Stiti ceva de acesta Cherry Dolls salon masaj din str. Popa Soare nr.1 se pare? Este nou sau abia acum l-am gasit eu? Dupa ce am vazut cu geisha salon sau desiree, nu pare sa fie prea ok sa incerci la orice...
  19. Adică este cea de la salon Ador și mai lucrează și separat în alta locație?
  20. Pare foarte smechera d-ra Raisa, este clar de încercat și la mine în zona cât de cât.
  21. Sincer, am văzut bruneta de la pod eforie dar nu m as baga, mai ales ca este direct pe strada asa. Ajung destul de des pe acolo prin zona dar nu mereu singur...
  22. Posibil sa fie cineva care a furat pozele Selena balint de pe onlyfans. Nu e vorba de suma de bani dar de gest...
  23. Are anunt cu show pe whatsapp si ne-am inteles la 60 de ron prin revolut si apoi m-a blocat pe numarul de pe care am discutat si de pe celalalt cand i-am scris sa o intreb. O mare neserioasa si tepara, cica face si intalniri la tarif de 400 lei ora. Isi zice Selena pe twitter, daca veti cauta dupa numarul de telefon
  24. 5fivestars

    Ema 0722416808

    Dacă nu ma înșel nu era în zona novotel, sau am înțeles eu greșit? @Ema93
×
×
  • Creează nouă...