Sari la conținut

SparlaStunt

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SparlaStunt

  1. Frumusica fata dar mai are pana deprinde meserie!
  2. Te pupam si noi si hai mai devreme!
  3. Arata bine in poze dar cine stie peste ce dai! O sa incerc saptamana asta .
  4. Pai si este de mers sau de dus la sala?
  5. De cand a inceput zicea ca-si pune silicoane, era frumusica curvistina!
  6. Depinde de scanteie, cred ca are cele mai bune servicii,… iar analul este top!
  7. Momentan retrasa, dar parca si acum 2 ani se retrasese. Pacat, cur ca al ei mai greu gasesti!
  8. Marea majoritate au iubitel sau pestisor si in timp nu se mai pot preface ca la inceput, nu-si mai dau interesul, te cunosc si oricum revii si decatezi . Nu crede in sentimentele lor, daca te futea pe gratis as intelege . Te amageai ca esti deosebit, atunci se explica placerea mentionata de tine. Afla ca nu esti singurul si mergi mai departe. O sa ma duc si eu la ea , ma facea sa ma simt deosebit. De obicei revin dar dupa un timp lung si daca nu a aparut altceva.
  9. Poate ne spui cine este iar noi te ajutam sa-ti formezi o idee din intalnirile noastre! Poate te ajutam sa o intelegi mai bine in exprimare. Cine stie poate gasesti ca are iubit si copil. Te realizezi cu o familie completa la cheie.
  10. OfOfMaiMai vanitate bat-o vina si ce feedback primesti cand discutati despre energia psihica si tiputile de baza ale personalitatii facute de Gustav? Banuiesc ca tu in pula goala gesticulezi si le explici, iar ele se uda toate mental, zicand ia uite-l fa si p-asta ce bine le zice, sa ma ud o data in cinstea lui, sa ma duc la iubii sa-i spun ca este un Extravertit conform lui Carl, tovarasu lu’Sigmund unu ce sta colt cu primaria din Viena. Mare pisicher tatuatu asta frumos, ce bine le zice , hai sa mai ma ud o data ca are limba fina si tare dulce mai vorbeste el asa. Hai sa mai dau din cap sa zica ca inteleg ce zice el . Cand ele sunt rupte de foame de bani, viseaza ca iubii le scoate cu BMW ul de 20 ani la plimbare si le duce pe croaziera in Bulgaria la “all incluse”sau macar la strand in cartier . 97% nu au bacul luat si au fost futute in gura de la 14-15 ani. Au filozofia lor, te prind de guster si se muleaza pe ceea ce vrei tu sa vezi si sunt mandre de asta ! Adevarat ca sunt Meseriase la chestia asta. Sunt un tip normal ma complac ca tine, dar nu cred in orgasmele lor, cu toate ca am udat asternuturi cu unele si nu de la cunni, dar alea erau la inceputul meseriei sau am stat prea mult impreuna.
  11. Multa filizofie roackere in spuse, vad si o oarecare resemnare. Toti suntem in aia 20%😁😁😁! Vorbe de fete : impart clientii in 3 iar tu ii surclasezi fiind singurul pe care il astept cu placere sau daca te iau pe tine primul imi stric ziua, am orgasm si ii urasc pe ceilalti ca eu nu pot avea mai multe pe zii, alta ( retrasa de 6 -8 luniii) ii multumesc la final, ea: eu ar trebuii sa-ti multumesc , placerea a fost si la mine, nu-ti spun cum ii tremurau picioarele dupa un sex de 15 min si un anal de 4-5 minute. …. Si multe altele. Cu toate astea, tipele simt slabiciunea si profita. Ce este mai bun ca un tip care sa le povesteaca pe bani. Daca le ascuti mai bine toate sunt pe putin 1/2 din Jung , au impresii si sunt in stare si de retete. Esti sigur cu cunni🤔? ia pune tu 5-6 tipe pe zi sa/ti suga pula, se irita si te ustura capul pulii de la a 3 sau max a 4. Multiplica asta la zi de zii si o sa le intelegi placerile. Stai linistit ca stiu ce vorbesc si stiu ca esti un tip ok, de sferturi de finala. Cand te simt mai guster incep si ele sa povesteasca, sa te simiti bine sa capeti incredere si sa revii, atunci incep sa spuna despre unul despre altul. Eu sunt gusterul😉.
  12. Nu cred, nu am un orgoliu masculin sa ma orbeasca. Ele vad doar banul. Rest este teatru , unii dintre noi viseaza cu ochii deschisi ca sunt un fel de Rocco Siffredi, asta este, viseaza in continuare, nu este rau daca te simti bine. Unii vorbesc mult si fut, altii nu vorbesc si fut poate mai mult. Lasa orgoliu si priveste, asculta mai atent! Au o bucurie in ochi pentru cunoscuti, dar asta este normal daca nu ai deranjat! Oricum platesti sa te simti bine, daca tu crezi ca au orgasm , atunci au, ca sa fie bine!
  13. 99,99% nu au. Poate sa fie una la inceput fara iubii si sa se scape, in rest cam toate au iubii si se “ sacrifica “ pentru casa si fericirea lor. Texte si teatru sa te faca sa te simti bine o sa gasesti la toate, este normal, altfel daca sta ca o scandura si nu zice nimic beleste cariciu lui iubii pe gratis, ca nu mai vine nimeni. Daca una te fute fara bani sau contraservicii, ca asa a vrut sau ca a avut ea orgasm atunci intra in procentul ala de 0,001%. False toate, dar asta platesti.
  14. Antonia lucreaza dar depinde cine suna! Exista viata dupa toate, a aparut noul val, sunt curios cum evolueaza, pana acum vad doar ca serviciile sunt mai proaste, preturile ridicate, iar curvele mai tatuate.
  15. Maya e buna de pula si face total, are experienta la dublu. Pe Sonia nu o stiu!
  16. Neprihanit-o esti buna rau de pula, dar si nebuna! Ai fost la impartasanie?
×
×
  • Creează nouă...