Sari la conținut

Alvaro82

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alvaro82

  1. Buna ziua! Imi cer scuze pt cele scrise,voi fi mai atent la modul exprimari pe viitor!
  2. Exact ce ziceam aceeasi pula lunga, te slobozeste sa te vada si doamna mata de la Moldova! Auzi dar ca sa te scuip in gura imi dai voie??
  3. Cu anumiti clienti face,eu am intrebat daca face si a zis ca nu mai face! Trageti voi concluziile…
  4. Ea il adora pe ala cu pula aia lunga si stramba numai cu tatuatul ala o umple de sperma pe fata cand o intrebi de fin faciala cica nu mai face dar cu ala face tot timpul!
  5. Ocazional nu tot timpul isi mai plangeau ranile cand una cand alta….
  6. Ce atent esti tu Domnul Talibanu la tot ce se vorbeste tot ce misca ,nu iti scapa nimic! Pestele o fi nu o fi…
  7. Esti singura Alicee? Sau e si R.F. Cu tine?
  8. Este Aliceee…. Cum sa nu fie….. Nea Gica a fost la Tine???
  9. Mayaa! Sa ai pula lunga si stramba cum ii place ei!👌👌👌
  10. Vorbeam de Alice aici nu de R.F. Dar putem vb si de R.F. E pe tona cu Alicee?!??
  11. Stai lin ca imi vad de viata mea doar ziceam de flacaii aia care care se incanta,apropo Peste mai ai? Sau esti singura acum? Dak esti singura bravo tie dak ai tot tiganul ala langa tine e clar asa ramai pana scapi de el….
  12. Cat te mai tine si pe tine fizicul,daca ai gena buna mai duci, dupa 30 incep sa te doara si ovarele si tatele, etc etc….
  13. Bravoo ba baiatuleee la cate pulii au intrat in ea vezi sa nu te indragostesti de ea ca poate lasa bine amprenta la fel ca si Antonia stiu baietii mai vechii ce zic Nea Gica, Etc
  14. Marii de tot si foarte lasati ii are acum!
  15. Imi fac timp luni si pun niste poze! Hristos a inviat! Si spor la ciocane!
  16. O sa va las un video cu Aka R.F. In 69 cum ma suge si cand o fut pe la spate sa vedeti ce cur mare a facut si cat de mari si foarte lasati are tatele 👌👌👌 ! Asta pt Domnul Talibanu si pt cei curiosi! Dar inainte o sa pun niste poze sa vedeti si voi! Zi buna sa aveti si Paste Fericit Tuturor!
  17. Incearca la Alice vad ca a revenit are anunt sinoe publi si aici a postat ca a venit sau Loeedana Aka (R.F.) sa baga la fantezii dar o sa iti ceara ceva banutii
  18. Salutare de pe Mare! 0728386584 pe telgram am vb cu ea.
  19. Am vb eu vineri pe 10 feb in jur de 18:00 ii zic ca vin in 30 min zice ok, dupa da sms ca ma anunta ea ca max sta pana la miezul noptii nici ca a mai sunat! O sun sambata rasp un baietas era dim, imi inchide dupa sun seara rasp cica acum lucrez si lucrez si duminica! Nu am reusit da ajung cand rasp cand da ocupat! In fine ea stie
  20. Da e pe inchis fata, am fost la ea zilele trecute am umpluto pe fata cu sperma zambea si se uita la mine a scos tot din mine o sa las nr pt doritori! Sa mai ingrasat Antonia a pus ceva carnita pe ea!
  21. Buna seara la Toata Lumea, Inca o vizita astazi la Beatrice dupa cea de Sambata dupa amiaza. Ma asteptat in halatul negru ,doar ce iesise din dus proaspat parfumata si cu zambetul pe buze. Si am inceput cu un preludiu din partea lui Beatrice cu sarutari pe gat si in timp ce ma saruta ma si mangaia si se juca cu sfarcurile mele pana a vzt cu coada ochiului ca mi se sculase pula si a inceput sa imi maseze coaiele si strangea din ele dupa a inceput sa ma labuiasca si sa ma sarute pe piept si se juca frumos cu limbuta pe tot corpul dupa cateva minute bune am trecut si la un oral eu in picioare si ea stand jos in sezut ma supt atat de bine fara sa foloseasca mana mai deloc si mai si scuipa pe pula si pe coaie si se uita la mine imi venea sa explodez in gurita ei dar m-am abtinut fiindca vroiam sa o si fut! Am puso pe burta si am desfacuto incepand sa o ling in cur pana sa udat natural si cand am vzt ca e uda am inceput sa o ling ai in pizda dupa cateva minute bune si fiind si ea destul de excitata am trecut la normal ,a venit LOT se misca bine obosise putin si am puso Capra am dat cum am vrut in ea are fundul tare ai ce sa apuci si in timp ce o futeam ma gadila pe coite cu unghiile ei mari si frumoase! Vazand ca imi vine sa termin, am trecut la un 69 unde am bagat botul din nou in pizda si ea ma sugea si ma scuipa pe pula nu am anuntat ca imi vine si am explodat masiv in gurita ei cred ca sa inecat putin la ce a scos din mine,am avt si eu parte de lichide din partea domnisoarei! Note: Oral: 9 cu CIIM!!! Gfe: La fel de prietenoasa si zambareata Normal: 9 la fel se uda natural dupa limbile de rigoare in cur unde ii place mult de tot parte de lichide Tarif: 250h cu 50 extra pt CIM DE REVENIT
  22. Da Face CIM! Nu am avt mirosuri suspecte chiar e curata si miroase frumos! Din punctul meu de vedere este curata! Si o sa mai merg la Ea dat fiind faptul ca Face CIM si chiar te suge pana la ultima picatura si dupa Ce a scos tot din tine tot o mai suge….
  23. Buna seara la Toata Lumea, Am ajuns si eu la Beatrice nu e prima vizita dar am zis sa las si eu o recenzie. Ca de fiecare data m-a asteptat intr-un halat negru si a inceput cu sarutari pe corp atingeri, mangaieri in timp ce ma saruta pe corp ma sj labuia putin si ma strangea de coaie imi facuse pula par. Dupa preludiul de rigoare m/am intins pe spate si a contiunuat cu aceelasi sarutari si dupa a trecut la oral unde a fost atenta si la coite atat lins cat si luat in gurita. La cerinta mea am trecut la 69 unde am inceput sa o ling in cur cateva minute bune,am vzt ca ii palce mult linsa in cur si am observat niste lichide placute si am linso si in pasa,vazand ca excitata si uda am trecut la futut. A venit ea LOT,dupa am trecut in Misionar unde am rugat-o sa se uite la mine tot timpul cat dau in ea sa conformat si asa a facut mi/a dat si niste limbute pe sfarcurii vazand ca sunt excitat si simteam ca imi vine a zis sa trecem la 69 si sa ma suga pana imi dau drumul in gura ei fara sa o anunt si asa a fost ma supt pana la ultima picatura( Am cam umpluto bine ce sperma ) in timp ce eu o lingeam in pizda si nu ma saturam Note: Oral: 9 NP cu Fin Orala GFE: Foarte comunicativa atenta ce cerintele mele, a vorbit foarte frumos tot timpul NORMAL: 9 se fute bine ii place si se uda natural ai parte de lichide TARIF: 250 Ron 1h, plus 50 Ron Extra la CIM DE REVENIT!!!!
×
×
  • Creează nouă...