Sari la conținut

Stefanuc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Stefanuc

  1. Asai. Ai perfecta dreptate ,am fost acu doua zile,toată era numai figuri,sa nu o ating ca i stric machiajul, in februarie cand a venit ,accepta orice.
  2. Salutare băieti , am ajuns si azi la Cleo după multe alte ședințe de masaj la acest salon... Am ales succesiv cu Ella si Mihaela. Prima a venit Ella , eu atitudine ca la fata asta nu am vazut in viata mea. E foarte rece , obraznică si aroganta,face totul fortat .Am suportat o 10 minute, dupa care am rugat o sa plece. Am fost cu toate celelalte fete , care sunt de nota 10,asta mi a lăsat un gust amar. Am tinut sa va împărtășesc experienta avută să nu treceți si voi prin asa ceva.
  3. Mi a facut masaj normal de relaxare pe tot corpul, aproximativ 80 de minute . A inceput cu spatele, picioare, mâini. La final mi a facut finalizare manuală,ma lasat sa o ating dar peste haine,nu mi a permis alte atingerii, sărutări s au altceva.
  4. Daaa,doar nu sunt nebun sa vb asa doar ca sa ma aflu in treaba,am comunicat pe WhatsApp Si cand am ajuns la ea mi a dat aceste detalii...am rămas si mi a facut masaj cu finalizare manuală la 200.
  5. Inseamna ca nu vb de aceiasi persoana,tipa al cărui numar l am afișat are aceste tarife
  6. Salut, acesta este nr tipei de la big,0733815904. Vrea 200 pentru masaj cu finalizare si 400 ca să facă masaj goală. E slăbuta,aproximativ de 33 de ani,te lasă sa i atingi sanii dar fără zona intimă.
  7. Salutare băieti, imi spuneti va rog care din fetele de la cleo fac FK. Multumesc
  8. Poti te rog să lasi nr de telefon al Ellei?
  9. Are o singura poza in anuntul de pe olx,postat in 1martie
×
×
  • Creează nouă...