Sari la conținut

Indigomind

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Indigomind

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Indigomind's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. O experienta placuta din nou la o fata de exceptie...tocmai am iesit dupa o jumatate de ora de placeri . Revin cu o recenzie cit de curind. Mulțumesc Renesmee ❤️
  2. Am fost ieri seara la domnisoara asta cu trup de caprioara , Este fata din poze ,slabuta, simpatica la fata . inalta cam la 170 cm. Am discutat cu ea prin mesaje, si am ajuns usor .Newton linga LIDL Atitudine 9: amabila, a respectat programarea facuta de dimineata Locatie 10: apartament cu 2 camere,baie bine echipata , are gel + prosoape curate Locatie 10: apartament cu 2 camere, facut dus, au gel barbatesc + prosoape curate Igiena 10: foarte curata, pilele fina , epilata . OP 9 : finut, cu atentie la sugestiile mele NP 9: la propunerea ei am schimbat doua pozitii si orgasmul in balonas . GFE 10 : Imbratisari si pupicei la maxim , de parca ne stiam de o viata . Achitat 150 fiind grabit si curios sa vad daca corespunde anuntului . In total am stat 25-30 minute si clar trebuie sa revin dar pt o ora !
  3. Multumesc colegilor...am fost la Renesmee...La Andreea inca nu. As fi vrut la Beatricevip dar e mignona ...155. Am 188. O zi buna ! . Mai aveam un anunț salvat pe publi...Delia https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna-delia/89i68i0h32f6754024958h0190i43617.html
  4. Salut. Ceva recomandari fete inalte cu sanii mari in Iasi? Nu trecute de 30 de ani. Nu sunt din oras si am gasit multe anunturi dubioase cu poze care nu corespund realitatii. Sa fiti iubiti!
  5. Indigomind

    Bella 0742768466

    Am fost la fata asta in februarie in vizita . Sta la un bloc mic langa Complex Palas pe o straduta. Am optat pt o descarcare , cerea 100 pt un numar . Fata e tinerica , frumusica, corp frumos . Am fost multumit . E o fata experimentata dupa cum se misca. OP a fost de nota 9 NP ...doua pozitii , a durat 10 minute tot, fata stramta si cu miscari faine. Locatie faina in interior. Dus bine echipat. Pt mine e de revenit. As fi dorit o fata cu sanii mai mari si mai inalta.
  6. Salut. Sunt si eu interesat care sunt fetele problema. Fac totul protejat dar mereu este un risc.
×
×
  • Creează nouă...