Jump to content

partygoer

VIP Member
 • Content Count

  1,132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,339 Reputatie Excelenta

6 Followers

About partygoer

 • Rank
  VIP Member

Recent Profile Visitors

2,088 profile views
 1. Macar de o roata la Range Roverul ala ti-a iesit? Sau macar de o oglinda? Incearca pe SugarDaters e mai aprope de ce iti doresti si ce oferi. No offense.
 2. Ideea e daca ai vorbit recent,din 16 februarie nu a mai raspuns la niciun mesaj dar a schimbat poza de profil.
 3. Tu iti compensezi scumpirile prin cadoul de la noi. ”Date find circumstanțele și faptul ca să scumpit tot” in aceeasi masura si pentru noi, iar angajatorul nu vrea sa ne mareasca salariul, vom compensa scumpirile din banii de buzunar, adica de la futut. Adica avem mai putini bani. In conditiile in care creste ”pretu” care crezi ca va fi rezultatul? Multa bafta ca sigur o sa fie nevoie!
 4. 150 fin probabil 300 ora ca asa e modelul la nou intrate. Si tot probabil niste extra-uri gen ON, CIM/COF, poate AP. Cu pozele si eu am retineri. Sa vedem!
 5. Interesanta promovarea dar am dubii ca pozele sa fie reale. Prea frumos, prea ca la tara!
 6. La multi ani si o primavara frumoasa!
 7. O fi schimbat numarul, e pe circuit inchis, poate probleme personale, cine stie. Sa speram ca, desi ultimele recenzii nu prea au fost ok,revine.
 8. Daca zici ca mai mult vorbeai pe nr asta sa intelegem ca mai are si alt/alte numere?
 9. Ultima rcenzie pe 18 februarie, ultima data a intrat pe topic in 12 februarie.
 10. Nici, alt numar nu stiu, asta e ultimul postat de ea. Incearca si tu chiar sunt curios daca reusesti, poate ai mai mult noroc.
 11. De o vreme nu raspunde la telefon sau whapp.
 12. Asta cu amenintarea e altceva, se schimba treaba, mai zgandare un pic, salveaza mesajele sau ce iti trimit ei si poti sai ii dai la politie sau mai bine la DIICOT! Stay safe!
×
×
 • Create New...