Jump to content

partygoer

Serious Contributor
 • Content Count

  456
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

240 Reputatie Excelenta

1 Follower

About partygoer

 • Rank
  Serious Contributor

Recent Profile Visitors

685 profile views
 1. Intelegem ca nu ai clienti si ca lucrezi pana tarziu si ca ne astepti. Asteapta! (mult si bine).
 2. Iti recomand show-ul lesby cu colega ei. Doar 1000 de lei. Dar daca sunt asa frumoase tu da-le 2000 bro! PS Cum e apa in acvariu?
 3. eu nu trimit nimic dar am niste lei vechi de un milion, poate ma calific!
 4. Chiar crezi ca e cineva nebun sa arunce cu atatia bani ca sa si-o traga cu o virgina? Presupunand ca este virgina? Eu i-as oferi 300 pentru ON si AP si ramane tot virgina la gogosica.
 5. In recenzie am spus si ce a fost ok si ce nu din punctul meu de vedere. Problema cadoului a fost optiunea mea avand in vedere ca am depasit timpul si mai ales faptul ca nu m-a grabit. Fata nu are nicio vina aici, daca a fost o greseala, a fost a mea.
 6. colegul Matriusk gasise ceva acum vreo 2 saptamani dar acum nu am cum sa caut linkul.
 7. Am depasit timpul cu 10 min aproximativ si am zis sa fie ok. Nu mi-a cerut ea, asa am considerat eu mai ales ca nu m-a grabit. Daca faci un calcul la tarife cam asa este. Deci nu am stricat piata, am uitat sa mentionez in recenzie timpul DTD.
 8. Vizitat si eu fata in deplina cunostiinta de cauza dupa recenziile de aici dar tentat de pozele ei. Programare mai grea, a trebuit sa insist mai mult dar in cele din urma am reusit. A fost punctuala, nu mi-am luat teapa, poate am avut noroc fata de alti colegi. Locatie OK, curat, baie cu gel de dus prosop uscat. Rebecca frumoasa, este fata din poze, micuta subtirica, sani frumosi si marisori, fundulet obraznic, buze senzuale.Aspect 9, cam multe tatuaje peste tot, eu nu sunt fan dar nu am depunctat pentru asta. Igiena 10, curata fara mirosuri suspecte. ON 7, nimic speci
 9. Pai treburile merg la fel cam peste tot, exista si finalizari la 10-15 minute dar sunt 50 nicidecum 150. Hai sa fim seriosi, ai incercat sa vezi daca pune lumea botul ca de, astia de la capitala ”are bani si e mai fraieri”! Si acum o dai la intors. Ai si colega, mai bine te sfatuia inainte sa iti pui anuntul decat sa faca pe avocata dupa.
 10. De unde dracu mai apareti mai frate?Wtf!
 11. Din 16 septembrie nu a mai intrat pe aici, poate lucreaza pe alte site-ri sau poate nu.
 12. Am zis eu ca vor fi lucruri de bine aici, in ceea ce o priveste pe Elenaaa, din pacate jobul m-a tinut departe de capitala saptamana asta si implicit de frumoasa domnisora. Pastrez speranta ca va reveni in Bucuresti, daca va fi in Brasov sunt mari sanse sa o vizitez acolo. La Iasi mai greu dar nu se stie nciodata. Pentru colegii amatori de o drumetie mai am 3 locuri libere in masina la fumatori😄 Elenaaa te asteptam sa revii!
 13. corect, ultima progrmare la 19 foarte rar 20.
×
×
 • Create New...