Sari la conținut

Mihaita1912

Membru Banat
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Mihaita1912's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. n au vazut pizda in viata lor ce sa le ceri la ei la Husi nu au parte de femei doar de alde Floricica dansatoarea:))
  2. Nu are treaba ca e pandemie sau nu...bani sa ai in buzunar o masina forta si nu exista nici o pandemie...e plin de femeie in foame de bani oriunde vezi cu ochii...fb , instagram au devenit mai ceva ca publi24 cu femei dornice de mancat bani la fraierii cu bani...de aceea e mai bn sa te duci la escorta ai platit te ai relaxat si aia e..
  3. Simpatica...mai multe detalii te rog daca se poate.....anal? cate fin intr o ora?
  4. zlobozu :))))) tu daca le ai da si 30 de mii nu s ar fute cu tine ca esti analfabet in plm...se mai uita si la om inainte de toate...faza e ca eu nu le as plati in veci sa fut asa ceva ...poate sa le umplu de sloboz sa fac circ cu ele, umilinte sexuale dar nicidecum sa fut asa proaste femei care nu stiu sa lege 2 cuvinte...tarusi ca tine sunt gata sa stea sa se cace in gura lui niste femei care au la activ km de pla distrusule:))
  5. sa te manance covidu de pripas :))) daca iti cer buletinu iti cade sapa din el si vb tu de vedete fgm de afon :)) sa te manance pamantu pe tine si pe ele de rapandule pline de toate bolile venerice aruncatias cu fecale pe tine de tarus ca daca te intreb unde e capitala habar n ai si vb tu de cruduta auzi:))...ai tu prieten sa ofere 2500? draq la voi la Husi nu ati vazut euro in viata voastra si o arzi pe barosaneala cu mine in comentarii:)))
  6. Un pret exagerat de mare tinand cont ca oralu e protejat...sursele spun ca nu o lasa pestisorul sa faca oral neprotejat...eu unul zic pas!
  7. Proasta pla a fost la curu lui nevasta lui tactu :)) ...cat de ratat poti sa fi baaa cica a primit lamborghini:)))))) ...pei aia rupe dubai in doua cu milionari la care un lamborghini pt ei e cum e la noi astia de rand 10 lei..taci draq daca esti facut din laba de urs si habar n ai ce vb...a usturat o curu pe dna mata...
  8. La 300€ le dau pe Trasca , Cruduta si Chivu la un loc ca e foame mare pe ele cu pandemia asta...
  9. ai probleme la mansarda Obreja sau Balaceanca iti recomand ...
  10. nu o lasa pestisorul pt sex...prost sa fi sa te duci la masaj in 2021...
×
×
  • Creează nouă...