Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

nicieu

Platinum Member
 • Content Count

  6,356
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

nicieu last won the day on January 3

nicieu had the most liked content!

Community Reputation

6,660 Reputatie Excelenta

About nicieu

 • Rank
  ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Peste tot si nicăieri

Recent Profile Visitors

5,124 profile views
 1. pe tine defapt te macina prezenta mea pe forum si faptul ca sunt destui care imi apreciaza postarile, si aici nu ma refer la punctele de reputatie... scopul tau primordial fiind defapt inlaturarea mea de aici... deocamdata nu iti voi da satisfactie draga fan ce esti.
 2. update... am revenit la Alice si m-a satisfacut si de aceasta data exact cum aveam nevoie... insa datorita ultimului val de scumpiri al combustibililor, al uleiului si al paine, ea a fost nevoita sa-si ridice putin tariful, adica 200/300, inflatia 😅
 3. fiind un adept al masajului, plictisindu-ma de moarte ieri, si cu chef de plimbare totodata, dupa ce am vazut cateva poze ale acestei fete, am decis ca trebuie sa o cunosc, asa ca am facut plinul la masina, cand pretul pietei era undeva la 7.5 lei/litru, si am dat blana pe autostrada... am ajuns la binecunoscuta Sala a palatului, unde am si parcat... apoi un pic la pasa prin frig, si ajuns la locatia indicata... am vazut acolo o fata draguta, simpatica, tinare, sociabila, isteata, etc, etc, si am stat la un pahar de vorba, ca ulterior sa fac un dus ca nah, eram de pe drum si apoi mi-am luat po
 4. Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, asa am ales sa dau titlul acestei povestiri… stiti momentele acelea in care va doriti sa reveniti la anii tineretii, iar pentru cei de o varsta cu mine, acele momente in care va doriti sa ramaneti tineri pe vecie si sa stiti ca nu aveti nici un fel de problema? Ei asta a fost unul dintre acele momente… M-am trezit ieri dimineata cu ganduri negre si am inceput sa rasfoiesc pe forum sa vad ce mai este bun pentru mine, si nu prea era cine stie ce la acea ora… la un moment dat, vad ca Alice isi anunta disponibilitatea dupa orele 14… nu am stat
 5. nu prea ne intelegem noi doi, insa postarea asta este exact ce era nevoie, si sper sa nu mai discute lumea de covid sau razboi pe forum!
 6. Le si alimentezi aceasta poveste... nu am sa iti spun aici ce si cum, ca nu are rost... eu doar v-am zis ca nu e ok ceea ce se intampla intre voi, faceti cum credeti... daca ai nelamuriri stii unde ma gasesti!
 7. ce ati avea de impartit surorile mele, ca vad ca va impungeti negresit peste tot si nu aveti loc una de cealalta pe forum... voi inca nu realizati ca aveti clienti ambele si posibil si unii clienti comuni... ce va place balacareala asta nu inteleg... ca sa fiu on topic, ma simt dezgustat de balacarelile astea ordinare 🤦‍♂️
 8. bai nu prea e de futut azi, nici pe forum, nici pe publi24... 🤦‍♂️
 9. pozele din primul anunt dau impresia ca e putin insarcinta!😅
 10. Eu ti-am zis asta de mult... multe dintre fetele astea au devenit atat de comode incat s-a ajuns la astfel de publicitate!
 11. stim ca domnul Darkkk este unul dintre userii carora nu le-au atras atentia in mod deosebit vre-una dintre escortele de la noi din oras, putem observa asta din notele pe care le acorda, insa de mers sigur a mer, caci a descris locatia destul de bine... acum ce s-a intamplat intre cei doi, nu discut, neplaceri pot exista la orice fata.
 12. am vazut un film si am tras o ochiada pe aici inainte de culcare! 🤣
 13. deschideti-i topic separat, sau riscati sa incurcati informatiile!
×
×
 • Create New...