Sari la conținut

sugeticeapa

Membru Banat
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

sugeticeapa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-5

Reputație

  1. Bine ar fi sa fie cum spune analistul asta. Altfel se anunta o vara foarte calduroasa. Una in care o sa ne bronzam la radiatii. https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-marius-oprea-va-fi-razboi-in-ucraina-este-deja-si-se-va-sfirsi-cu-ucraina-si-moldova-in-nato-20031486 Rugati-va sa nu fie Putin prea nebun sau sa fie cineva pe acolo sa-l asasineze sau oligarhii sa-i retraga sprijinul si sa-l dea jos de la putere, altfel o sa fim cenusa radioactiva.
  2. Cica incepe in mai. La cat s-au incins spiritele, poate sa inceapa si maine: https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/creste-teama-in-legatura-cu-un-nou-razboi-in-ucraina-este-visul-lui-putin-expert-rus-in-securitate-razboi-intr-o-luna-1487539 https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia-spune-ca-ar-interveni-in-apararea-separatistilor-pro-rusi-din-estul-ucrainei-ar-fi-inceputul-sfarsitului-pentru-ucraina-1489309 https://www.digi24.ro/stiri/externe/zelenski-a-mers-in-vizita-in-estul-ucrainei-dupa-desfasurarea-trupelor-ruse-armata-ucraineana-este-obligata-sa-apere-tara-1489203 https://www.digi24.ro/stiri/externe/angela-merkel-l-a-sunat-pe-vladimir-putin-pentru-a-i-cere-sa-reduca-numarul-de-trupe-ruse-de-la-granita-cu-ucraina-1489115
  3. Da ba, ne-am luptat in Irak sa o inlaturam pe dictatoarea DeliaPisii Huseina de la putere si unde i-a gasit poze cu silicoanele ei de distrugere in masa! Apoi ne-am dus din Afghanistan pana in Pakistan sa o vanam pe terorista InesLuta bin Inesis , sefa retelei teroriste al-Terminatoare. Insusi commandorul, presedintele Gika Pis-pis Bulescu juniorache i-a tras un shot cu sloboz in moaca ei , de a fugit in Scotia de rusine. Iar apoi cwerty s-a dus in Coreea de Nord sa mai negocieze cu Kim-Tanya-Cristinuka sa nu inceapa sa scoata rachetele ei nucleare, ca altfel baga juma de forum la puscarie, pe toti aia care ati futut-o cand era menora.
  4. China cu Taiwan Coreea de Nord cu Coreea de Sud India cu Pakistan Israel si Arabia Saudita cu Iran si Siria Turcia cu Grecia Rusia cu Ucraina In care se va implica SUA si cu NATO?
  5. sugeticeapa

    ROAST

    Tarfa asta a deschis topicul sperand ca poate isi face reclama , ca poate mai vin niste fraieri de clienti sa stranga si ea bani de Dubai sa mearga pe 1 mai. Mi-e ca nici de Vama Veche nu strange. Mai bine si-ar scoate iubitul cu muschi si epilat cu ceara la produs, ala chiar ar strange mai multi bani.
  6. Nu stiu ce o sa fie dupa pandemie. Dar sa-i dea Dumnezeu sanatate si binecuvantare lui Arafat la putere ca v-a pus botnita la bot si va tine incuiati in casa si lui si lui Iohannis, si lui Catu si lui Orban. Cand vad frustrati ca LeStie (precis un patron evazionist frustrat sau vreun peste al carei mandra nu mai produce) pusi la punct, ma bucur de fericire. I-au pus virusul pe toate curvele, pestii, golanii, interlopii si horecatistii la punct. Ultimul an a fost super, linistit! Sper sa mai mai tina pandemia si la anu', sa vina inca 1000 de tulpini mutante rezistente la vaccin. In 2018 nu puteam sa dorm din cauza muzicii tare de la cluburi si concerte, si panaramele date prin blocuri. Toti smecherii cu BMW-uri si curvele isi bateau joc de mine fiindca eram cel mai urat si cel mai sarac, acum fac eu misto de toti online. Pe internet sunt cel mai mare smecher. Banii nu mai au irelevanta fiindca nu mai ai pe ce sa-i cheltui , euro creste, inflatia creste, taxele cresc, toti irelevantii de la curve si dansatoare si chelneri pana la teparii auto si rechinii imobiliari si patronii de restaurante sunt in pierdere....TOTUL E MINUNAT! P.S. ma pis pe capitalismul romanesc de cumetrie, sper sa se prabuseasca, sa dea faliment toti rechinii imobiliari, patronii evazionisti , teparii si proxenetii! Mie scarba de mizeria asta de capitalism romanesc. SA REVINA COMUNISMUL, SA BAGE USR-PLUS DICTATURA "NEOMARXISTA" PROGRESISTA! HAI CU SOCIETATEA MULTILATERAL DEZVOLTATA! HAI CU EGALITARISMUL!
×
×
  • Creează nouă...