Jump to content

Knoxx

Serious Contributor
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

205 Reputatie Excelenta

2 Followers

About Knoxx

 • Rank
  Serious Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Și ma rog, de ce să nu discutam la telefon detalii despre servicii ? Te asculta SRI-ul ?
 2. Se mai scriu și recenzii, dar sunt destul de putini cei care o fac. Majoritatea doar citesc și se plang de calitatea forumului, ca nu mai e dom'ne forumul ce era odată, dar lor le e lene sa scrie trei cuvinte.
 3. Nu numai ca nu se recenzeaza, dar au dispărut și conturile vechi, albastre, chiar și multe galbene. Dacă citești topice de acum câțiva ani, nu mai regăsești pe nimeni activ.
 4. Vladescule, îmi cer scuze tată și vreau sa spun ca ai avut dreptate, topicul asta are aproape o luna și nicio recenzie... am zis eu ca mai târziu, ca o fi, ca o păți... dar se pare ca nimic. Ciudat, foarte ciudat....
 5. 😂😂😂😂😂 cât am mai ras... Un sfat, dacă nu te superi, poate ar fi bine sa renunti la poza aia din semnătură, este foarte greu de urmărit topicul. O postezi o data și gata.
 6. Dacă omul abereaza constant... nu poate sa zica nimeni nimic, ca vine el ca se fute grav și restul e can can. Dar tu atat de naiv ești, sa crezi ca "deaia" a plecat Alessia, ca ma cert eu cu delimitator? Deși nu se cearta nimeni, era doar o discuție. Unii sunteți prea bătuți în cap pentru secolul asta.
 7. Mai schimba și tu placa cu can can-ul, alta nu ai ?
 8. Am aruncat un ochi pe topicul de la Brașov, este un link de pe publi24, fata este foarte frumoasă, iar băieții spun ca este mai frumoasă în realitate decât în poze. Deci, dragă, te așteptăm cu interes.
 9. Recomand, ca tuturor fetelor de altfel, sa nu tina neapărat cont de zona, deși centrul este de evitat, după părerea mea. Important este sa fie bloc nou, ca acolo nu sunt babe la scară sa te scaneze când vii și când pleci și eventual locuri de parcare. Bineînțeles, sa fie curat inauntru, baie dotată, prosoape, stii tu restul... Sunt zone tradiționale în acest sens, Bălcescu residence, în spate la lidl gavana, macro gavana... Ok acum ?
 10. Asa s-a înțeles din exprimarea ta "noi doi am mai vorbit", ca doar ati vorbit. Dar dacă e cum spui și ai vizitat-o, e ca tine și îmi cer scuze și chiar o sa merg pe mâna ta și revin cu recenzie.
 11. Ti se pare ca sunt peste, sau ce vrei sa spui ?
 12. Păcat, vineri ajungeam si eu in Pitești și erai prima pe listă. Poate data viitoare, dacă mai revii.
 13. Dacă nu ai fost la ea, cum de o recomanzi ?
 14. Cum sa nu fie la 0.7 ??? Vezi sa nu îl confunzi cu motorul de Logan 😁 Tu ce ai ma? Te trezești vorbind?
×
×
 • Create New...