Sari la conținut

MissSarahDom

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MissSarahDom

  1. Caut un subbie masochist pentru a filma: -Whipping, -CBT -Bastinado. Dupa cum legislatia siteurilor prevede, va fi nevoie de completarea formularului de "Model release 2247". Cei interesati pot aplica via MistressSarah.com
  2. Nu reusesc sa imi amintesc cine esti insa Multumesc:)
  3. Interesant topic insa simt totusi nevoia sa atrag atentia aspura sigurantei. Mare grija cum si cu cine practicati acest fetish ( castrare) pentru ca riscul afectarii permanente ale tesuturilor este mare, si nu cred ca asta se doreste:), in caz contrar optiunea unui psiholog e de luat in considerare. Fiind un fetish care necestita mare atentie si o oarecare "precizie de aplicare" recomandarea mea ar fi sa gasesti pe cineva care are cunostinte medicale.
  4. Iti sugerez sa nu comentezi daca nu ai nimic bun de spus, cu atat mai mult sa iei in deradere soarta nefasta a anumitor oameni. Prostia din tine a tinut sa iasa la iveala! #Mars!
  5. Vesti bune pentru cei care au pierdut campania de inscriere trecuta! Din data de 23 Feb pana pe 28 Feb voi accepta aplicatii. Maximum 5 vor fi acceptati. Orice aplicatie trimisa dupa data de 28 va fi stearsa automat. Cerinta: Inainte de a aplica prin intermediul website-ului meu (MistressSarah (dot) com) , cititi lista de interese cat si limitele.
  6. Instead of saying "That's too expensive" try saying "my skin is not worth the investment"...and see how that sounds (In loc sa spui "e prea scump" inceasca sa spui "pielea mea nu merita invetitia"...si vezi cum suna) 😀😉
  7. Cineva va fi pedepsit aspru data viitoare. Aminteste-ti ce ti-am cerut. Acum, ca sa nu mai existe aceste intrebari: " cat costa?", va spun ca tributul variaza si depinde de foarte multi factori. Ex: durata, complexitate, fetishuri, echipament folosit, etc. Cum si programarile sunt diferite, asa si tributurile. Invatati sa fiti putin eleganti si lasati in urma "gandirea de turma". Fiecare dintre voi e diferit si isi doreste lucruri diferite, nu sunteti toti la fel. O seara buna!
  8. Update! Aplicatiile continand cerinte din aria de escort sunt automat respinse. Sunt atat de multe fete frumoase si interesante la care puteti merge...Eu ofer o altfel de experienta. :)
  9. Update! Incepand cu 20 Nov. pana pe 5 Dec. voi accepta noi programari (max 10). Aplicatiile pot fi facute via [email protected] sau prin intermediul MistressSarah.com. Informatiile necesare: 1. Nume 2. Varsta 3. Email / whatsapp 4. Fetishuri 5. Limite (soft si hard) 6. Experienta anterioara ( pentru cei cu experienta mentionati numele Stapanelor servite) 7. Afectiuni/ limitari fizice (foarte important) Aplicantii considerati potriviti vor fi contactati ulterior in max 72h, altfel insemnand ca aplicatia a fost respinsa.
  10. Buna seara, Filmarile au fost saptamana trecuta, momentan nu mai am nevoie drept urmare am sa va rog sa nu mai aplicati. Multumesc celor care s-au prezentat. :)
  11. Update: Tinand cont de faptul ca din 4 "supusi" selectati cu care trebuia sa filmez in ultimele zile nici macar unul nu s-a prezentat (nici nu m-au anuntat ca nu vor mai veni) am decis sa nu mai accept supusi noi romani. Nu imi permit sa-mi pierd timpul cu oameni neseriosi cu atat mai mult "for free". De acum va exista numai optiunea : pay deposit :)
  12. Cred ca aceasta parte nu ai citi-o:" Desi tonul comentariului este unul usor malitios am sa iti raspund: Da, eu pot furniza astfel de informatii "...🤨
  13. Nu din cauza experientei spun ca nu este ceea ce caut:)) prefer sa nu dezvolt pentru ca nu vreau sa dezvalui detalii din aplicatia ta. Total privacy 🤐
  14. Deja am selectat cativa, dar am citit aplicatia ta si iti post spune ca nu este ceea ce caut:)
  15. Daca ai avut contact cu persoane iresponsabile nu inseamna ca si eu sunt una. Desi tonul comentariului este unul usor malitios am sa iti raspund: Da, eu pot furniza astfel de informatii :) Important de stiut pentru toti e ca toti creatorii de content din industria adult sunt nevoiti sa se supuna si sa respecte cerintele site-urilor iar consimtamantul trebuie dovedit. Nu este cerut acel Model release form pt ca ma intereseaza detalii despre tine ca si persoana ci pentru ca asta cer site-urile. Mai mult decat atat, piloniii de baza ai BDSM-ului sunt : Safe, Sane & Consensual, cine nu ii respecta nu cred ca are ce cauta in lumea BDSM-ului. Eu sunt in aceasta lume nu de ieri si nu am de ce si pentru ce sa imi asum riscuri inutile sau sa imi periclitez imaginea creata in ani de munca si efort cu atat mai mult sanatatea. :) O zi buna tuturor.
  16. Sunt placut surprinsa de multitudinea aplicatiilor si multumesc tuturor. Luni voi revizui toate emailurile si ii voi contacta pe cei selectati.
  17. https://mistresssarah.com/contact-%26-application
  18. Da, orice idee e bine-venita:) Insa, dupa cum am mentionat, aplicati via MistressSarah.com. Nu am sa am timp sa verific forumul si sa raspund.
  19. Caut supusi noi pentru filmari, de preferat cu experienta in BDSM (nu obligatoriu). Fetish-urile de interes: -Strapon, -Feet -CBT -Whipping - Tease & denial Important de stiut: filmarile au loc la dungeon-ul meu privat, se va purta masca, va trebui semnat formularul de "Model release, consent form", nu se percepe tribut. Cei interesati pot aplica completand formularul de contact aflat pe MistressSarah.com.
  20. Filming subbie needed! Am nevoie de un subbie nou pentru strapon clips. As prefera pe cineva cu experienta si care sa se simta confortabil cu diferite marimi de strapon si masca. Mentionez ca va trebui dat consimtamantul scris, completand Adult Model Release form. Cei interesati pot aplica prin intermediul website-ului meu, mentionand #straponsubbie in mesajul de aplicatie. Cel selectat va fi contactat si primi detalii ulterior.
  21. Multumesc tuturor celor care si-au aratat dorinta de a profita de aceasta sansa si au trimis aplicatii, apreciez interesul si deschiderea avuta. Din pacate nr-ul celor selectati a fost ,dupa cum am anuntat, limitat insa pentru cei care au trecut de procesul de selectie si i-am intalnit vreau sa va spun ca ati fost absolut minunati. A fost o reala placere sa va am ca si supusi, sa va cunosc si petrec timp cu voi. Cu o singura exceptie ati fost toti o incantare pentru mine.
  22. Sigur, continua sa astepti. Si iti aduc la cunostinta ca: "art. 226 C.pen.: „atingerea adusă vieții private, fără drept, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau înregistrarea audio a unei persoane aflate într-o locuință sau încăpere ori dependință ținând de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepsește cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amenda. (alin. 1) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, fără drept, a sunetelor convorbirilor ori a imaginilor prevăzute în alin. 1 către o altă persoană sau către public se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. (alin. 2) Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. (alin. 3)"
×
×
  • Creează nouă...