Sari la conținut

fotbalistulX

Membru Banat
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

fotbalistulX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Pare rasist............dar nah, comportamentul lor e dezagreabil. Totusi, ar trebui sa scoti "rusoaicele din schema" pentru ca nu stiu ce rusoaice lipovence si moldovence ai intalnit tu, dar rusoaicele get-beget sunt albe, au par blond si ochii albastri ca si nemtoaicele. Si chiar se comporta exemplar. Rusii sunt chiar rude cu germanii si nordicii prin intermediarii vikingi care au populat Rusia si Ucraina acum 1000 ani. Prefer si eu disciplina nemteasca si seriozitatea scandinava. Oricat de calduroase sunt latinele, grecoaicele, araboaicele si tigancile, mai degraba prefer raceala germano-ruso-scandinava. Macar alea nu te fac la bani.
  2. Ce faceti de pastele asta?
  3. Da boss, te duci pe site-uri de dating, discuti, ii trimiti bani prin card, fata iti trimite niste poze cu ea goala , si tu tragi o laba si apoi te culci. Sau......iti faci abonament la onlyfans, platesti si ai instant acces la poze nud cate vrei si faci laba o luna intreaga. Ca doar nu mergem pana la ea sa ne futem. Ce dracu? Respectam legile si restrictiile de distantare sociala domne. Plus ca e hartuire sexuala, te baga feministele la parnaie daca indraznesti sa le ceri sa te futi cu ele. Ea se fute doar cu dildoul, cu pestele ei care o scoate la produs pe videochat si onlyfans........ sau cu gunoieru'. 😂
  4. Sa razi cu pofta si pe lumea cealalta, Maestre!
  5. Concluzia: STAI DRACU IN CASA SI FA LABA! Oricum, la ce-ti trebuie o femeie care sa te cicaleasca, sa te mai futa si la creier si la portofel? Cativa ani de singuratate si liniste prinde bine oricui. O sa vina si vremea cand o sa te culeaga una (ca acum femeile isi aleg sotii) si o sa ai parte de pizda pana la 45 ani de o sa te saturi ca Al Bundy.
  6. Poti sa vorbesti cu femeile pe facebook, instagram, tik-tok, whatsapp, onlyfans, pe stripchat/chaturbate/livejasmin, dar....e tot LABAREALA! Sa te futi ACUM cu persoane straine si necunoscute e riscant. N-am chef sa iau nu stiu ce tulpina indiana, braziliana, englezeasca cu grad de mortalitate de 50% mai crescut de la vreo curva. Oricat de tare iti displace viata asta de rahat, crede-ma, nu e deloc placut sa mori sufocat si intr-un ritm lent, in plina agonie. Nu e cea mai buna metoda de sinucidere. Si sunt o gramada de tineri si chiar sportivi si nefumatori care au murit de la tampenia asta de virus. Care si-au mai bagat si o grozavie de la Astra-Zeneca, acum dau mii de lei pe medicamente cardio si pentru tromboza ca sa nu faca accident vascular.
  7. Simplu. Nu agatam! Facem laba! Ca e mai sanatos decat sa ajungi sa stai in curul gol cu perfuziile pe tine si conectat la aparate de oxigen intr-un spital romanesc. Si pandemia asta o sa mai tina multi ani cu noile tulpini care vor fi din ce mai agresive , iar vaccinurile actuale (ca-s Pfizer, ca-s astra-zeneca,ca-s sputnik, ca-s modena) sunt toate de cacat, cu efecte adverse. Nu te ajuta cu nimic, nu te scapa de COVID ca tot ajungi internat in stare grava.
  8. Si am impresia ca ma uit la The Kardashians https://youtu.be/fSQamlph1Vs
×
×
  • Creează nouă...