Sari la conținut

Pofticios66

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    105
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Pofticios66

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Pofticios66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

124

Reputație

  1. Numai bine ca mi-am salvat noul tau numar de telefon. Pupici
  2. Vino ca mi-e dor de tine. Abia astept sa ne tavalim din nou.
  3. Asa este, din cand in cand trebuie sa alegem sa mai schimbam cate ceva si pentru asta avem decizii de luat. Sunt momente in viata cand trebuie sa ne schimbam cu totul. Eu unul i-ti multumesc pentru experienta foarte placuta avuta alaturi de tine si i-ti doresc tot binele din lume, tot ce-ti doresti sa ti se implineasca, iar daca totusi viata va alege sa ne mai intersecteze cararile sa stii ca o sa-mi faca mare placere sa te revad. Sa fii iubita cat mai mult si sa ai parte doar de lucruri minunate.
  4. Binevenita adaugirile tale in oferta ca mult am regretat ca nu am putut sa-ti degustat piersicuta cand am fost pe la tine. Atunci nu era in oferta. Dar asa, cu 69 si poate si FK ( daca consideri ca vom fi compatibili ) sper sa ne revedem caci tare mi-esti draga si tare bine m-am simtit alaturi de tine.
  5. Daca ar veni in Arad cred ca m-ar tenta si pe mine sa o incerc. Pana acum am fost doar pe la domnisorici fragede, e drept, foarte frumoase si apetisante, dar parca as incerca si ceva mai matur. Cu siguranta odata cu citiva ani in plus vine la pachet si o alta experienta si probabil o alta atmosfera, poate mai intima.....mai de amanta.
  6. Pofticios66

    Vanesa 0757697046

    Cu asa detalii sumare sincer nu stiu cate intalniri discrete vei avea. Nu te supara, dar daca vrei sa ai succes pe aici, asteptam detalii mai serioase, descrieri, preturi si bineinteles fotografii.
  7. Desi mi-am propus, nu am reusit sa ajung la tine. Nu intotdeauna iese totul cum vrem noi. Sper ca totusi, Aradul ti-a lasat o impresie frumoasa in scurta ta sedere la noi si o sa ne mai vizitezi din cand in cand.
  8. Nu-mi pare cunoscuta, dar in fotofrafii este simpatica si pare si dotata cum ne place noua 🙂 , iar faptul ca are numarul de telefon pe fiecare fotografie si in plus, nu-si ascunde fata, inspira ceva incredere. Daca te hotarasti sa o vizitazi, asteptam cu nerabdare recenzia ta.
  9. A trecut ceva vreme de cand am fost la tine si dupa cum i-ti spuneam atunci, cu tine m-am simtit cel mai bine pana acum. Mi-am pus mari sperante ca ne vom revedea acum dar asa-i si problemele personale trebuiesc rezolvate. Sper doar ca nu sunt probleme mari si ca vei reveni cat mai curand printre noi, cu pofte mari de nebunii, caci noi, cei care te-am mai vizitat, asa te stim si te dorim.
  10. Am devenit din nou un pofticios - curios. Dupa asa descrieri, este cu siguranta de adaugat in agenda. Din fotografii si din recenziile voastre pare intradevar foarte apetisanta, deci, sa vedem cum se vor alinia astrele sa ne putem vedea.
  11. Chiar ar fi foarte interesant un trio cu voi amandoua. Daca va hotarati, cu siguranta o sa aveti multi doritori. Amandoua sunteti foarte frumoase si pana la urma cine nu-si doreste o astfel de fantezie superba.
  12. Cum nu are. Scrie clar 0734.767.121, dar...este in Piatra Neamt
  13. Pofticios66

    Alina 0721601274

    Deci, in cateva cuvinte, fost, vazut, actionat, placut. Pentru mine, DA, este de revenit. M-am programat astazi pentru o jumatate de ora, totul a fost respectat intocmai. Alinutza este o fata simpatica din centrul tarii, vorbareata si deschisa. Da este skinny pentru cine vrea sa stie cum arata, un fundulet mititel si dragalas cu sani frumosi, nu mari dar nici mici, care incap perfect in palme, numai buni de framantat. Nu este, sa spunem, rupta din soare, dar pentru mine este frumusica si ce e mai important, este naturala si dezinvolta. Dar aici, normal, gusturile nu se discuta, fiecare are preferintele lui. Ce este mai important este atmosfera degajata cu care te primeste si cum te face sa te simti in prezenta ei. Am inceput cu un ON foarte placut pentru micul pofticios care sa transformat din mers intr-un 69 delicios, caci are o piersicuta micuta si dulce pe care am degustat-o cu pofta in toate felurile posibile. De frica sa nu finalizez prea repede, am echipat micul pofticios cu caciulita de rigoare, iar apoi, Alinutza a intrat direct in " paine " in LOT. Se misca excelent cu sanii perfecti in prim plan si cu priviri complice. Am schimbat apoi putin in caprita, iar apoi din nou un ON foarte placut din care am si finalizat, fara graba din partea ei pana a adunat tot ca i-am oferit. Timpul total de la intrare pana la iesire, undeva la 35-40 de minute, cu 150 de lei meritati pe delin. Alinuta, i-ti multumesc, m-am simtit foarte bine alaturi de tine, cu siguranta ca o sa ne mai revedem. Pupici dulci.
  14. Pofticios66

    Alina 0721601274

    Asta-i bine. Asa-i buna painea, calduta. Ne vedem mai tarziu.
  15. Pofticios66

    Alina 0721601274

    Ai inceput astazi programul ?
×
×
  • Creează nouă...