Sari la conținut

Fiktivmann

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre Fiktivmann

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Fiktivmann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

34

Reputație

  1. Salutare tuturor, Am avut placerea de curand sa vizitez această domnisoara. Contactat domnisoara pe watsup si am purces catre locatie ... Blocul turn natiunile unite ... Am fost asteptat de Anne intr-o tinuta sexy si am fost invitat in camera de nebunii. Am ramas putin masca cand am vazut cat e de sexy ... Omg.... Dupa un dus de revigorare am trecut la actiune , dupa sarutari si atingeri pe corp a trecut la un oral protejat si dupa ce a reusit sa trezeasca obiectul am trecut la normal cu ea in lateral si am finalizat in balonas... Si acum notele: Locatie -10 Anne -9.8 frumusica foc , piesa de rezistenta sanii care sunt de nota 10 Op - 9 Np-9.5 Gfe -9.5 nu stiu daca face fk Amenda. 200 lei pentru aproximativ 25 min Recomandare : Cu siguranta Da , voi reveni cu prima ocazie, este o dulceata de fata stie sa te faca sa te simti bine si ai ce discuta cu ea plus ca e sexy rau de tot.
  2. Da... Daca nici fătucă asta nu are servicii de top atunci nu inteleg ce rost mai are acest top... Probabil ca nu are cont rosu sau eu mai stiu...
  3. Din cate am inteles mai primeste si clienți noi , cred ca si ea a spus asta in repetate randuri, sincer nu inteleg cu ce te ajuta sau va ajuta daca este scoasa de la top.
  4. Salutare Prieteni Am avut placerea sa o vizitez de curand pe Andreea , programare facuta cu o zi inainte si confirmata in ziua resptiva, locatia cred ca o cunoaste toata lumea ... Aproape de mall vitan. Am fost asteptat de Andreea intr-o tinuta rosie foarte sexy si am fost in camera de nebunii. Am stat putin la vorba dupa care m-am cerut la duș. Primul act a inceput cu sarutari si mangaieri pe corp dupa a trecut lanun oral neprotejat cu atentie la imprejurimi si priviri oauuuu..Dupa care a trecut ea deasupra unde am si finalizat glorios in prezervativ.Dupa primul act o pauza de tigara si o reîmprospătare si am purces la actul nr 2, dupa mangaieri si sărutat pătimaș sa apucat sa il trezeasca pe ... Si apoi am continuat cu ea in lateral unde parea ca ii place si se implica destul de mult , sincer sa fiu cred ca a fost placut si pentru ea dupa gemete care nu cred ca erau fake... Si asa am terminat fulminant si actul nr 2 Si acum notele Locatie : 10 Andreea : 9.5 nu stiu cum reuseste dar are un corp super tonifiat si arata in mare fel... Sanii de nota zece , buzele carnoase si fundul ala... Omg... Gfe : 10 imi place foarte mult naturalețea ei si modul in care te introduce in atmosfera , stie sa se faca placuta si stie sa te faca sa te simti bine si relaxat in compania ei . Oral neprotejat : 9.5 cu de toate.. Atentie la oute si priviri sexy...omg Normal protejat : 10 se implica si accepta pozitii Recomandare : Cu siguranta Da , voi reveni la ea de cate ori voi avea ocazia , imi place ca facem acel click si la fiecare vizita ma face sa ma simt relaxat, si am mai spus oare ca pe masura ce trec anii e din ce in ce mai buna. Cadou : 300 lei pentru aproximativ 1 ora si 10 min. Iti multumesc Andreea si sper sa ne revedem curand. "Alex1969"
  5. Calitatea serviciilor si modul tau orientat spre client te recomanda sa fii la top.. Felicitări Andreea!!!
  6. Salutare Am revizitat-o pe Andreea de curand... Nu o sa fac o recenzie... ci vreau doar sa subliniez ca am ales varianta de 30 de min si a fost super ok, de obicei sunt stresat sa nu depășesc timpul alocat dar Andreea ma facut sa ma simt super ok, imi place ca isi aloca timp intre programari. Din ce observ in ultimul timp recenzii foarte bune.. Nici nu are cum altfel la ce servicii ofera si cum te simți in compania ei... Ma gândesc ca promovarea la Top este indicata in acest moment...
  7. Eu unul nu stiam si probabil mai sunt si alte persoane care nu stiau... Mulțumesc de informație... Atunic ramane o alta intrebare... Cat timp nu mai esti activa in București? Pentru cei care nu cunosc....
  8. Pai daca fata nu mai activează pe București eu zic ca poate ar trebui înlocuită... Zic si eu...
  9. Ar fi frumoasa o revenire.... Poate poate....
  10. Bună dimineața, să înțeleg ca se pot face programari?
  11. Salutare Am avut ocazia de curand sa o revizitez pe Andreea Rebeca, programarea am reușit sa o fac pe watsup chiar in aceasi zi in binecunoscuta locatie in apropiere de Mall Vitan. Am fost așteptat intr-o tinuta sexy care ii pune in evidenta corpul, am fost invitat pe canapea unde am fost servit cu o cola si am stat putin la povesti. Primul act a inceput cu sărutări pe corp apoi a coborât usor usor si a inceput un oral neprotejat omg.... Apoi am incercat cu ea il lateral unde am si finalizat in căciulita. Inainte de actul 2 am stat putin la povesti si fumat o țigara ea nu fumeaza... Dupa tigara mi-am dat un refresh si am trecut la actul 2. Actul 2 a inceput tot asa cu sarutari pe corp si un oral neprotejat si apoi am incercat mai multe poziții si am terminat cu ea in poziția caprita... Fumat o tigara si luat la revedere... Si acum notele.... Locatie : 9.5 Andreea Rebeca : 9.5 nu stiu cum reușește fata asta dar are un corp ca la 20 de ani... Sânii superbi... Totul... Oral : 9.5 Normal : 10 se implica accepta pozitii... Gfe: 10 Halat 250 cred ca am stat 55 de min Recomandare : Clar Da, eu voi reveni cu siguranță, este o escorta de top dupa părerea mea, tin să precizez ca prima data am vizitat-o acum 5 6 ani parca... Întotdeauna m-am simțit foarte bine la ea. (Alex1969)
  12. Te cred si te intelg, nici nu am idee sa iti spun cum sa procedezi... Poate sa pui in semnatura preturile si serviciile... Iti doresc o seara plăcută. Scuze pentru off topic (consumul de off topic dăunează grav nimfomane.com)
  13. Sincer nu inteleg aceasta ieșire... Cei care au o situație financiara buna cel mai probabil nu stau sa negocieze... Si cine cauta 150 cu 250 nu are cum sa afle decat intrând pe pagina ta de forum sau daca iti vor cere ție detalii... Eu unul m-am uitat ce prețuti ai dar nu am gasit in schimb am aflat in timp ce ma uitam ca nu ai preturi de 150/250.. Ma Scuzați de Offtopic
  14. Nu reusesc sa imi aduc aminte ce mail am folosit pentru userul Alex1969 poate ma poti ajunta Pisicuts...
  15. Daca citește Pisicuts poate ma ajuta si pe mine sa imi recuperez contil vechi... Am citit ca trebuie sa scimb parola.. Dar problema este ca habar nu am ce mail am folosit..
×
×
  • Creează nouă...