Sari la conținut

Frant24

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Frant24

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Frant24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Si eu caut dar nu am gasit nimic serios la categoria mature, momentan.Voi reveni cu detalii daca gasesc ceva ok!Spor la futut!
  2. Servus Futaciosilor! https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/natasha-nu-deranja-i-inutil/fe4fe28600597hd32h9008dd52540d1h.html Ieri dupa-amiaza am apelat numarul domnisoarei Natasha, mi a raspuns cu o voce foarte calda, fapt care m a atras din prima!Am discutat despre servicii, pret si am cazut de comun acord la o programare iar domnisoara mi a cerut o confirmare cu 30 de minute inainte, zis si facut.Am facut confirmarea la momentul respectiv si am rugat o sa ma astepte In lenjereie intima de culoare rosie!Fantezia mea. Am ajuns la locatie la fix, domnisoara si ea foarte punctuala, m a asteptat asa cum I am cerut si am ramas surprins cand s a deschis usa….wtf are o frumusete foarte naturala fara make up sau alte prostii, un parfum fin si costumatie foarte sexy de iti venea sa sari pe ea de la usa, cu cu un halat de matase pe ea sexy negru foarte finut. Domnisoara m a poftit la dus, mi a inmanat un prosop curat iar in baie se gasesc de toate (am zis ca e mai bine ca la Farmacie)tot felul de dezinfectante si dupa fiecare client le foloseste sa pastreze baia si pardoseala igienica.P.S. Cred ca este obsedata de curatenie si igiena. Am iesit de la dus si am ajuns in camera unde incepe actiunea, ea ma astepta cumintica in camera pe scaun, am rugat o sa isi pastreze tocurile in picioare, asta a si facut, pielea ei era foarte catifelata si mirosea foarte frumos .Am inceput cu un oral protejat la cerinta mea la care daca eu nu o opream eram K.O. in 2 minute , il face foarte sensual si incet cu ruperi de ritm dar am rugat o sa trecem la normal, la care ma intreaba ce pozitie prefer, am urcat o peste mine ea fiind foarte subtirica cu o talie de viespe, am apucat o de talie fapt care m a excitat si mai mult si a inceput sa se miste intr un ritm asa de intens, asa de stramta si nu foloseste lubrifiant pune saliva asa de calda incat in urmatoarele 5 minute imi tremurau picioarele si am explodat in balon. M a ajutat in indepartarea balonului si mi a inmanat servetele umede.A fost ceva de vis, nu ma asteptam sa gasesc asa ceva, pozele sunt reale dar o dezavantajeaza, este mult mai frumoasa in realitate. Cadoul a fost de 200 de lei pentru o finalizare si a meritat banutii din plin, cu siguranta pentru mine unul este de revenit, am uitat sa mentionez ca am fost servit si cu un suc rece inante sa incepem actiunea. Locatie In zona Iulius Mall str dunarii20B Aspect 10 Igiena 10 plus Oral 9 este loc si de mai bine Normal 10 stramta si foarte calda si primitoare Locatie 8 mai greu cu locurile de parcare, am parcat la Iulius Mall Sunt nou pe aici si ma bucur daca ceea ce am scris ajuta,spor la futut!
  3. Sincer am sunat la aceasta domnisoara, dar de cum mi a raspuns mi a lasat un gust amar , pe un ton grabit de parca voia sa scape mai repede de mine . pe mine nu m a convins . din cauza faptului ca se grabea nu am inteles oricum absolut nimic din ce a spus , doar ca la ea marimi mari inseamna 16 + . Pe mine nu m a convins , daca la telefon atata graba , la fata locului cum ?
  4. Servus, multumesc pentru recomandare, voi reveni cu o poveste!
  5. Salut , sunt ok fetele , doar ca prefer ceva mai slim ? pe cineva care lucreaza cu rabdare , fara graba
  6. Servus domnilor cateva sfaturi sau sugestii sa gasesc si eu o fata cu servicii ok sexy si igiena ireprosabila! Multumesc anticipat pentru Recomandari!
×
×
  • Creează nouă...