Sari la conținut

Shortcut2sex

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Shortcut2sex

  1. https://nimfomane.com/forum/profile/355477-ellalove/ M. Rosetti la et.V .Cuib . O fata miniona , slim extrem , foarte subțire la corp . Cred că mănâncă doar aer
  2. Linkul și upload-ul sunt tratate similar . persoana care consideră că a suferit un prejudiciu prin folosirea unei fotografii sau link în care este portretizată se poate adresa instanței pentru a solicita încetarea vătămării și acoperirea prejudiciului suferit. Poate fi vorba atât de un prejudiciu material cât și de un prejudiciu moral (atingeri aduse reputației, de exemplu). Instanța civilă rezolva ,nu politia .
  3. Noi vrem sa futem ! poezie de George CoșPeBuci Flămând și naked , uneori la adăpost, Te-am pus pe umeri cât am vrut, Și te-am platit și ne-am futut Client fidel eu nu ți-am fost? Ulei pe scula nu suport Și nici cu fese ori cu sâni tu sa mi-o freci asta e laba nu "escort" NOi vrem sa FuTEM , înțelegi ?
  4. Din primele 3 cuvinte "ați mai pățit" poate rezulta că ai satisfăcut cererea clientului deja :). O cerere ,banală . Explicațiile țin de psihologie. Nevoia de atenție , considerare .Cerere tip GFE . Poate clientul era fan VAMA (fata in boxeri și tricou alb) 😊 O cerere neobișnuită pe care sa o fi" pățit" era să-l aștepți doar într-un tricou, așezată într-un sicriu ... ,caz în care erau necesare explicații ce țin de psihiatrie 😌😆.
×
×
  • Creează nouă...