Sari la conținut

Lary3985

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Lary3985

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Centrală

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Lary3985's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Da, un semnal eronat fara nici o bază reală. Dacă nu ești interesat de servicii și de o întâlnire, poți trece mai departe. Foarte tare mă deranjeaza acest gen de clientela falsa care nu are ceva mai bun de făcut. Sunt aici ca și escorta, prestez servicii. Nu suntem la spovedanie sau la discuții generale. Ciao !
  2. Bună dragul meu. Înainte să îți dai cu presupusul, țin să te informez eu. Sunt o femeie liberă, fără obligații. Numărul publicat este singurul pe care îl folosesc, iar poza mea de profil la WhatsApp nu este a nici unui "iubit", "prieten", "paznic" . Este fratele meu care a decedat. Eu nu am nevoie de astfel de companie pentru că sunt femeie în toată regula! Așa că nu va mai dați cu presupusul și mai bine întrebați frumos că nu îmi este greu sa răspund.
  3. Bună dragilor . Sunt Lary 30 ani , blondă 1,70m, 57kg, tonifiată, fund bombat numai bun de penetrat, sâni apetisanți mărimea C siliconati, piele fină. Sunt tot ce îți dorești ! Disponibilă la Nr tel 0️⃣7️⃣4️⃣2️⃣3️⃣4️⃣4️⃣4️⃣8️⃣3️⃣ ! Servicii: sex oral, sex normal orice poziție dorești, sex anal 🔥🔥, accept limbuțe, sărutări , French kiss, sex la duș, și alte fantezii ....sunt deschisa la orice. Tarife: locația mea 150 lei - 30 minute. 250 lei - 60 minute. Deplasare 400 lei - 60 minute
×
×
  • Creează nouă...