Sari la conținut

Raluca96

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Raluca96

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Galați

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Raluca96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Dragul meu stai linistit ca asa sunt preturile pe site-uri de genul asta .Si in primul rand dacă stăm să o gândim logic decât să mergi undeva unde ti se oferă o primire care lasă de dorit si o igienă necorespunzătoare in unele cazuri !!Mai degraba dai un pret mai mare si ai parte de o igiena ok și de o persoană sociabilă cu o prezență ok într-un mediu placut in care te poti relaxa in limita bunului simt !! Aceasta esti strict părerea mea nu vreau sa se simnta nimeni aiurea deoarece fiecare are dreptul de a alege !! O zi frumoasă te poop!!
  2. Buna dragilor!! Eu am încheiat programul. Iar câteva zile nu lucrez. Ne revedem in cel mai scurt timp!! Vă poop!! O după amiază plăcută sa aveti.
  3. Bună ziua dragilor!! Astăzi mă găsiți pana la orele 22:00 .Vă poop și vă astept cu programari!! O zi frumoasa vă doresc!! 😘😘🥰
  4. Da am mai fost in Galati mai demult.
  5. Bună dragii mei!! Astăzi sunt disponibilă pana la orele 23:00 Va astept cu programari!! Va poop duce! O zi frumoasă sa aveti!!
  6. Buna dragilor!!Astazi mă găsiți pana la ora 18:00 .Va astept cu mare drag!! Maine voi incepe programul după ora 11 Vă poop o zi frumoasa sa aveti!!
  7. Dragilor pentru mai multe detalii legate de servicii ,locație ,prețuri si alte curiozități vă astept pe whathsapp. Acolo putem comunica mai mult .Este mai discret si mult mai ok.O zi frumoasa sa aveți!!😘💋
  8. Bună dimineața 😘😘Astazi sunt disponibilă pana la orele 23 .Va astept cu drag. O zi frumoasa sa aveti!!
  9. Buna .Preturile sunt 150 lei o finalizare de jumătate de oră, iar o oră cu 2 finalizari 300 de lei!!
  10. Buna! Sunt Raluca colega Anei.Sunt nouă pe forum si abia astept să ne cunoștem. Sunt o persoană sociabilă cu simtul umorului. Am 24 de ani sunt slăbuta am 50 de kg si 1,60 înălțime. Cer si ofer igiena corespunzătoare seriozitate si discreție. Prestez servicii de calitate :sex oral neprotejat in functie de igienă sex normal protejat diferite poziții, masaj diverse fantezii Pozele imi aparțin.Va poop și vă astept!! https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras/e77655i5924978ef12e3fg03iedfg62f.html In seara aceasta sunt disponibilă pana la orele 23 .Va poop!!
×
×
  • Creează nouă...