Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

ThePreacher

Maistru Curvar
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Reputatie Neutra

About ThePreacher

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

213 profile views
 1. Glumiță, neglumiță, eu îți recomand la modul cel mai serios, pe topicul ăsta primul lucru care îți sare în ochi e comportamentul tău față de @pisicuts și răspunsurile tale/ ale lui(cel mai probabil) total evazive... În fine, așteptăm recenziile celor care se încumetă... Baftă și răbdare îți doresc.
 2. Cu toată sinceritatea îți recomand să îl ascunzi bine pe Robert A. Daniel, doar ideea că e prin preajmă cumva te inhibă, cel puțin pe mine...😁 P.S. Încă stau pe gânduri să mă înscriu pe lista ta sau nu...
 3. Asta cu creditul e hit la ea deja... Foarte neserioasă din punct de vedere al contactării, ca și servicii este ok, spre foarte ok.
 4. Prea puțin probabil, eu zic că e cu intenție 100%... E curioasă persoana respectivă despre ce rulaj faci 😂😂😂
 5. Prețurile au revenit la cele de dinainte de "discount" 😂😂😂
 6. Dacă de la un simplu "bună" ai motiv să blochezi... Ce să mai zic... Tind să cred că sunt unele probleme
 7. nu raspunzi nici la telefon, nici pe whatsapp, ba mai mult si blochezi pe whatsapp, fara nici un motiv, aparent. spune mult despre seriozitatea ta... se pare ca se cam confirma toate cele spuse despre tine
×
×
 • Create New...