Jump to content

_amarok_

Membru Premium
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

231 Reputatie Excelenta

2 Followers

About _amarok_

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Oriunde

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu pot să mă bag în discuție că nu am gradele/vechimea/reputația vostră . Întotdeauna am urât asta. Dacă a-ți ajuns pe secțiunea Iași (cu certurile )și nu a-ți aflat . Aici (parcă) era sau încă mai e ,un spital renumit de psihiatrie. Aș ruga membrii din Iași să spună dacă mai există locuri sau dacă mai există locul . Scuze @sarrah de oftopic. M-am uitat în zare de la balcon spre/la orizont și nu te-am zărit. Semnat . Un vechi amic .
 2. Abia astăzi la amiază ai ajuns in oraș recenzia a fost făcută înainte de a ateriza. Să îl întreb (și) când a fost vizita?
 3. Pe @reemy79 l-am întrebat. De când e aici ,nu a avut nici o vizită p e alt oraș decât orașul lui . Recenzii regulamentare nu știu dacă are. Doar intervenții stupide.
 4. @zerrcore ai fost Banat (cred ) pentru acele postări inutile. Ca un avertisment . Văd că nu încetezi și tot îți dorești din tot sufletul să ne părăsești, ai început din nou să ai același comportament .
 5. Sunt cu ochii pe tine unde mai postezi . @altadataaici ai cuvântul. Dar ia-l ușor că nu mai are puhoica (rachiu facut din rahat ) de la bunicsu. O să mai postezi și pe Brașov ca mii drag de tine.
 6. Greșit! Vreo câteva sute . Toate dar absolut toate corecte . Vezi că recenzii de 10 pe linii are @angelmro . Ia-l ușor, nu așa tare .
 7. Cu mine vorbești sau cu sarrah .
 8. Ești obsedat rău de mine .Ăla GOGU e primul cont al meu de pe la începutul forumului , asta nu o știai. M-am rebrenduit de vreo câteva ori. Asta nu e o noutate . Noutate e doar pentru tine și cei ca tine.
 9. Nea @extraterestru78 vezi că și tu ai postat pe zona mea . Am pierdut-o pe sarrah prin Brașov. Nu mai plânge și fii bărbat în plm
 10. @marcus6Sunt acasă și fumez o țigară pe balcon . M-am rebrenduit și mai întru sa îmi fac pofta mai mare . Te las că e gata și ciorba. Vezi vreo recenzie de a mea ?
 11. Chiar nu înțelegi. Nu ne interesa relația ei cu prostu/i
 12. Mulți! Doar că din parte mea (demult)nu prea mai prezinți un interes .:)
 13. E cineva pe la voi prin oraș care mai pune botu . Nu realizează că simt mirosul ( la ea îl văd) de rahat . După comportament inclusiv culoarea și cum pune prezervativul . E un miros persistent care greu dispare . Trebuie să o nominalizez pentru că la acea secțiune se ia în vedere doar nominalizările conturilor active . Stai să salut pe cineva . Bă @marcus6 trezește-te că e dimineața. Minunezi aiurea . Ăsta de vreo câțiva ani se trezește mai beat decât când adormit . Mai sună pe acasă că ăia te știu în boscheți prin Germania.
×
×
 • Create New...