Sari la conținut

Cristian2345

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Cristian2345

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

268 citiri profil

Cristian2345's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Eram obisnuita sa aleg cu mintea nu cu sufletul,si asa imi mergeau “treburile “bine!de dragoste si cand am ales cu “sufletul” a fost un maxim fail!Niciodata nu a fost “timming-ul” si persoana potrivita…drept urmare nu am avut niciodata noroc in dragoste!Doar de bani si altele!Cat despre el..cu siguranta nu are sentimente pt mine..sunt constienta!probabil omul are si relatie..e pe love story cu alta!oricum ar ti….sper sa am puterea sa trec peste..si iti doresc si tie la fel!🙏❤️
  2. @BlackGoku Din pacate nu sunt din bucuresti!Apreciez invitatia ta dar iti dai seama ca nu imi pot lasa numarul de telefon aici!
  3. Eh atata timp cat e conjuctura favorabila si nu sunt implicati bani la mijloc,nu vad ceva rau in asta!pana la urma toata lumea are nevoie de afectiune si iubire si o relatie sanatoasa,macar sa incerci..nu vad un lucru rau in asta..!La mine e mai nasoala povestea eu indragostindu-ma de o “combinatie”!
  4. Da,am facut contul de cateva zile si de paranoica ce sunt am pus nume de baiat!🤣🤦🏻‍♀️
  5. @BlackGoku am citit povestea ta…cam trista!Cred ca sentimentele nu au fost reciproce si nu ai dat de persoana potrivita care efectiv sa te aprecieze si respecte!E de admirat faptul ca tu spre deosebire de altii ai avut curajul sa iti asumi si sa incerci o relatie!Din pacate de “a meu” nu pot spune aceeasi chestie!Din momentul in care am facut marea gresala sa ii marturisesc sentimentele mele pt el….a disparut ca magarii in ceata!🤣Nu a mai dat un semn!Si spre deosebire de alte femei din “bransa” asta..chiar mi-as fi dorit o relatie cu el si sa renunt la “vechiile obiceiuri” si sa ma multumesc cu un stil de viata mai modest de dragul “iubiri”! 🤦🏻‍♀️ Dar oricum nu mi se arata!Mereu am fost ghinionista in dragoste!In schimb pe combinatii si arsura si cand am tratat barbatii efectiv ca pe niste gunoaie!ce sa vezi..beneficii peste beneficii!Cum o dau pe love story si imi doresc sa ma schimb si sa fiu un om mai bun..cum toti fug de mine…🤣story of my life!
  6. @AdmiralA si eu sunt in aceeasi situatie ca tine,doar ca eu sunt femeie!Incerc sa il uit fiind tot o situatie similara,doar eu fiind sugar babe nu escort!Mi-a dat lumea peste cap dar macar ma bucur ca nu sunt singura in aceasta situatie!Iubiri interzise…acum vazand pararea barbatilor de pe site-ul asta..stiu si constientizez ca am 0 sanse!
×
×
  • Creează nouă...