Sari la conținut

KissMyPixel

Membru Banat
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de KissMyPixel

  1. Albastra pare ca e mintea aia a ta. Cred ca si pe la Tortomanu se vorbeste despre aia care si.au baut cerneala in loc sa se duca la scoala. Ti s.o fi urcat si tie cerneala albastra la cap…
  2. Ti.a dat domina play? Daca te doare creierul cand citesti, asta e ca urmare a faptului ca esti prea prost sa intelegi. Nu e vina mea. Ai si varianta ignore.
  3. Stai ma flexat,ca nu.ti port deloc de grija.Ai tu mai degraba grija sa porti casca cand iesi pe punte,sa nu.ti cada draqu vreo bara de amaraj in cap,sau sa.ti zboare vantul si bruma aia de minte pe care o mai ai. O sa ai parte de atentie destula din partea c.urvelor atunci cand o sa vii,rupt de laba,in ianuarie. Te mai pomenesc asa.din cand in cand,pentru ca esti exponentul ASA NU,al oricarui curvar care stie ce inseamna cuvantul.Te guduri pe linga toate curvele,le lingi in cur,te anunti cand te duci la c.urve cu user.ul de pe site,ca de...tu esti mare scula pe bascula aici,nu ai cuvant,insirui doar platitudini. Legat de intrebarea:” Imparate, imparate, cat e ceasul la cetate?”,daca as fi 00fierbinti,ti.as raspunde cam asa : ia.o n gura,tine.o bine si.o sa vezi ora ce vine. Daca ai avea sub 18 ani,macar ai avea o scuza.La modul in actionezi pe site si.n viata,pare ca mental ai cu mult sub.
  4. Daca ai impresia ca nu citeste nimeni ce postezi,adica scrii ca proasta,nu mai scrie.Si asa te faci de ras de fiecare data. Nu ma intereseaza deloc viata ta personala.Nu am incurajat pe nimeni sa nu te viziteze.Dimpotriva.Esti insa deranjanta cand faci pe moralista.Cand ti.am atras atentia ca te comporti si vorbesti ca o precupeata pe site,ai inceput sa inventezi.Cu observatia ca.ti cam patineaza angrenajele din tartacuta. Si nu ai cum sa ma vezi cand trec,ca sant imbracat in ninja. Vezi ca referirea la copilele alea pe care presupui ca le viziteaza Gica,le viziteaza si idolii tai,felix,nicieu si care or mai fi pe lista,plus o gramada de alti membri de pe forum.De ei ce zici?Sau ei fut cu gratie? Ca doar n.are Gica pepiniera de copile numai pentru el.Il dibuiau bagabontii pina acum daca era asa. Legat de cele 2 localitati,nu am inteles decat atat:ar fi ceva cu Medgidia via Tortomanu... La sfarsit,datorita presiunii constante de a dezvalui a cui clona sant,ma vad nevoit sa recunosc : sant @iulianimparatul. Acum daca nici in vorbele unui imparat nu te mai poti increde in ziua de azi...
  5. Cred ca esti din loc de la Tortomanu,de le recunosti glumele.Din pacate,nu stiu care ar putea fi genul de glume populare pe acolo,presupun ca e vorba de plase si pești.Si aici am vazut ca esti experta. Nu sufera nimeni dupa tine,nici nu vad de ce.Poate inflacaratii ca alde felix,cel umblat prin toata lumea,din pozitii inalte. Te.am cunoscut,am organizat si ai participat si la rodeo.ul sexual,nimic care sa impresioneze. In final ,esti o fiinta comuna,isterica,parvenita,razbunatoare si superficiala.A da..si c.urva. Nu cred ca esti idealul nici unui barbat zdravan la cap.Ca vin baietii si te mai pun la munca,unii ti.o mai da si in bubă...asta.i viata.Taci si inghite.Stii tu ce. “…silicoanele mele care m au facut intelectuala. ” Gura pacatoasei,adevar graieste.
  6. Vai, dar ce dragalasa si amuzanta esti cand te pisicesti asa (sau te prostesti,nu sant hotarat),de parca ti.a mancat cineva ceva din creier... Si esti chiar si asa, putin aeriana,in lumea ta...nici nu.ti mai aduci aminte bine de cine te critica,stii doar asa...vreo litera de inceput,o frantura de fraza,eventual cine cui da inimioare... Am si eu o intrebare:atunci cand aveai țâțele ca niste clatite,inainte de silicoane,ce puneai pe ele ca imbracaminte cand ieseai in oras,Nutella? Si inca ceva... mâinilor tale le zici labe ca faci laba la baieti cu ele?
  7. https://i.ytimg.com/vi/zPf_KdrYBYY/maxresdefault.jpg
  8. E clar ca si tu esti in lumea ta...de milionar in euro. Daca nu esti pe legale,eu zic ca ai grave probleme la mansarda. Dusmani...dusmani peste tot.
  9. Tu nu stii sa numeri pina la 100,ce draqu visezi 12 000. Si prin absurd,chiar daca ai sti sa numeri bacnote pina la 100,tot n.ai sti sa multiplici cu valoarea lor.
  10. Ce sa ingâni si tu,gângavule... Nu te mai gudura atât pe lânga Trolea,cumpără.ți propriul ruj. Avea dreptate "confratele".Chiar sânteți asemenea.Niste rujați. سوگٽي پولا.
  11. Eu ti.am zis de la inceput ca nu.ti sta bine rujat... Si rujul imi pare a fi tot englezesc.
  12. Si ne mai miram de Citu...nu mai stii,nu.ti mai aduci aminte,asa o fi fost... Limaxule.
  13. Nu te.a refuzat cu nimic,dar a refuzat sa te mai primeasca. Te.ai milogit sa.ti mai acorde o sansa. Aia, desteapta, a fost de acord,ca doar la c.urve banul primeaza.
  14. Trolea Gura de Aur,aur englezesc binenteles. Esti batran si stii mai bine...completeaza tu restul . Si pentru ca te vad profesionist in ale filmului,vin si eu cu o parafraza dintr.un film cu actori celebri,numai pentru tine : سوګي پوولا!
  15. Ce m.am mai ras.... O singura nelamurire am : ce e L.E.ul asta si la ce foloseste? Ca nu m.am prins...O fi ceva in legatura cu alocutiunea...Un lucru e sigur,esti foarte cult. In alta ordine de idei,sau poate in legatura cu ultima fraza,am aflat din surse sigure ca ai fost reevaluat de catre obraznica care te.a refuzat la ieseala la restaurant,Noemi,care ar fi acum onorata sa.ti accepte invitatia(dar ce zic,chiar o sa te invite ea),vazand atata cultura. Am inteles,din aceiasi sursa , ca regreta ca nu si.a dat seama ca esti un tip atat de spiritual si cultivat,ce s.o mai ocolim,a descoperit ca esti un adevarat diamant neslefuit,chiar daca la inceput nu a vazut decat rahatul care.l acoperea.Rahat turcesc. Asa ca,simtind pericolul de ai fi furat odorul de catre perversa Maya(care pare ca.ti gusta glumele si mai abitir),a considerat ca e momentul sa dea un pic de sah. Eu zic sa nu dai cioara din mana pe vrabia din par. A da si ca sa nu uit... Respect,nu vreau sa deranjez pe nimeni,imi cer iertare daca am gresit cu ceva,vreau sa nu fiu inteles gresit si toate celelalte!
  16. S.o crezi tu. Uite ce i s.a intamplat lui Citu.Cine crezi ca.i in spate,a?
  17. Doar ce.am citit in dosarul tau ca ai capacitatea de a sesiza ironia. Sau e o nota gresita?
  18. .....si tie lexluthor.ule! Doar ce.am terminat de vorbit cu impiegatii de miscare felix Danut Mimisor si nicieu om de cuvant,care au terminat de alcatuit trenuletul placerilor.Avem si confirmarea lui P.ulica Franaru Dimache ca totul e in regula,asa ca te poti alatura imediat lor. Inca o veste foarte buna pentru tine,e ca baietasii te.au votat sa fii locomotiva lor,asta inseamna ca vei avea onoarea sa stai in fata,micul inconvenient ar fi ca vei simti o mica jena(sau poate nu) in zona mediana spate.Dar tot ei mi.au confirmat ca esti obisnuit cu asta de pe timpul cand iti spargeau bostanul inferior spate bagabontii de cartier,in pauza cand nu te trimeteau sa le cumperi din banii tai pet.uri de bere. Desteptule.
  19. Presupun ca se gandeste cat de cult esti cand scrii pe derost in loc de pe de rost.
  20. De la sentiment la gand si de la gand la fapta, e cale lunga pentru tine.Nu esti facut sa te tii de cuvant. Asta cu oboseala la scris,poate e valabila pentru tine,am observat ca debitezi numai platitudini...mie imi vine destul de usor sa compun. Si fii sigur ca am dosar cu informatii sensibile despre toti de pe site.Tu esti cap de lista. Asta inseamna sa fii mafiot!
×
×
  • Creează nouă...