Jump to content

Stlnionel

Membru Banat
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-110

About Stlnionel

 • Rank
  stlnionel
 • Birthday 01/18/1983

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Sibiu

Recent Profile Visitors

249 profile views
 1. Tu sti sa dai doar 👎🏼Dar nu te gândești la oameni care au fost la tine sau care vor veni ca le poți distruge viața ? Excludem comentatori ca dacă ii intrebi de 100fete la toate au fost dar ei nu au fost la nici 1 sau pesti care stau sași mânca pâinea !dovedete dacă nu ai ceva de ascuns!
 2. Așteptăm sa pui și restu ceea ce cred ca nu va fi niciodată sau la fel ca acestea făcute de alta persoana și puse de tine!
 3. Mai luat cu tristule acum? astept ce ți-am cerut și mâine restul de analize!
 4. Cum de toți care spun lucrurilor pe nume sunt reduși mintal,au nustiu ce nustiu cum,și cei care ii ia partea și nu au fost la ea sau au și ei 2-3fete aici și na trebuie sa mănânce și ei un 50-70%de la fete sunt buni de aplaudat ! De ce nu da cu confirmări specifice așteptăm mâine sa vedem dacă pune restul de analize dacă etc dar eu nu cred ca nici acestea nu-s concludente!
 5. Tu ești din breasla ei e normal săi iei apărarea ca mâncați o pâine sau jumate cât o fi ea. A zis ca pune și alte analize ,sa speram dacă le pune ca pe astea ….
 6. ………:Pana acum vacante acum viața personală și mâine am apărut iar la treaba nu am nimic sunt voioasa sau cum e?deci cu hiv/hpv merge treaba!
 7. Tu ai fost la ea?nu ai fost la nici o fata pana acum de chitros ce ești te uiți la ele și faci laba !aptinete la scris dacă nu ai fost! Și cu date personale care sunt 6cifre far oraș fără nume fără nimic?
 8. Nu am cerut poze cu buletin ,buletin complet etc…ți-am explicat fata acoperită ultimele 6cifre sau 5cate vrei dar nu 3ca sunt cel mai ușor se modificat acelea !rog persoanele care nu au fost la tine sa se aptina!
 9. Înseamnă ca ai testul nu e al tău și l-ai pus la mișto
 10. Dacă vrei sa dovedești ca nu ai nimic trebuie sa faci!
 11. Ce este greu sa faci? am zis sa faci lucru asta sa nu îl faci in freun program așa se vede bine !
 12. Lasă sa se vadă ultimele 6si apoi îmi cer scuze și pe test și pe buletin!
×
×
 • Create New...