Sari la conținut

Ana99

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre Ana99

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Ana99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. E faina senzația sa iti bagi limba în gura unei persoane care a avut în cavitatea bucala mai mulți copii decât în maternități? Întreb pentru un prieten?! Pentru pestele meu mai exact ca vrea sa se reprofileze și sa își caute una care face din plin pe bani putini?
  2. Și săraci și cu pretenții! C am asa suna povestea aici pe forum. Dar totuși ma bucur ca exista fete ce fac sărutări și finalizări orale, ma bucur pentru voi astea de aici care le pupati în bot după alții 😂😂😂👌 mult succes în continuare!
  3. Pe românește ați rupt în 2 topicul asta, asa cum nici pana acum nu am muncit din forum nici nu îmi doresc sa dau dovezi ce aici sau nici atât sa trag de aici cu ce excorta de lux sunt eu! Va zic eu majoritatea frustrărilor pe topic este ca sunteți într-o continua căutare de femei cât mai ieftin cu servis cât mai mult! Eu pentru niște amărâți de bani nu voi suporta în veci libidinismele, de asemenea nu voi face ceva în scârbă de dragul banilor. Eu niciodată nu am avut "servis" ma respect prea mult sa îmi iau limbile în gura și sloboaze. Iar vizavi de peste sau pești, nu va mai dați cu părerea decât dacă sunteți în branșă va rog eu mult! Ca de altfel pe timp de vara când se strag toate excorte din România pe la Constanța dormiți pe voi când futeti femeia și sta barbasu în dulap. Și sa va mai zic ceva ca va bateți cu pumnul în piept ca fetele fac bani cu voi ca sunteți clienții noștri ca hău hău mau mau, am ajuns la concluzia ca cu cât un client e dispus sa plătească mai mult nu are nici pretenții, în schimb majoritatea de pe acest forum care va bateți cu pumnul în piept la 150 lei doriți ceea ce alți nu au avut nici măcar ca și idee deși au dat la femei sume cu multi de 0..
  4. Ma scuzi pe mine, dar vorbesc 4 limbi străine și nici nu sunt româncă 100 %, îmi asum ceea ce greșesc dar sincera sa fiu vorbesc și scriu mai bine decât o persoana ce cunoște doar limba romana și este 100% roman!
  5. Scuzele mele dar nu sunt deschise de mine ci de clinti sau potențiali clinti, toate pozele ce au fost postate pe anunțurile mele îmi aparțin în totalitate singura diferența fiind ca o parte sunt poze profesionale și o parte sunt poze făcute de mine însămi cu telefonul mobil. Pe toate topicurile pe care le am avut au existat mici minciuni scrise de clinti sau potențiali clinti în special de preturile mele, am avut mai mereu aceleași preturi 150 / 300, vara trecuta într-adevăr a fost o perioada când marisem puțin prețul, dar am văzut comentarii pe topicuri ce erau deschise pt mine de genul 100 / 200, 100/250 anal ce nu practic și nici nu am practicat vreodată... Deasta am specificat ca prea puțin ma afectează ceea ce se întâmplă pe acest site, deoarece de când am venit în Constanta pe acest site am văzut minciuni. Nu ma deranjează și nu ma va deranja niciodată dacă cineva are o părere prosta sau nu a fost mulțumit sau nu sa simțit bine, oamenii sunt diferiți și sunt persoane cu care nu ești compatibil sau nu ești pe aceiași unda, dar în schimb ma deranjează minciuna datul cu presupusul sau când se scot anumite ideei din context și mi se baga în gura. Iar generalizand majoritatea aici sunt în căutare de servis cat mai mult timp cât mai mult pe bani cât mai putini....
  6. Asta e unul dintre ele, mai apărea și pe la Cristina par lung.. Mai aveam unu cu Ana zodiac sau ceva de genul, nu-mi am bătut niciodată capul cu topicul, știu de el de la clienții, pentru ca foarte mulți adepții ai topicului sau perindat pe la mine 👌
  7. Dacă o dam asa, sa ști ca BMW peștelui meu merge cu cisterna de motorina agățată pe spate fără nici o problema, ști ce zic!?
  8. Dar nu sunt fetita noua! Și nu este primul topic care îl am, sunt de 1 an jumate în Constanta, dar sincer e prima data când mi se comentează vizavi de "peste" sincer ma sârbesc anumite chestii, inclusiv când vi la mine și încerci sa cauți bârfă cu mine te comporți ca un pupincurist iar apoi vi pe forum și comentezi și scoți lucrurile din context mai și vi cu niște afirmații care nu își au locul... Este urat, ca practic de aici a plecat toată discuția!
  9. Bun corect ceea ce spui, eu m am referit la altceva adică la faptul ca se da cu presupusul despre "pesti/iubi" se baga niște vorbe de genul, se comenteaza niște lucruri aberante în neștire de cauza în majoritatea timpului. Ca pana la urma totul aici a plecat de la unul dintre băieți care a fost la mine și sa zicem ca nu a fost asa de incantat, bineînțeles ca totul sa povestit din perspectiva lui, eu l am considerat foarte ok ba mai mult ca ma ajutat. Dar de la faptul ca nu suntem pe aceiași unda sau ca nu ai fost incantat de mine sa ajungi la niște lucruri de genul "fetele au peste" în condițiile în care tu cât ai fost cu mine practic vorbeai de toate fetele din Ct ca aia are peste ca și aia are ca și ca și ca și și.. Etc.. Este puțin degustător, da sunt total de acord sa îmi faci o recenzie mie sau oricărei fete exact asa cum ai simțit tu, dar sa scoți din lucruri din context și sa vi cu o afirmație pe care nu o poți justifica este de toată jena. Adică nu prea pot vedea lucrurile cum sau descris, în condiția în care vi la mine o finalizare și comentezi cât nu poate comenta unu care a stat în compania mea mai mult de 5 ore. Fiecare are dreptul de a-și exprima recenzia dar dacă o faci, asumați ceea ce spui, dovedește și spune clar și concret totul!
  10. Fiecare fata are farmecul ei ❗ Dar totuși aici pe site se dezbate mult, este o bârfă a excortelor continuu, cu speranța că nu va deranjează ceea ce o sa spun va transmit următoarele : căutați fete pe placul vostru cu care sa petreceți timp de calitate, mergeți și încercați toate fetele, căutați fete compatibile cu voi ca gaura au toate și gaura nu trebuie sa fie criteriul de alegere a unei companii pe placul vostru! Lăsați bârfele și datul cu presupusul pentru ca în general se bârfește și se da cu presupusul mai mult decât se fute! Acestea fiind spuse va urez tuturor clipe frumoase alături de fete! Și nu mai bârfiți atât ca să va ferească Dumnezeu de am face noi fetele un forum sa va dam recenzii vouă ca și clienții 😂😂👌 ( nu includ pe toată lumea aici în ceea ce spun doar generalizez)! Succese tuturor și clipe minunate!
  11. Pff Bendeac nu e genul meu... Poate Cheloo cu el as fuma ceva 👌 Dar dacă vi tu în juriu as putea sa te sărut pe tine, contra cost desigur ne înțelegem noi 👌😂
  12. 😂😂 Am un banc cu Bula și o blonda de sfârșit, are succes, poate când ma las de meserie ma duc sa concurez la IUmor 😂😂👌
  13. Oho câte dezbateri! Cum am spus mereu eu sunt o nebuna, nimeni niciodată nu v a fi perfect și pe placul tuturor! Sunt foarte deschisa și faptul ca sunt prietenoasa și comunicativa nu poate fi pe placul tuturor, dar totuși sunt mulțumita ca din 10 clinti 9 pleacă cu zâmbetul pe buze și 8 se reîntorc! Ceea ce spun, povestesc sau compar poate fi interpretat orisicum! Va pup pe toți 🤩🤩🤩!
  14. Bună tuturor! Ma găsiți zilnic între orele 15 00 - 3 00 150 finalizarea 300 ora Oral normal 69 masaj! Va aștept! Va pup!!!!
×
×
  • Creează nouă...