Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

brunettegirl

Maistru Curvar
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

148 Reputatie Excelenta

About brunettegirl

 • Rank
  Anne
 • Birthday 12/20/1999

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am uitat sa mentionez pentru toata lumea ca programarile se fac macar cu o zi / doua inainte ca sa gasim un loc, deoarece stau sub 5 ore la locatie si programarile le fac din timp / cu cateva zile in avans ! In aceasi zi in care mi se da mesaj am disponibilitate doar daca anuleaza cineva o programare.
 2. Multumesc pentru recenzie. Saptamana aceasta nu am fost si nici urmatoarea saptamana nu o sa fiu. telefonul il folosesc doar pentru whatsapp. Dar o sa anunt si aici exact data cand revin. Te astept cu drag.
 3. Da, am de fel programarile facute pe cate 3-4-5 zile . Nu am zile libere , doar ca stau la locatie doar pe zi maxim cateva ore , de aceea am putina disponibilitate .
 4. Scuzee, a fost ziua mea de nastere si de aceea nu am avut telefonul de munca la mine😅 . O sa raspund maine la toate mesajele !🥰🤗
 5. Desigur, pana la urma opinia e subiectiva. Eu am scris mai sus ce caut la cineva si cred ca prin exprimare si celelalte recenzii ( cele reale ) se poate vedea cum sunt si nu trebuie sa le placa tuturor desigur , asta ar fi imposibil pana la urma. Nici eu nu am rezonat cu toata lumea, am si programari pe care le-am refuzat in momentul in care mi s-a parut ca persoana in cauza nu este pe gustul meu ( chiar daca as fi putut totusi sa ii ofer aceasi atentie ca unei persoane cu care ma inteleg ) , dar este vorba despre selectie , prefer sa ne intelegem 100% si sa stiu ca ne vom vedea de
 6. Multumesc mult ❤️ . Cu maxima sinceritate nu stiu ce as fi putut face ca sa scrie o astfel de recenzie nonsens cineva cum s-a intamplat mai sus, sper macar sa ma fi cunoscut nu sa o zica dintr-o frustrare care sa nu fie legata de intalnirea noastra , dar presupun ca nu are cum sa te placa toata lumea, dar daca te plac 98% tot e bine ❤️🙃
 7. Multumesc mult💞 te astept cu drag din nou🤗❤️
 8. mai am inca o recenzie pe aici, mai sus, mai detaliata ( in case u were wondering 👀 )
 9. Hei. Multumesc de complimente , am mai pus pe aici poze facute de mine mai sus, dar poftim! Locuri chiar nu mai am pana saptamana urmatoare .. ca pe 24 -25-26 o sa am si eu liber 😅. raspund pe wapp oricum, chiar daca raspund dupa cateva ore cateodata 😅
 10. In nici un caz nu as fi trecut printr-o operatie pentru un job 😅 . Banuti sigur faceam si cu sanii de marime medie daca era, sunt sigura :)) . Dar da, am facut-o pentru mine, e o satisfactie personala sa simti ca arati exact cum vrei sa arati ;)) .
 11. Ma bucur sa aud ca tii cont si de felul in care vorbeste o femeie:) . Pana la urma orice barbat care se respecta stie cum sa aleaga o fata , indiferent de context.
 12. Multumesc pentru recenzie . Si mie mi-a facut placere 🥰 astept sa ne revedem ❤️
 13. Faptul ca arat in felul in care arat face persoana sa vina initial. Comportamentul ii face sa revina tot la mine
×
×
 • Create New...