Sari la conținut

brunettegirl

Neverificata
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre brunettegirl

  • Dată Naștere 20.12.1999

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Informatii de Contact

  • Telefon:
    0786372926

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

brunettegirl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

150

Reputație

  1. Am uitat sa mentionez pentru toata lumea ca programarile se fac macar cu o zi / doua inainte ca sa gasim un loc, deoarece stau sub 5 ore la locatie si programarile le fac din timp / cu cateva zile in avans ! In aceasi zi in care mi se da mesaj am disponibilitate doar daca anuleaza cineva o programare.
  2. Multumesc pentru recenzie. Saptamana aceasta nu am fost si nici urmatoarea saptamana nu o sa fiu. telefonul il folosesc doar pentru whatsapp. Dar o sa anunt si aici exact data cand revin. Te astept cu drag.
  3. Desigur, pana la urma opinia e subiectiva. Eu am scris mai sus ce caut la cineva si cred ca prin exprimare si celelalte recenzii ( cele reale ) se poate vedea cum sunt si nu trebuie sa le placa tuturor desigur , asta ar fi imposibil pana la urma. Nici eu nu am rezonat cu toata lumea, am si programari pe care le-am refuzat in momentul in care mi s-a parut ca persoana in cauza nu este pe gustul meu ( chiar daca as fi putut totusi sa ii ofer aceasi atentie ca unei persoane cu care ma inteleg ) , dar este vorba despre selectie , prefer sa ne intelegem 100% si sa stiu ca ne vom vedea de mai multe ori , decat sa fie ceva sec si fara chimie. Si, de asemenea, eu nu fac multe programari intr-o zi, prefer sa am mai liber si timp intre programari incat programarile sa fie de o ora.
  4. Multumesc mult ❤️ . Cu maxima sinceritate nu stiu ce as fi putut face ca sa scrie o astfel de recenzie nonsens cineva cum s-a intamplat mai sus, sper macar sa ma fi cunoscut nu sa o zica dintr-o frustrare care sa nu fie legata de intalnirea noastra , dar presupun ca nu are cum sa te placa toata lumea, dar daca te plac 98% tot e bine ❤️🙃
  5. Multumesc mult💞 te astept cu drag din nou🤗❤️
  6. mai am inca o recenzie pe aici, mai sus, mai detaliata ( in case u were wondering 👀 )
  7. Hei. Multumesc de complimente , am mai pus pe aici poze facute de mine mai sus, dar poftim! Locuri chiar nu mai am pana saptamana urmatoare .. ca pe 24 -25-26 o sa am si eu liber 😅. raspund pe wapp oricum, chiar daca raspund dupa cateva ore cateodata 😅
  8. In nici un caz nu as fi trecut printr-o operatie pentru un job 😅 . Banuti sigur faceam si cu sanii de marime medie daca era, sunt sigura :)) . Dar da, am facut-o pentru mine, e o satisfactie personala sa simti ca arati exact cum vrei sa arati ;)) .
  9. Ma bucur sa aud ca tii cont si de felul in care vorbeste o femeie:) . Pana la urma orice barbat care se respecta stie cum sa aleaga o fata , indiferent de context.
  10. Multumesc pentru recenzie . Si mie mi-a facut placere 🥰 astept sa ne revedem ❤️
  11. Faptul ca arat in felul in care arat face persoana sa vina initial. Comportamentul ii face sa revina tot la mine
  12. Pe pretul acesta am lucrat de cand sunt in Bucuresti , mai exact de prin august . Fac 22 de ani in mai putin de o luna, nu cred ca aspectul meu se schimba in cateva luni. Poze cu zona intima nu o sa trimit si nu o sa pun. Si nu mi se pare ca e supraevaluare, deoarece nu este vorba doar de aspect, este vorba si de discretie, educatie, bun simt si cum te tratez per total si cum te fac sa te simti. Persoanele care au venit ieri de pe forum ( si au fost destule ) au fost multumite, persoanele care vin la mine de cand sunt in Bucuresti sunt iarasi multumite , acum nu stiu, eu caut sa atrag persoane ca cele pe care le-am intalnit in astea cateva luni plus cu cine m-am vazut ieri dintre cei de pe forum.
  13. Hei. Ma numesc Ana si sunt o escorta de lux cu o locatie draguta in sectorul 2 Bucuresti. Preturile mele incep de la 500 de lei ora ( normal si oral ). Sunt inalta , slabuta , silicoane de marime medie, open minded si sunt gata sa te rasfat si sa te fac sa te simti cat mai bine. Ofer mai multe detalii pe whatsapp la numarul: +40 786 372 926. Nu accept persoane fara bun simt sau nepoliticoase, deoarece prefer sa fie o experienta placuta pentru amandoi. De asemenea, prefer ca programarile sa fie facute pe whatsapp( pot face si confirmare video la cerere inainte de programare ). Mersi si pupici.
×
×
  • Creează nouă...