Sari la conținut

Alex-David

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Alex-David

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

225 citiri profil

Alex-David's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Colegule daca scrii doar "Buna" si apoi vii doar cu semnul intrebarii in mod repetat, nici eu nu ti-as raspunde. Spune acolo ceva articulat ce vrei cand etc. In alta ordine de idei eu am reusit sa imi fac doua programari la Ana insa fara sa apuc sa o vad. La prima programare m-a anuntat cand aproape am ajuns ca nu mai poate si la a doua mi-a confirmat, am ajuns si apoi nu a mai raspuns. Am pierdut ceva timp pe drumuri, dar cand am vazut cu cine am de-a face mi-am vazut de ale mele. Probabil stia ca vin de pe forum...n-am stiut ca are o problema cu noi cei de aici.
  2. Nu e cea din pozele de la inceputul anuntului, aspectul asta e lamurit, dar e frumoasa si arata bine. Nu ai cum sa bati drumul pana acolo degeaba din punctul asta de vedere. E bine proportionata ca si inaltime, forme, greutate(nu ma pricep sa aproximez inaltimi, greutati..dar e buna!) Am fost azi pentru o finalizare, am optat doar pentru oral cu finalizare orala. A fost ceva legat de cum arata la fata ce m-a activat si nu am vrut altceva. Nu am cerut confirmare inainte, am vrut sa vad direct ca eram oarecum in zona si nu aveam de pierdut mare lucru. Dar am fost placut surprins de ceea ce am gasit dupa usa si a fost cumva peste asteptarile mele. A inceput cu un mic preludiu, sarutari pe corp, miscari lente, gratioase as spune, coborand fara graba catre zona de lucru. Oralul unul soft, umed, nu s-a ajutat de mana, cu tente de deep. Pot sa spun ca a fost destul de ok, fiind un fan al acestui serviciu care este in mare principalul motiv pt care merg la escorte. Evident, incununat de o descarcare corespunzatoare. Mai multe detalii despre servicii nu pot da ca nu am incercat altceva. Pe partea de GFE e foarte ok, pare natural o fire calma, zambitoare, te priveste intr-un mod placut(bine, poate fi si de la mine, am primit si un mic compliment legat de felul in care arat). Locatia in Pantelimon, in complex nou(initial am avut ceva suspiciuni legate de blocurile din zona, dar a fost ok), pe langa Mega Mall. Apartamentul ok, spatios, un pic dezordonat dar totusi curat. Are caine. Planuieste sa se mute, e constienta ca faima zonei nu o ajuta. Nu dau note, consider ca sunt subiective. Eu planuiesc sa revin. Din ce am inteles, faza cu lipsa pozelor reale ar fi pentru ca ONLY si pentru ca TikTok. Eu zic sa incercati!
  3. Am fost la Emilia și este foarte finuță. Probleme de genul celor enumerate aici nu au fost, dar este cam greu sa ramâi cu ochii în soare când este necesară confirmarea cu o oră inainte. Adică e nasol dacă se confirmă și apoi nu mai răspunde, dar dacă la confirmare nu mai zice nimic, pentru mine ar fi destul de limpede: mi-aș vedea de ale mele și nu m-aș simți așa încurcat. Apoi, dacă e interesată(de clienți) revine ea cu o variantă. Dacă nu mai zice nimic și în continuare te simți deranjat, vii aici cu o recenzie negativă.
  4. Las și eu câteva vorbe aici, nu sunt de-al casei, chiar m-am întâlnit cu Larisa în hol și mă privea curioasă să vadă dacă mă știe. Nu avea de unde, eram acolo pentru prima dată. Sunt relativ nou în domeniu, de aici și contul deschis recent. Îmi voi expune părerea pur subiectivă in legătură cu interacțiunea mea cu Ema. Locația în rond la Alba Iulia, lângă "Arogant", foarte ok apartamentul, baia dotată cu tot ce trebuie, curat. Programarea am făcut-o pe Whatsapp cu o oră jumate înainte, pentru ora 14. Din discuții, Ema mi s-a părut ușor zăpăcită, dar nu în sensul rău ci cu un farmec aparte chiar, ca o adolescentă așa... Când o femeie e așa, de obicei mă amuz sau o tachinez pe tema asta. Nu foarte precisă în oferirea indicațiilor, dar ne-am descurcat si ne-am găsit. A existat un decalaj de 20 de minute inițial, la rugămintea ei, care s-a transformat in 10 minute la final, pentru mine nu a fost o problemă. O prezență foarte plăcută, plină de energie și toată un zâmbet, micuță, slim cu forme bine proporționate în raport cu corpul ei. M-a servit cu o cană cu apă la cererea mea, apoi am poftit la duș. După ce am mai schimbat câteva vorbe despre ceea ce avea să urmeze, am trecut la fapte care au debutat spre surprinderea mea cu un FK, (de obicei nu solicit, doar dacă îmi place mult ce văd) întrerupt după căteva secunde de ea ca să mă întrebe dacă e ok și dacă vreau. Foarte simpatică fata asta, mi-am zis. Normal că am vrut. Oralul, neprotejat, cu un compliment din partea ei legat de finețea din zonă, a fost ok dar nu wow. Umed, adânc cu tente de deep pe alocuri, lins, scuipat tot ce trebuie dar nu așa multă presiune pe cât mi-aș fi dorit și ajutat cam mult de mână. Plus că avea o chestie cu niște șervețele lângă în care scuipa ocazional. Nu m-a deranjat, oricum foarte fină trecerea între șervețel și soldat. La scuipat mă refer. Normalul, protejat evident, a fost super. Se implică foarte mult, te întreabă cum vrei, dacă e ok, te trage în ea, schimbă pozițiile foarte ușor, e foarte flexibilia și se mișcă bine. Geme, și nu cu o secundă inainte să i-l bagi, deci cu un iz de realism, te face să crezi că faci bine ceea ce faci(oricum toți dăm bine, dar ca idee😀). Eu am vrut finalizare orală, dar mi-a plăcut normalul foarte mult și am schimbat scenariul finalizând în balon cu ea stând doggy. Ca minus, cel puțin pentru mine, și e mai mult legat de locație este faptul că poți da nas în nas (sau ciocan în ciocan) cu un coleg și te mai și cerți pe duș😂. Și se mai aud pe fundal activități din camera cealaltă. Pentru mine o experiență pozitivă, o să mai revin cu următoarea ocazie, m-am simțit bine, partea de GFE influențănd restul serviciilor. Cadoul, oferit la final fără nici o problemă a fost de 250 ron cu ceva extra din partea mea, oricum venisem pregătit pentru CIM, care e extra. Că e mult, puțin sau ăla e prețul corect, asta decide fiecare. Dar după ce testează, nu din recenzii.
×
×
  • Creează nouă...