Sari la conținut

yiririk

Membru Banat
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

yiririk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Dacă se duce la Chefi la Cutite , poate ne arata cum prepară snitzele , presarandu-le in făina cu silicoanele ei.
  2. Acum am văzut . A fost mișto meciul. I-a dat-o de i-a julit . Dupa escorting, modelling, clipuri cu manele, puterea dragostei si MMA , ce urmează? Chefi la Cutite? Românii Au talent ? Cred ca la iUmor s-ar descurca mai bine , chiar ar câștiga daca s-ar îmbraca ca un clovn.
  3. Nu o sa se rezolve nimic. Virusul asta nu o sa dispara niciodata pentru ca a fost conceput ca o arma biochimica. Odata ce a fost eliberat din laboratorul chinez nu o sa mai scapam niciodata de el. E fabricat sa aiba mutatii permanente oricat ne-am vaccina. Iar vaccinurile, care si asa nu sunt testate pe termen lung ca vaccinurile de polio si rujeola provocate....atentie...de bacterii, nu de virusi, nu sunt o garantie ca te imunizeaza, ba e posibil ca pe termen lung sa provoace efecte adverse si in cele din urma, decesul. Sunt zvonuri ca vaccinurile altereaza ARN-ul si iti provoaca decesul in maxim 8 ani. Vor muri sute de milioane de oameni de la mutatiile coronavirusului in urmatorii 2-3 ani. In 5 ani maxim va veni colapsul economic mondial si va incepe Al Treilea Razboi Mondial, care va consta in razboaie civile si anarhie pe toata planeta intre guverne si cetateni, si diferite categorii sociale. Va fi inclusiv un razboi religios intre crestini si musulmani. Ce ati vazut voi in 2011 in Siria la TV cand rontaiati floricele pe canapea si dadeati like-uri la pisici in paralel , o sa fie pe toata planeta in curand. Se vor folosi si arme nucleare pana la urma, dar cel mai des se vor folosi arme chimice, biologice si cibernetice. Pana in 2030-2040 vor muri 4-5 miliarde de oameni de razboaie civile, foamete si pandemie . Elitele asta vor: au ca obiectiv sa reduca populatia globala la 500 milioane de oameni pana in 2040-2050 cand se estimeaza ca se vor epuiza resursele planetei. Iar atunci elitele vor impune Noua Ordine Mondiala, o epoca in care oamenii vor trai in orase-stat mai rau ca la si microcipare in masa. Iar dictatura asta va dura vreo 200 ani, pana in 2240 (anul 6001 dupa calendarul evreiesc) cand ecosistemul planetei se va prabusi si doar 140 000 de oameni din cadrul elitelor vor pleca intr-un habitat spatial asta pentru ca efectele poluarii sunt ireversibile si imposibil de stopat, chiar daca depopularea va avea succes. Trebuie sa intelegeti ca lupta cu coronavirusul a fost pierduta inca de la 1 ianuarie 2020. Eu ma bucur ca am putut sa traiesc in anii 1990-2020', in cea mai prospera perioada din istoria omenirii. Acum va trebui sa achitam nota de plata. Poate daca nu am fi poluat planeta si nu ne-am fi inmultit aiurea si n-am fi fost atat de rai intre noi, puteam sa fi avut niste secole de prosperitate ca specie.
  4. Salut. Am sustinut BAC-ul acum 4 ani si am muncit prin depozite, fast-fooduri si supermarkete de mi-au sarit capacele. N-am vrut sa mai dau la facultate si am ales sa muncesc oriunde prindeam, fie si in HoReCa pe salariu de 1000 lei/luna, visand sa-mi cumpar o casa, o masina si sa-mi caut o iubita dupa un timp. Teapa! Am sperat ca voi avansa, ca ma vor pune sef de tura macar. Dar se pare ca la privat, si mai ales in HoReCa, e cu pupincurisme si pile mai ceva ca la stat. Acum vreau sa ma apuc de facultate si peste 3 ani sa-mi caut un loc de munca bine platit ca bugetar, macar cat sa-mi permit sa ma duc de 2-3 ori la curve pe luna. Cu gasit iubita m-am lecuit, ca toate se cupleaza acum doar cu baieti cu parinti de bani gata, cu masini de lux , vile si averi. Parca au innebunit toate femeile in ultimii ani de la , Instagram si Tik-Tok. Chiar si alea grase si urate ma evita din cauza ca-s prea sarac si simplu lucrator la Lidl acum. Si chiar si colegele mele de raion ies cu baieti mai bogati. Doar va rog sa-mi sugerati ce facultate si ce domeniu sa-mi aleg? Care facultate ma ajuta sa-mi caut cel mai rapid un loc de munca? Mentionez ca nu le am cu matematica (am avut numai medii de 5-6 in scoala si liceu), deci Politehnica ASE, si Medicina sunt excluse din start. Si cred ca nici de facultatile umaniste n-ar fi indicate . Sa invat o meserie? Sau sa ma inscriu la academia de politie ?
×
×
  • Creează nouă...