Jump to content

Delfinu92

Maistru Curvar
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Reputatie Excelenta

About Delfinu92

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Romania

Recent Profile Visitors

130 profile views
 1. Pe strada hipodrom, pe la salonul mary style..
 2. Am fost la tinerica si mi a tras teapa 🤣🤣🤣 si m am dus la munca...
 3. Trebuie sa scriu si eu o semi recenzie 😁 Dupa ce m a intaratat si colegul motoflorin, am asteptat sa se trezeasca domnisoara Anais si am sunat o. A fost foarte comunicativa la tel, i am spus ca ajung la 12.00. Cand am ajuns am gresit blocul ca m a bagat gps ul prin alte locuri. A avut rabdare sa gasesc si blocul. Am urcat la domnisoara, ce sa vezi.. o stiam de la br. E super ok, dar nu am ramas ca voiam sa incerc ceva nou. M am scuzat si am plecat. Din amintirile mele de acum vreo 6 luni cred, va pot spune ca a fost o companie placuta si ca m am simtit bine in prezenta ei far
 4. Mi ai zis sa astept ca doar ce a urcat alt baiat la tine, nu ca faci dus. Daca era de facut dus, te asteptam. Dar nu sunt primul care spune ca nu ti respecti programarile.
 5. Ii zic ca ajung in 5 min, zice ca asteapta si ia pe altu, dar ma roaga sa astept. Eu la specimenii de astea nu mai revin.
 6. Are peste, sunt sigur ca nu foloseste ea forumul, e limitata, nu o cred in stare sa foloseasca internetul. Du te la politie, reclama ti pestele daca te obloga sa faci asta, fugi in lume.
 7. Eu m as fi dus, daca nu mintea in legatura cu extra... are recenzii care m a faceau sa ma duc.
 8. Da... am sunat o acum 2 zile.. vroiam sa ajung la ea cand mi a spus serviciile, dar ghinionul a facut sa vina mama sa ma intrebe daca mananc si nu i am mai putut spune fetei nimic...dupa care m a blocat 😁. Transmitetii sa ma deblocheze 🤣.
 9. Clanurile astea doua fac recrutari? 🤣🤣🤣🤣
 10. Nu ti am vorbit niciodata urat. Lucrul, care m a deranjat cel mai tare la tine, a fost felul in care raspundeai pe forum. Dar se pare ca ti place caterinca asta proasta din enclava (braila-galati) :)))
×
×
 • Create New...