Sari la conținut

3l3m3nthal

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 3l3m3nthal

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

3l3m3nthal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

28

Reputație

  1. Salutare tuturor, Se pare ca astazi seara am avut inspiratia si norocul de a ajunge la domnisoara cu pricina. Ca si in alte postari, spun si acum, notele mi se par ca raman la cel ce are experienta. Tot ce pot spune e ca, pentru mine, a fost o supriza mega placuta sa fie alaturi de Annemona. Implicarea ei pe toate capitolele, mereu zambitoare, joviala si felul in care m-a facut sa ma simt pe toata perioada vizitei cu siguranta ma vor face sa revin. Nu am ce sa vorbesc de curatenie, prosop, varsta, felul in care arata. Pentru mine a fost o experienta mega placuta, o tipa super deschisa cu care ai ce sa discuti si care stie sa fac mega treaba cand vine vorba de sex si placere. Bravo, Anne! Sa ne revedem cu bine!
  2. M-au atras pozele domnitei, foarte provocatoare pentru papilele mele gustative si parca ma mancau buricele degetelor sa pun mana pe ea. Universul nu s-a conformat in primele doua dati, nereusind sa ma sincronizez cu Emilia din diferite cauze. Insa a sosit ziua dreptatii, ziua sfanta libertatii, intr-un weekend. Am avut noroc sa prind loc cu toate ca am contactat-o in aceeasi zi (eu fiind adeptul programarilor cu o zi inainte, altfel nu mi-au iesit). Dupa cum am mai spus si in alte recenzii, nu pot da note, experientele fiind diferite in functie de felul fiecaruia. Pe a mea, o cititi mai jos. Programat, confirmat, ajuns la locatie, m-a ghidat cu vocea suava in lacasul de nebunii. Domnita skinny, frumoasa (vorba cantecului: "nu e vreo nasoala, da' nici nu Anna Lesko"), cu setari bine definite - iti dai seama de ele din curatenia locului, lucrurilor binepuse la punct, baia echipata corespunzator, totul e organizat la virgula. Am avut ceva emotii ca voiam de mult sa ii trec pragul. Le-am depasit repede dupa paharul de vorba si tigarile de la inceputul vizitei. Dush eu, dush ea si a inceput nebunia. Niste sani mici cu sfarcuri obraznice. Un oral bun, atentie la oo, priviri bomba in timp ce discuta cu soldatul. Nu le-am intrerupt discutia aprinsa pana cand am simtit ca nu mai e mult pana departe si am zis sa ii iau si eu pasarica la interogatoriu. Nu-mi venea sa ma mai opresc. Curata, epilata, frisca ii mai lipsea si era ce trebuie. Cu greu am intrerupt si aceasta a doua discutie pentru o echipare de soldat si trimisul lui pe front. Nu stiu cum de m-a citit ca vreau eu deasupra, parca ne-am mai fi vazut si imi stia dorintele. Cea urmat a fost rusinos insa la cum se simtea pasa a ei n-am putut sa rezist, parca eram statut de vreo 6 luni. Am dat de 7 maxim 8 ori din buci si s-a umplut balonul. Novice... Nici macar 2 minute... N-am avut cum sa ma abtin, nu am putut mai mult, asta inseamna ca m-a dat la bordura rapid, fara drept de apel. Igienizare post mortem... Si am mai stat la povesti. Prezenta mi-o voi mai anunta cu siguranta. O sa vreau sa ma mai bucur precum un copil mic si pe viitor. Un GFE frumos, asa cum mi-l doresc eu, un pic de chimie a existat ce cred ca va lua amploare daca o voi mai vizita. Cum s-a mai subliniat, e skinny, dar face mega treaba. Daca mai e si nitica chimie, situatia devine dureroasa. Spor la treaba, nu ca mine!
  3. Cum am promis si in ultima mea recenzie de pe pagina acestei frumoase gazele, am fost sa vad daca a infiletat bine becul... Programare cu o zi inainte ca sa fie treaba stiuta din timp, s-a gasit loc cu doream eu, am confirmat cu 1 ora inainte, n-am mai intarziat. Ptiu, drace, ca nu stiu ce a fost cu mine. Voie buna, dezinvoltura, primire calda ca iar era frig afara, de data asta am simtit lucrurile ca decurg mult mai natural, poate eram si eu mai obisnuit cu prezenta domnitei. Dush, dush, OP, Cunni si eu deasupra, totul conform planului, a fost bomba. N-am ce sa reprosez, din contra, lucrurile incep a fi mai frumoase pe masura ce vizitele curg si pot spune ca e timp "de calitate". Long story short... Cheltuiala cosrespunzator si adecvata ce si-a indeplinit scopul binemeritat. Revin cand mi-oi reveni... Te pup, Cristina! Va salut, confrati!
  4. O sa vin sa vad daca l-ai insurubat cum trebuie. Totoadata sa citesc si eu EKG-ul ala. Zi frumoasa!
  5. A trecut ceva vreme de cand am vizitat-o pe Cristina. Am zis sa imi eliberez creierul dupa o saptamana dificila, nu stiam ca voi si reusi dat fiind faptul ca nu ne mai vazuseram. Programare pe Whatsapp, confirmare cu 1 ora inainte, mi-a comunicat locatia, am intarziat (evident, ca asa mi-e felul). Am avut o singura precizare (ca doar citisem de vreo multe ori anuntul si de fiecare data vedeam acel 1.80): nu ma astepta pe tocuri. Cred ca e clasica pentru ea. Detalii pentru designeri si arhitecti - locatie buna si usor de ajuns(gasiti si parcari prin spate sau lateral), bloc ok, apartament curat spatios, ambient placut si propice scopului desemnat. Dama frumoasa, inalta, zvelta cu forme placute ochilor (10 pentru ochelarii de nerditza care iti dau play la filmele "inocente" cu fete inofensive). Am sorbit-o din priviri si ne-am schimbat vorbe pret de o tigara. Dush eu (facut temele in cap ca-i frumoasa caprita si intarziat fiind, iar ramas cu o ora de 30 minute, trebuia sa profit de timp. Dush dansa. La revenire, mi-a naruit visele, GFE maxim si nu-mi venea sa-mi iau mainile de pe ea. Ea mana pe soldat, eu mana la fofoloanca, m-a topit ca se simtea bine. N-am mai rezistat, n-am mai vrut oral de la ea, am scapat ca vaca in lucerna si m-am dus direct intre picioarele ei cu botul ca mi-era frig la urechi. Prezenta tot timpul, cu sunete, cu mangaieri, ne-am repozitionat, a pus casca la soldat si m-am apucat de treaba eu deasupra. Am cam fost cu initiativa(m-a vazut si m-a lasat in pace). Am ales sa fie asa pentru ca a fost exact ceea ce cautam eu. GFE la greu, sa o vezi ca e acolo si ii place(o fi fost fake da' stie sa il faca de zici ca e real) si ca a existat nitica chimie. Terminare in balon. Cica imi batea si inima, asa mi-a zis. O cred pe cuvant. Per total... Pentru mine a fost punct ochit, punct lovit, de revenit cand vreau ceva sigur si bun. Nu m-a grabit nici dupa ce clepsidra era goala, ba chiar m-a invitat sa fumam o ultima tigara si am mai povestit cateceva. Restul, e can can. Te pup, Cristina! Ai schimbat becul din baie?
  6. La ceas de seara am zis sa scriu si eu despre experienta cu Natasha, per total una decenta. Programarea am facut-o din timp si, din cauza traficului, am si intarziat. Am taiat din ora vreo 15 minute. Locuri de parcare, se gasesc in zona. Locatia, o garsoniera mare, chiar interesanta (pentru cei ce studiaza arhitectura), curata si primitoare pentru activitati de simulari de imperechere. Domnisoara in cauza m-a primit bine, gazda ospitaliera, protocol urmat corspunzator (apa, tigara, ai ce sa discuti cu ea). E o fire calma si zambitoare, gen fetita cumintica, skinny cu fundulet obraznic. Am purces la dus, care m-a batut (milioane de butoane de-mi parea ca-mi trece timpul si eu n-apuc sa dau drumul la apa calda). Am iesit eu, a fost si dansa. Vreau sa va anunt ca am trecut examenul pentru oral neprotejat, ca si asa se tot vorbeste pe topicul asta ca face, ca nu face, ca tre sa fii tzipla (m-am facut baiat frumos, aranjat, ferchezuit, sa nu am avut parte de comentarii). Oral executat bine, cu atentie, fara graba, chiar am ramas si eu uimit. Am continuat cu un 69 avand o priveliste frumusica, pot spune, m-am oprit ca n-am vrut sa finalizez la acest capitol cu toate ca nu mai aveam mult. Am trecut deasupra, domnisoara pe spate. Aici parca as fi vrut sa vad un pic mai multa implicare, sincer. Nu tu vreo schita de placere, nu tu vreo buza muscata, nu tu vreun sunet. Nu pot sa zic ca a fost cum imi doream eu (macar asa, de complezenta). In ciuda celor spuse mai sus, am terminat in balon. Am purces la aftershower, la fel si ea. Am mai fumat o tigara, s-a dus ora ca intarziasem. Depinde ce urmariti, eu sunt mai pe GFE, asa, si nu pot spune ca am fost pe aceeasi lungime de unda, ea nemaioferind serviciul asta. La oral sta bine, pasarica se simte bine, 69 e decenta privelistea, locatia buna, ca si gazda e ok. Nu e un must-fuck, dar merge de-o tavaleala. Sa aveti spor pe treaba!
  7. Intr-o zi de joi, cam frig pe afara, am zis ca e nevoie de un pic de caldura. Voiam in alta parte dar se pare ca "bulanul" m-a dus la Cristina. Si zic "bulan" ca, fara sa incerc sa programez cu mult timp inainte(stiind ca multa lume ajunge la unul dintre pomii laudati), am prins loc repede in aceeasi zi in orarul de birou al Cristinei. Whatsapp: ma primesti; nu am loc; stai ca nu vine unul; vii tu? da vin; m-am dus. Nu sunt cu notele fiindca sunt de parere ca e despre experienta per total, nu punctuala. Am ajuns si de cum am intrat am avut senzatia ca ne-am mai vazut de vreo 10 ori pana atunci cu toate ca era prima oara. Tigara si apa, un pic schimb de pareri si tatonari de teren... Sari la dush cumetre... Nu vreau sa detaliez actiunea in sine, o sa sintetizez: oral de exceptie, normal protejat cum vrei tu, 69 ceas... A meritat intreaga "lupta". Fascinant e ca te lasa cu un "gust" in creier megaplacut si tot felul ei de a fi te face sa revii si sa pui in practica ce nu reusesti intr-o ora pentru ca ea e acolo oricum iti doresti tu. Nu zice "nu" si nu e in offside nicicand. Bravo, Cristina! Concluzie: E laudat pe bune pomul!
×
×
  • Creează nouă...