Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Marius2907

Maistru Curvar
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

158 Reputatie Excelenta

4 Followers

About Marius2907

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday September 27

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  București
 • Interests
  Timp de calitate in pat și in afara lui.
  Călătorii in orice zonă din lumea asta mișto!

Recent Profile Visitors

645 profile views
 1. Tot bag textul in google translate, dar degeaba... Banuiesc că e vina mea...
 2. Cica sa n ai limba prea mare, ca nu mai merge FK ul! 😈
 3. Scuze, nu ma lasa sa scriu des. Il mai folosea si pe ala din titlul topicului. Parca cu 041 la sfarsit. Chiar cel din topic.
 4. Dracu stie ce o fi facut. Nici nu mi mai apare ca ar avea whatsapp. Culmea, ca aveam programare cu ea acu vreo luna, am anulat eu si de atunci n am mai vazut o activa pe whatsapp. Ne vazusem recent inainte de asta, dar n am auzit o de planuri de plecare. O sa i dau vreun mesaj si ne auzim.
 5. Eu mai mult pe asta vorbeam cu ea. Ce i drept, n am mai cautat o de vreo luna, cred. Am zis sa mai schimb 😈 Hai ca incerc zilele astea si va dau de stire!
 6. Salut! Citește mai multe recenzii ale ei, poate iti faci o idee. Personal, am fost mulțumit mereu de servicii. Bafta!
 7. 😂😂😂😂😂 Eu am facut liceul de chimie man, si de aia! Lasa, data viitoare sigur accepta si cu tine! 🤝🤝🤝
 8. Salut! Din ce stiu eu, lucrează. Salvează i numarul si vezi ca are la whatsapp disponibilitatea. Si uita te pe site la ea pentru mai multe detalii. Spor!
 9. Salut! Nu stiu ce inseamna pentru tine "mai scunde", dar o sa mi permit sa ti recomand doar fete la care am mers. Cu toate astea, te sfătuiesc sa citesti recenziile tuturor pana sa te hotarasti asupra uneia. Si nu te stresa daca esti mai scund tu, ca fetele nu cred sa tina cont vreuna de asta. Bafta și distracție plăcută! Si, un ultim sfat, uita te la userii vechi de aici si la recenziile lor. Sunt obiective, clare si te vor ajuta cu siguranță!
×
×
 • Create New...