Sari la conținut

ByeFelicia

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre ByeFelicia

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    USA 🇺🇸

Vizitatori Recenți Profil

999 citiri profil

ByeFelicia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

98

Reputație

  1. Băi Vipane, îmi place ca răspunzi fără violență, umorului meu sarcastic. Vinul rămâne in picioare. Doar ca sa îmi dai o adresă, fără rulote si corturi. Alea nu se pun. Si fără verișori care se murdăresc la gura de engleză :))
  2. Vipane ai adormit cu telefonul in brațe? Sau cu capu’ pe tastatură? Mi-e dor de comentariile tale de Sherlock Holmes cu Alinuța si Evelin (cu geaca de Vinilin). Dă te rog adresa aia de la NY sa-ti trimit vinu’. Vezi sa nu fie cumva ceva adresa de rulotă, ca poate e mai scump vinu’ decât locația si se sperie poștașu’. Glumesc si eu! 😊
  3. Băi Vipane, pai dacă tu ai aflat despre mine “totul”, adică faptul ca eu sunt bucătar și am fost cu ceva specii de aici gen Alinuța si Evelin înseamnă ca ca aia ai decorația aia in dreptul numelui :)) Bravo! Așa se pierde timpu’…cu folos
  4. Baga pe privat nr de NYC si vorbim. Nu-mi da adrese de verișori si rude îndepărtate din America, care nici nu te mai recunosc.
  5. Eu nu stiu despre ce vb copilașu. Io i-am dat doar dreptate ca sa termin spectacolu gratuit.
  6. Gata frate! Pace! Dau un vin bun, fără războaie!
  7. Gata copilași! Ma retrag. Deja a crescut pulsu si nivelu de inteligenta pe aici. Si e cam tarziu, nu? Recomand melatonina. Sau un pet de Timișoareana ca e mai ‘eftin. Don Vipule, sincer, schimba-ti nickname-u’ ca se asociază cu ghiul pe ultimul deget, ala cu unghiuța lăsată sa crească :)))))
  8. Asta vine de la un mare critic care nu face nimic altceva decât sa stea zilnic pe un amărât de forum pentru decorații si minuni. Bai Titi, nu ne cunoaștem, nu știi nimic despre mine. Am destule cunoștiințe proaste, una in plus e prea mult pt mine. Faptul ca stai in spatele unei tastaturi îngălbenite si te dai cocos, nu sperie pe nimeni. Ai obosit sa reinprospatezi același gel in păr dimineața când te trezești. Cred ca ala e si singurul tău efort. Mergi la oficiu de protecția forțelor de munca si vezi când se da somaju’. E o zi foarte importantă pt tine. Dau eu șampania 😉 Dacă pica somaju’, angajez eu oameni sa-mi facă curățenie. Treb’e viza. Sau si agricultura e o varianta. Căpșunile nu sunt pe cale de dispariție din ce știu eu. O Spanie, o Italie…
  9. Lasă-mă sa ghicesc: ai 35-40 de ani, încă locuiești in 2 camere cu părinții, esti single, ai chelit, faci duș o data pe săptămana ca te cearta părinții că “s-a scumpit gazu’”, si singura ta delectare este internetu’ acompaniat de un pet de timișoreana, urmat de o labă ca să ti se reducă pulsu’ puțin si sa poți adormi, fără sa fie nevoie de 5grame de melatonina. E impresionant la vârsta ta sa fi atât de horny. Felicitări!
  10. PS. Toată lumea cu “minusuri”, stați jos nota 4. Zic si eu, ca am văzut ca se aprinde lumea de “minusuri”. Unii construiesc reputații si alea. Îmi cam imaginez ce viața simpla trăiesc. Spălări de creier(i) si minuni.
  11. Bai VIP-ule, “bad publicity is publicity”. Mai merge câte un show d-asta ca sa se mai dezghețe lumea. Îmi place ca a halit toată lumea spectacolu’. Te pup Jessy 😉
  12. De unde AU plecat. Te-ai lovit de capătul celor 8 clase.
  13. Mami, povestea de dragoste a fost intre tine si executoru ’ judecătoresc. O sa-ti reîmprospătez memoria. Acum chiar am treabă.
  14. Bai mon ami, eu nu am nevoie decât de lovele înapoi. Am încercat pe privat, da’ e cu ignor. Comprende?
×
×
  • Creează nouă...