Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

casey

Maistru Curvar
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Reputatie Excelenta

About casey

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Galati

Recent Profile Visitors

212 profile views
 1. Salutare ! Vizitat zilele astea d-ra. Zona Port, ultimul bloc turn,et6 ( lipsa lift) D-ra 1.65-1.67 par lung creț, tățe mari, ceva burta, păsărica iritata de la lama. Aspect : 6,5 maxim Op/on , np 100 lei nr 150h. Face ce ii spui și atitudine ok. Ceva de băut facă vrei. Geluri de dus de calitate Baie cam ciudata dar te poți spala. Îi place să se futa și nota totala de 6 ,5 o are datorita atitudinii. Spor la ciocane și merita încercat pt o experienta. Cauta sa se facă plăcută și e important ( dansează:) )
 2. Succesul e vremelnic. Calitatea și seriozitatea oferita fac diferenta.
 3. Cere-o de nevastă! E ok tipa ... Te muti în alt oraș și începi o viata nouă. Glumesc , dar parca totuși ești prea implicat . femeia e " profi" . Numai bine!
 4. Din lipsa de timp recenzez astăzi. Revizitat zilele trecute domnita după un periplu în județele vecine. Locația pe Buzăului la un bloc nou, etaj superior , apart 1 camera, baie curata, prosoape , gel dus. Nota 9. Servicii la fel de bune , aspect îngrijit, igiena super ok, fara mirosuri etc...9+ Purtati-va și vorbiți frumos și o sa primiți servicii pe măsură. Nu cred ca în Brăila se mai găsește asa escorta. PS Nu sunt " peste " dacă unii ar putea crede asa ceva...
 5. nu știu dacă ii place sau nu dar știe sa te facă sa te simți bine.
 6. 0744825229 Asta era nr acum vreo juma' de an.
 7. Am uitat !!! poze reale 100% cu fața, dacă or fi ajustate asta nu mai știu.
 8. Salutare! Vizitat d-ra zilele trecute Locație A8 etaj superior , baie ok , pat mare ok nota 9 Nu am văzut prosop dar sunt șervețele. Săpunul tocmai se terminase dar am mai stors câteva picături. D-ra: nota 7-7.5 ,24 ani declarați, 1,57-1.60 m, 50-52 kg,șatena , par lung , sânii medii spre mici dar erecti, carne tare , fund ok .cel mult drăguță la fata. Zice că e din unul din județele vecine de la vest dar după accent nu pare ( dar cui ii pasa!?) Fără mirosuri și rasa la pasă ( dar nu proaspăt) Atitudine ok, vorbește foarte politicos dar nimic mai mult.
 9. Vizitat doamna în 2 locații:pe Nae Leonard și deasupra la Reno. Aspect: +45 ani dar nu arata rau dar nici grozav. 1,60 m, curata, posibil de etnie. Servicii: Am fost interesat doar de masaj care e ok ( dar nu mai mult) și la sfârșit o laba cu ulei . Masaj 7 Labă: 6-7 Se și fute dar se arunca la bani și nu se merita. Per total pentru un masaj și o descărcare rapida merita. Achitat : inițial 50 lei apoi m-a anunțat ca a mărit la 60 lei.
 10. Salutare! Vizitat d-ra în multiple rânduri ( o locatie lângă o sala de sport și una pe drumul către mall pe lângă o piață la parterul unui bloc ). Deci , dacă reapare nu o pierdeți din următoarele motive: -aspect 8 : bruneta, par pana la umeri, drăguță la fata , ceva tatuaje, 1.62 m maxim, cur futabil, sâni nu tocmai ca la 20 ani dar ok ( puțin lasati) - servicii: Full : op/on 10+ cu atenție la zone adiacente .te suge ca și cum ar fi ultima ta muie. Bravo ! face si anal dar nu am fost interesat Tipa este foarte deșteaptă și se pliază exact pe ceea ce-ți dorești.
 11. Salutare! Făcut azi programare, confirmata de mine și domnisoara.... Din pacate nu am mai răspuns.... Oi fi eu ghinionist!
 12. Salutare! Întrucât am tot folosit forumul ca și " ghid" ma simt dator sa contribui și eu după ce m-am înregistrat. Vizitat d-ra la Flori la la jumătatea lunii septembrie. Nu cred ca lucrează cu programări ci cu " primul venit , primul servit". Garsoniera ok cu un dulap cu oglinda în care se vede mișto. D-ra tinerica , cam 20 ani, înaltă 1,72-1.75 , ochi frumoși, buze și dantura super ok, fund frumos și carne tare . Atitudine ok dar fără gfe. Mai era în garsoniera o tipa bruneta cu breton slăbuta, frumușică circa 20 ani care a stat în bucatarie. Au zis
 13. Salutare! Vizitat d-ra cu programare prealabila ( respectata de ambii). Laura - circa 35 ani( + sau- 3 ani), drăguță, foarte politicoasa și amabila. Aspect - nu știu ce sa zic, decât ca nu e genul meu dar pentru amatorii de skinny poate fi de 9. Cred ca are maxim 45 kg dezbrăcată.si sâni mici. Îngrijită, fara mirosuri etc nota 9.5. Locația-pe faleza , apart cu o camera 10. Baia - curat ok. Prosop uscat și geluri de dus 9.5 OP - 9.5 știe meserie , ceva gemete false dar plăcute. Atenție la bile , lins .calitate foarte ok Narațiunea: Programat , res
×
×
 • Create New...