Sari la conținut

SimoSexy

Neverificata
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

8 Urmăritori

Despre SimoSexy

  • Dată Naștere 15.06.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    sex experiences

Vizitatori Recenți Profil

762 citiri profil

SimoSexy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Ti-a facut tac tu pizda franjuri ..... Iti revii in 5-6 luni!
  2. Buna tuturor. Eu sunt Simona și am decis împreună cu iubitul meu sa incercam ceva nou, respectiv sa mai aducem langa noi in pat încă un partener. Am mai incercat asta dar nu s-a materializat nimic. ATENTIE: nu se solicita bani, nu se ofera bani, este o relatie civila bazata peatractie, chimie. Eu am 26 ani, 1,65, 52 kg iar iubitul meu 25 ani, 1.78, 74 kg. In relație eu sunt partea dominanta. Căutăm un tip de vârstă apropiata, curat și dispus nu se alăture. Putem intra in contact pentru inceput la simonaprd1995 pe gmail. Pentru a evita orice interpretare, nu solicitam și nu oferim bani sau alte beneficii.
  3. Sex intr-o cabina de probă as face
  4. Buna, am plecat intr-o vacanta neplanificata pana spre sfarsitul acestei luni. Cel mai probabil revenim pe 25. Am raspuns pe email la majoritatea mesajelor, daca ne-a scapat ceva imi cer scuze eu. Oricum majoritatea mesajelor sunt de tatonare, raportat la cel care ne-a determinat sa plecam in vacanta. Asadar, anuntul ramane valabil si ne putem intalni dupa 25
  5. Buna, am primit cateva mesaje la care am incercat sa raspund, din pacate eu am fost foarte ocupata la job si nu s-a concretizat nimic. Am primit si anumite jigniri, o sa iau o cartela vodafone si o sa postez numarul pentru a discuta pe whatsapp, am vazut mai multe cereri in acest sens. nu pot lasa numarul personal din motive lesne de inteles. Pe cei care ma cotacteaza, va rog sa dati cateva detalii despre voi, fantezia mea nu este o urgenta si nici nu doresc sa fie ceva care se va repeta. Este o fantezie care se va intampla doar o data, sau poate ocazional. Suntem oameni normali cu joburi normale, nu solicitam si nu oferim bani. O seara buna va doresc.
  6. O fantezie pe care o am este sa fac sex la birou. Lucrez intr o clădire de birouri și în perioada asta este destul de liber.
  7. SimoSexy

    Cum te simti azi

    Mă simt satisfăcută (și chiar sunt). Cum pot atașa o poza?
  8. Buna, pentru a clarifica, iubitul meu nu este bisexual. Totul va fi în limite "normale" iar sex anal nu fac.
  9. Este o fantezie de-a mea sa fiu in pat cu 2 tipi.
  10. Depinde de la femeie la femeie.
  11. SimoSexy

    Cum te simti azi

    Mă gândesc la iubitul meu și mă uit la un film erotic. Oare mai este deschis vreun sex shop la ora asta?
  12. Buna tuturor, eu sunt Simona și am decis împreună cu iubitul meu sa incercam ceva nou, respectiv sa mai aducem langa noi in pat încă un partener. Eu am 25 ani, 1,65, 50 kg iar iubitul meu 24 ani, 1.78, 70 kg. In relație eu sunt partea dominanta. Căutăm un tip de vârstă apropiata, curat și dispus nu se alăture. Putem intra in contact pentru inceput la simonaprd1995 pe gmail. Pentru a evita orice interpretare, nu solicitam și nu oferim bani sau alte beneficii.
×
×
  • Creează nouă...