Sari la conținut

Izabella9

Neverificata
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Izabella9

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Izabella9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. I-am dat nenumarate mesaje.Am inteles daca sunt poze cu fata mea ar trebui sa dispara.Nu mi-am dat acordul pt.hartuirea asta pe topic din 2018 pana in prezent doar pt ca nu am avut peste si mi-am vazut de treaba mea.Stiu ca deranjez si sunteti pusi sa ma persiflati si jigniti permanent si sa imi rastalmaciti vorbele.M-ai hartuit si tu destul de tare.Doar clientii care au trecut pe la mine ar trebuii sa faca recenzie cum s-au simtit.Restul nu aveti dreptul sa ma judecati!
  2. Am avut o problema de sanatate.Acum sunt bine mersi.Femeile se ingrasa si de la pastile de a doua zi,dereglari hormonale,traume!Nu ai ce cauta pe topic daca jignesti.
  3. Nu le-am postat eu.Nu am deschis eu topicul.Sunt hartuita din 2018.Nu am fost eu de acord cu publicarea facebook-ului meu aici de catre alti"fani" de pe aici.am slabit 33kg de atunci.Se posteaza poze vechi cu mine din2016-2017! 😄
  4. Nu am postat eu pe fb.alea sunt poze vechi din 2017 chiar.Asta e hartuire ce faci tu.Eu nu mai arat asa de mult.
  5. Eu nu arat asa.Am avut 114 kg acum am 81.nu compara pozele de acum cu acum 4-5ani.alea sunt poze luate de pe facebookul meu de mult.
  6. Trebuie sa ai maniere si sa stii ce vrei
  7. Zvonuri de la concurenta!Nu prestez sex normal sau anal neprotejat indiferent de oferta!Oralul daca vreau eu in functie de igiena poate fi neptotejat.Am dreptul de a-mi selecta clentii.Cei pe care i-am refuzat dar si iubitii celorlalte(eu lucrez independent si deranjez) au hotarat sa ma denigreze pt.ca asta e singura lor arma!
  8. Finalizare a fost dar nu l-am grabit.Nu costa la mine ora atat.e 350 ora la mine cu total si 200 finalizarea cu total.
  9. AI VENIT FOARTE RAR SI NU MAI AVEAM CONTACTUL TAU,SE MAI INTAMPLA SA FACEM SI CONFUZIE ASTA E!SA IMI SCRII AZI SA STIU SI EU DE CE AI VENIT DE 3 ORI DACA NU TI-A PLACUT DE MINE!NU AI STIUT SA MA ABORDEZI.EU CA SA MA ASIGUR CA E TOTUL OK CER POZE SAU VIDEOCALL CELOR CARE NU AU MAI FOST LA MINE SAU AU FOST FOARTE RAR.E DREPTUL MEU DE A-MI SELECTA CLIENTII.CEVA DIN CE AM CERUT EU CLAR NU AI RESPECTAT ALTFEL N-AS FI FOST NEINCREZATOARE CAND AI FI VENIT.CE VREI SA FACEM BABY ASTA E REPLICA MEA PT.CLIENTII CARE AU MAI FOST SI PAR GRABITI.NU POT SA TRATEZ PE TOATA LUMEA LA FEL.DACA AI PREFERINTE SA LE COMUNICI DE LA INCEPUT.NU POT CITI GANDURI!DACA AI FOST DE 3 ORI SERVICIILE INSEAMNA CA AU FOST DE CALITATE.EU NU VA BAG IN ACEEASI OALA DACA VOI NU MA TRATATI CA PE O OARECARE ESCORTA..EU SUNT MAI ATENTA LA DETALII.SIGUR AI FOST AGRESIV CU MINE CA ALTFEL NU MA LUAM DE TINE!CEI FIDELI AU STIUT SA SE COMPORTE SI SA FACA PROGRAMARE IAR DACA AU INTARZIAT AU ANUNTAT SAU AU ANULAT DIN TIMP..RESTUL CARE NU MA TRATEAZA CU RESPECT NU AM NICIO OBLIGATIE SA FIU UMILA IN FATA LOR.NU SUNT O SLUGA SUNT O FEMEIE INDEPENDENTA SI IN CASA MEA EU IMPUN CE CONDITII VREAU DE BUN- SIMT.SA ITI DEZVALUI IDENTITATEA ASTEPT MESAJUL TAU PRIVAT..DOAR ASA MA VOI CONVINGE CA NU AI VRUT DEFAPT SA MA DENIGREZI.TREBUIA SA MA SUNI SAU SA IMI SCRII DACA ERAI NEMULTUMIT!
  10. TU NU AI DREPTUL SA FACI RECENZIE INTRUCAT NU AI RAMAS LA MINE DECI NU TE POTI NUMI CLIENTUL MEU!Daca ramaneai ai fi descris serviciile oferite ca asta e rolul recenziei nu de a denigra!Cand am intrebat ce vrei am folosit o forma scurta de adresare.. m-am referit direct la servicii/fantezii,ce servicii vrei trebuia sa te intreb!Ai exagerat!Am observat ca ai jignit destule fete aici!Asta e hartuire!Ai venit recent m-ai jignit ca sunt grasa desi ai vazut pozele dinainte nu ai ramas fiindca te-am intrebat ce vrei sa facem baby(ce servicii vrei ca eu fiind corecta sunt si directa-persoanele neserioase o ia pe ocolite).si pt.ca ti-am raspuns obraznic la marlanie ai decis sa te razbuni!La recenzie conteaza si serviciile prestate care la mine sunt de calitate inalta,total,mai multe pozitii chiar si la anal,oral deepthroat si alte fantezii.Nu ai salutat cand ai intrat pe usa.Nu te-am persiflat,am fost directa e o diferenta!Sunt independenta si de asta nu o sa ma laude pestii de pe topic si mai mult clientii fideli..fiindca m-am concentrat pe ei nu ii bag pe toti in aceeasi oala eu doar ma apar de eventualii dubiosi si au propritate cei fideli ca doar si eu sunt aici de 4 ani..mi se pare normal sa am clientela mea pentru ca cei noi se pare ca au luat-o razna au avut parte de multe tepe..imi pare rau pt voi!
  11. Am verificat profilul tau ai facut si alte recenzii jignitoare..tot pe criterii legate de aspectul fizic.Nu ai fost la fetele respective doar denigrezi pt ca esti ori frustrat ori te simti amenintat de "concurenta" daca te-am refuzat la telefon e pt.ca ai fost arogant nu trebuie sa te razbuni.dati click pe profilul lui a jignit inca 2 3 fete plinute m am saturat de hartuielile voastre.
×
×
  • Creează nouă...