Sari la conținut

Roxii123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Roxii123

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

171 citiri profil

Roxii123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Nu am spus că nu știam de forum mă uit des pe el ,in schimb nu știu cum se folosește e prea complicat cu conturile cu aprobările ,cu topicele la asta am făcut referire,nu că nu știu de site !
  2. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://nimfomane.com/forum/topic/169427-aliss-0742594822/&ved=2ahUKEwjI5__XyNL0AhW3g_0HHaM6A7cQFnoECAsQAQ&usg=AOvVaw1bNYX4xp3bZVQ-eaMGUqpC Asta este recenzia mea veche din păcate nu am comentarii decât cearta ,nu am fost interesată de forum și e foarte greu vreau sa mi deschid topic și nu pot .
  3. Asta înseamnă să fii un țăran adevărat să jicnești o femeie să o faci țărancă moldoveancă ! Atât poți! Îmi pare rău că nu mi ai spus și mie nemulțumirile tale a trebuit să le găsesc aici ,când vii la femei mai deschizi și gura sa comunici nu doar sa aștepti de la ea odată ce nu te cunosc și n ai mai venit la mine ce voiai să trag de tine sa scoți 2 3 vorbe! Auzi recenzie,pasiunea și cheful trebuie sa vina și de la persoana respectiva nu doar de la mine că nu sunt robot să mă prefac,iar eu știu să mi fac serviciile foarte bine că nu s a plâns nimeni până la tine !🤫😉
  4. Bună,eu sunt fata despre care se vorbește ,sunt 100% reală , confirm pe wapp pe numărul din anunț ,sunt noua pe forum și nu știu cum se folosește ,in schimb am de obiectat la acest comentariu prestez servicii de ceva vreme in Cluj și nimeni nu mi a lăsat o asemenea recenzie,nu neg am stat pe telefon ,am răspuns la clienți că nu mi se pare normal daca stau degeaba și îl aștept să mă apuc de treabă îmi pierd și clienții și nici el nu făcea nimic,dar nu mi se pare normal ca eu sa scot din gura clientului vorbe daca el sta și se uită la mine non-stop și nu zice nimic ,vreau să mi fac treabă și el spune sa mai aștept 10 min și tot așa eu ce sa i fac sa stau și eu ca muta sa mă uit la el ,nu mi se pare normal așa ceva !!!
  5. Roxii123

    0767625332

    https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/fac-si-deplasari/h5hf0f49537i7f3fe7f005e4hh7g6ie9.html Poze false,îmi folosește pozele Domnișoara, raport, vă rog !
×
×
  • Creează nouă...