Sari la conținut

Martinbuc

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Martinbuc

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest

Vizitatori Recenți Profil

191 citiri profil

Martinbuc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Am avut o experiență sălbatică cu această frumoasă doamnă ieri. Am făcut o înțelegere cu această frumusețe. Andrabrazil este o femeie cu adevărat fermecătoare și frumoasă. Ea este o bijuterie și o fiară în pat. Cu Andrabrazil este foarte ușor să vorbești. este blândă și dulce și apoi este cu adevărat deliciosasa . îmi place ca este reala și e obraznică când vine vorba de gemetele ei dulci. are o piele catifelată și mătăsoasă, cu adevărat netedă și grozavă la atingere. . După ce am terminat, ne-am așezat și am vorbit ușor și îndeaproape despre asta, ceea ce a fost foarte frumos. Andrabrazil 10/10 este o fată incredibil de frumoasă, bună și merituoasă spatiul 9/10 spatiul este foarte bun GFE 10/10 minunat și prezența ei a meritat. Oral și sexul au meritat totul! Una peste alta, Andrabrazil doar a arătat un zâmbet minunat, dulce și frumos.
  2. Am incercat azi dar nu am raspuns la telefon sau sms. a primit vreunul dintre voi răspunsuri de la ea sau a primit-o azi la telefon?
  3. Buna ziua. Vin azi la tine super. Sper sa pot sa-mi bag degetele in tine si sa-mi las putin timp raspunzi la SMS si whatsapp? sau suni?
  4. încă nu răspunde la telefon sau sms de la ea? a primit vreunul dintre voi răspunsuri din weekendul ei sau ieri sau azi?
  5. Multumesc pentru raspuns. este probabil ocupat sau inaccesibil. dacă sunteți suficient de norocos să primiți apelul ei sau să primiți răspuns de la ea, scrieți aici ca să pot primi apelul înapoi la ea. Multumesc pentru ajutor! Sper că în curând va fi gata din nou. ca vreau sa o vizitez.
  6. salut Andrabrazil. Am încercat să sun sau să trimit sms la numărul 0733438570. dar nu am răspuns la apel sau sms? asa ca acum scriu aici Forum pentru a auzi daca este numarul corect sau gresit? si cand esti disponibil sa faci o programare? sper sa poti raspunde in curand pentru ca sunt interesat sa fac un acord cu tine. Pup
×
×
  • Creează nouă...