Sari la conținut

mariana43

Neverificata
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mariana43

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mariana43's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Domnu briecu va rog ajutatima sa vand si ieu o masina volzvagan dizel la un pret care sa imi comvina. Nu ma pricep la masini si de cea cier ajutor.
  2. Io am un conportament frumos dar pe uatsap citeste mai mult fimea si zilele astea am fost ocupata cu sarbatorili.Mat vorbit uni de rau dar am avut vizitanti. Nu cad asa usor sunt o duamna de fer. Pupiciii
  3. Lamultan pentru toti baetii
  4. Ieu team asteptat domnu Gigi Briecu ca oi zis ca ma vizitezi dar finca sant o duamna nu ma rog de tine. Te astept dupa 10 ianoarie.
  5. Ieu sant accensibila pentru domni adevaratii si mai ales pentru barbatii orbitii de duamne cumsedace.
  6. Chear astept sa te cunosc draga gigi bricu
  7. Sant sinpatica si inplicata va astept sa ma cunoasteti sant o aderavata duamna o sa te simptii bine in companea mea.
  8. Nu ati vine nimenea la visuina aiea ceri pria mult pentru asea cotet.
  9. Chear daca ati fost nesuferitii sa stiti ca ieu am avut cleenti si o samai am ca am servicii foarte bune. Cine ma stie ma cunoaste. Ieu am facut acest sait la indicatiea unei pretene dar nu mam gindit ca e asa lume rea. Am inima buna si nu o sa pun totul la soflet. Sa fitii fericiti.
  10. Nam vazut in veata mea asa oameni cu rautate la suflet santeti nesuferitii. Zilele astea o sa imi scimb locul de la siti mol la leic rezidens. Cine ma cunoaste ma stie si vine la mine mereu.
  11. Mau sunat doi si mau injurat fitiar ai naibi de jeavre. Am vrut sa fiu o duamna cu voi dar nai cu cine.
  12. Nu am scimbat numarul ca sant o fomeie cistita.
  13. Meai prezentat apartamentul si team refuzat il aveai tot la siti mol chear daca nu recunosti. numaral tau era 0753341981. stiu ca iesti bagat in combinatii si tepuiesti lume. sati reamintiesti
  14. Poate nu stiu sa scriu dar stiu sa ma fut iar tu Sami cred ca iesti suparat ca nu am inchereat de la tine solnita de apartament pe care o ai. E plina de mizere si colcaie gandacii nu poti sa te futii pe pat ca se rupe iar peretii sunt scorojitii. Chear si bucataria cu un aragaz de acum 40 de ani si un fridiger care ii cade o use. De asta scriii aicea de mine.
  15. Eu nu prea stiu cu netul pot pune poze doar pe incur.com sau inpizda.com.
×
×
  • Creează nouă...