Sari la conținut

ciuc.ciuc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre ciuc.ciuc

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Deva

Vizitatori Recenți Profil

902 citiri profil

ciuc.ciuc's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • One Year In

Recent Badges

28

Reputație

  1. Salutare , vizitat azi pt a 2 oară pe Rebeka , aceeași atitudine, fiind cam grăbit am stat doar o fin. cu on. atenție la 00 , jucat puțin cu pasarica și np. E foarte ok că poți face cam orice cu ea în pat , fără fițe si figuri . exact ce trebuie. Referitor la chestia cu tel. că i sună întruna, nu mă deranjează dacă îl pune deoparte în timp ce ne-o tragem , decât să merg la una care pune tel pe silențios și nu ma lasă să i pun mâna pe sâni, la păsărică sau ține sutienu pe ea , mai bine ignor tel și îmi fac de cap. De revenit , eu da , când am drum la Deva. Recomand pentru un futai cu de toate !
  2. Salutare , cu treabă la Deva am vizitat azi prima dată pe Rebeca după ce am văzut recenziile pe forum , ajuns la o locație cunoscută am fost întâmpinat de o gagică goală cu prosopul pe cap. Înmânat cadoul , cu posibilitatea de prelungire , după care a început activitatea cu un on. atentie la 00 , i-am smotocit și io pasărica , cred că ia placut, după care trecut la np și puțin anal . Un duș , încă o repriză de on și np. Ce pot să zic , o fată cu atitudine foarte ok , sâni mari , cur puternic si un pizdoc pe măsură, cine a fost știe, cine nu a fost -să meargă. Sper să mai stea la Deva și să mai revină. Când am posibilitatea o să o revizitez. Te-am țucat.
  3. Ți-am trimis și sms și whatsapp săptămâna trecută nici măcar nu le-ai deschis ! Am fost la tine de 2 ori mai demult , atunci ai răspuns foarte repede. Mă așteptam măcar un da sau nu , dar mă rog , asta e ! .
  4. Da , ea este ,are mai multe anunțuri cu același nr. de tel. dar nu-s pozele ei , dar nu-i problemă.
  5. Salutare ,vizitat ieri domnișoara , zice că e prima dată în oraș și e venită de la mare, stă bine la fizic , drăguță, înaltă ai pe ce pune mâna, atitudine ok , OP , NP , are o păsărică faină și umedă. Locația în zonă cam nașpa M15, zicea că se mută ,are o colegă mai slăbuță . De vizitat, da e ok.
  6. Salutare, vizitat azi pe Diana pentru prima dată, e o fată drăguță cu un corp tare mișto , frumoasă, sâni, fund, păsărică micuță foarte curata și o atitudine foarte ok, ceea ce contează. Mi-a plăcut mult și sper să ne mai vedem.
  7. Foarte ok, mie mi-a plăcut de fiecare dată , cine a fost la ea știe.
  8. Dacă cauți la recenzii de prin septembrie ai sa găsești, aceleași poze dar cu alt nume și nr tel
×
×
  • Creează nouă...