Sari la conținut

Eat_cum

Membru Banat
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Eat_cum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Bre, pune niște poze actuale. Nu de alta, dar acum ai cel puțin 15 kg în plus. Hai să fim corecți până la capăt. Vin la fiecare 6 săptămâni la tine la epilat și nu mai semeni deloc cu pozele postate.
  2. "Trăiți-ar", tot regele insultelor ai rămas, se pare. Grobian și la bătrânețe
  3. https://nimfomane.com/forum/topic/109120-cuplu-0721074313/page/4/
  4. Ce servicii oferiți, ce tarife, se poate intra doar cu doamna sau doar în cuplu? El este bi activ/pasiv sau hetero? Ceva poze sau riscăm să dăm de niste moși ofiliți? Plm, e așa greu să postați un anunț corespunzător?
  5. Salutare. Vizitat de multe ori pe Andreea Drăgulescu și i-am înghițit sperma de fiecare dată. Îmi place să plimb sperma în gură, să îi simt consistența, cremozitatea cu limba, să îi simt aciditatea (parcă simt alergătorii cum se mișcă). Cu soția am făcut threesome / full swing de foarte multe ori. Ador să sug și eu pula partenerului nostru de joacă, să își dea drumul în gura mea sau a soției mele și apoi să ne sărutăm, să gustăm sperma împreună, să o purtăm dintr-o gură în alta și să înghițim. Cea mai plăcută senzație este când îmi dau drumul în pizda soției și apoi vine deasupra să se scurgea toată sperma în gura mea. Să simți sperma amestecată cu sucurile ei vaginale este ceva divin, ambrozia mea. Nu îmi este rușine să admit că înghit spermă (a mea sau a altuia) și o voi face de fiecare dată când am ocazia.
×
×
  • Creează nouă...