Jump to content

hateru_

Serious Contributor
 • Content Count

  303
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

484 Reputatie Excelenta

1 Follower

About hateru_

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  Romania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. S-a luat curentul la Cernobil!
 2. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 3. Pe la ce coada la benzinarie sunteti, futaciosilor? 🤣🤣🤣🤣
 4. Mars, parazitule! 😂😂😂😂😂
 5. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ai luat avansul si ai futut si tu ceva? Plimba ursul si nu mai comenta doar sa te afli in treaba. E bine ca te bazezi pe cativa useri dar poate ajuti si tu cu recenziile tale. Dar de unde recenzii??? 🤣🤣🤣🤣 Spor la parazitat pe aici!
 6. Exact, despre ce vorbim? 🤣🤣🤣🤣 Ce mai cauti atunci pe aici, parazitule? Iti spun eu. Cauti recenzii de la fraieri ca sa mergi sa futi si tu ceva la sigur cand iei avansul! Ca altfel nu ai sta pe aici! Toti va dati mari futaciosi dar toti futeti fete cu recenzii. Ce fain e cand incearca altul pe banii lui si iei totul dea gata! Si te mai si dai moralist pe aici! 🤣🤣🤣🤣🤣 Omenie si bun simt 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 Dar nu ati incercat nimic pe banii vostri! Totul dea gata!
 7. 👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍 Ma bucur ca mai sunt si altii ce vad valoarea adaugata a unora de pe aici!
 8. Ce noroc pe forumul din Arad ca e plin de oameni cu omenie, bun simt si corectitudine ca si tine! Asa si trebuie, sa nu spunem nimic, sa ne gudurim ca niste catei pe langa prostituate, sa fim baieti draguti! Si sa mai si platesti ca sa poti sa te guduresti mai bine! Mergeti fratilor si dati 300 pt un futai cu ON si finalizare orala ca fata si-a cerut scuze si e dispusa sa invete! Decat prost, mai bine nesimtit! Sa fiti sanatosi!
 9. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Hai mars, parazitule! Sarakie, futi la avans si decontare! De aia nu faci recenzii, ca nu ai la ce 🤣🤣🤣🤣 Spor la laba, parazitule!
 10. Dascalescule, si care ar fi valoarea pe care o aduci tu? Fa si tu niste recenzii, ca altceva nu faci! Cand ziceam de parazitii de pe forum, la tine ma refeream. Mai bine fa recenzii si ajuta si alti useri si nu mai parazita p-aci degeaba! Vad ca singura ta valoare e sa contracarezi balegile. Pofta buna!
 11. Mai ramane sa ne spui ca esti ceva refugiata din Ucraina si trebuie sa te ajutam. Nu inteleg de ce trebuia sa specifici pe forum de problemele tale personale! Aici nu e ONG sau Crucea Rosie. Treci pintr-o perioada grea, ai avut copilarie nefericita...probabil ca sunt multi / multe pe aici. Pana la urma, asta e viata! Cine poate trece peste asta si sa se realizeze, bravo lui! Pe aici nu suntem milionari, crescuti in puf! Nu mi se pare ok sa cauti compasiune pe aici! Ar trebui sa merg sa merg sa te fut din mila? Ca ai o perioada tulbure? Faceti fratilor o cheta
 12. Ai da 200 pe o finalizare cu OP si nimic altceva? Eu nu... Si cred ca momentan avem variante mai bune in oras. Sa nu uitam ca Bibi are 200 finalizarea...si Criss... fete consacrate.
 13. Sa o sugi la toti cei de pe partie! Si sa iti sparga gaozul!
 14. Multumim ca ne-ai anuntat. Amu' mars d-aci! Da, nu e slim, e mai plinuta, dar are o atitudine super ok si servicii bune. O stim deja, nu e noua pe la noi, asa ca poti sa dispari.
×
×
 • Create New...